Arama sonuçları: *

1. resios

VXE R1 mouse bluetoothsuz kullanma

Merhabalar VXE R1 almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımda bluetooth yok kullanabilir miyim? Kullanabilmem için bunu almam mı lazım? Yoksa bunu almadanda kullanır mıyım?
  2. resios

Elektro gitar seçimi konusunda yardım

Ibanez grg131dx aldım 2.el 6bine elime daha ulaşmadı umarım güzeldir.
  3. resios

Yok ya bir şeylerin üstüne gitme konusunda iyiyimdir de güzel bir şeyle başlamamda önemli tabi
  4. resios

Hayır yok ilk kez alıcam 17 yaşındayım.
  5. resios

Merhaba elektro gitar almaya karar verdim amfiyi blackstar id:core 10 v3 olarak seçtim fakat elektro gitar konusunda çok kararsızım ve bilgisizim şuan tek düşündüğüm https://www.do-re.com.tr/sx-stratocaster-elektro-gitar-lake-pacific-blue bu model. Ne tarz müzikler çalacağımıda bilmiyorum o...
  6. resios

1909 sürümünde takılı kaldım 22H2 güncellenmiyor

öncesinmde denedim bunu bi yerde sistem sürücüleri güncel değil diye oluyor demiş birisi. Üstelik güncelleme başlarken klavye mouseu ve ethernet kablosunu çektiğini söylemiş pek anlam veremedim bilmediğim için ama denicem akşam güncellemeyi.
  7. resios

1909 sürümünde takılı kaldım 22H2 güncellenmiyor

Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum bu sürümde artık bazı uygulamalar açılmıyor, normalde kendi kendine güncellerdi fakat 22H2 ile ilgili hata alıyorum güncellemek istediğimde ve çok farklı çözümler denedim fakat yine düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerekirse formatda atabilirim...
  8. resios

Windows 10 22H2 Yüklenmiyor

Selamlar öncelikle, bilgisayarımda bir kaç aydır olan bir problem dün artık çözme vakti geldi dedim 3-4 yöntem denedim hala düzelmedi. Şuan ki güncel sürüm: 1909. Üstelik artık her bilgisayarı açıp kapattığımda Windows Update sayfasında 22H2 güncellemesini pc kullanılabilir durumdayken yapıyor...
  9. resios

Yardım 1k-1.5k klavye önerisi

Bu kalitede yön tuşlarınıda kapsayacak bir klavye var mı 1.5 bütçe var
  10. resios

Yardım Havit gamenote kb884l aldım

Sanırsam onun için Autorun tarzı bir ayar vardı uygulamayı oto açarak rgblerin direk yanmasını sağlıyor.
  11. resios

Havit gamenote KB884l rgb mekanik klavye

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat, yeni çıktığı için uzun kullanım sonuçlarını öğrenemedim. Aranızda satın alanlar varsa hala memnun mu yazabilirler mi? 1 Ay gibi bir süre geçmiş insanların incelemelerinden.
Geri