Arama sonuçları: *

• Users: Kiito
  • Order by date
  1. Kiito

metin belgesini .bat yaptığımda bir şey değişmiyor

Metin belgesini açtıktan sonra "Ctrl+Shift+S" kısa yolunu kullan. Açılan pencerede dosya adın neyse sonundaki türü ".bat" olarak değiştir. Daha sonra kayıt türünü "Tüm Dosyalar" olarak seç. Kaydettikten sonra ".bat" uzantılı dosyan oluşmuş olacak.
  2. Kiito

Ekran Kapanıyor ama Bilgisayar Çalışmaya Devam Ediyor

maalesef şuan başka bir psu'ya ulaşma imkanım yok
  3. Kiito

Ekran,klavye ve maus ışıkları sönüyor kasa çalışmaya devam ediyor.

Yaptığım testlerde ekran kartında sorun görmedim. Ama sanırım PSU'da sorun var. Yeterli gücü veremiyor ya da hasar gördü. Sanırım Rampage kasa alırken dikkat etmeliydim.
  4. Kiito

Az önce OCCT testini yaptım ve R6 oynarken olduğu gibi kapandı. Furmark'a soktum hiçbir şey olmadı. Kafam karıştı ikisi de yük bindirmiyor mu? Neden OCCT 10 saniyede kapandı.
  5. Kiito

Ekran kartı driverına tekrar temiz kurlum yaptım, bios'u sıfırladım. 5-6 saat R6 oynadım hiç kapanmadı. 1 hafta test edip tekrar yazarım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa diye. NOT: Vatan'dan hala geri dönüş alamadım.
  6. Kiito

Vatan Bilgisayar'a mı başvurmalıyım yoksa direkt Asus'a mı?
  7. Kiito

Ben de senin gibi düşünüyorum aslında, kasayı aldıktan sonra Rampage'in PSU'larının fazla iyi olmaması ve sorunları üzerine yazılar okudum. Şu an PSU değiştiremeyebilirim, sebebinden emin olmak istiyorum sadece. Bi de kasa içinde yanan turuncu bir ışık var ama ekran kartının yanında, sanırım...
  8. Kiito

Evet arkadaşlar durum bu. Alalı çok fazla olmadı. Oyun oynarken aniden ekran gidiyor, klavye, fare, kulaklık ışıkları kapanıyor. Ancak ne hikmetse bilgisayar çalışmaya devam ediyor(Bilgisayar fanlarının hepsinin ışıkları yanıyor). Sorunu yaşayan çok kişi var ama hepsi, PSU cızırtı yapıyor tarzı...
  9. Kiito

Ekran,klavye ve maus ışıkları sönüyor kasa çalışmaya devam ediyor.

Ben de seninle benzer bir sisteme sahibim ve son zamanlarda aynı sorunu alıyorum. Oyun oynarken bir anda ekran, mouse, klavye vs. kapanıyor ancak kasa ve kasa ışıkları açık kalıyor. Çok garip bir şekilde çözümü bulamadım. Sanırım X-Horse'da bulunan güç kaynağından kaynaklı olabilir. Rampage'in...
Geri