Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Order by date
  1. TaHao

Yardım MSI Thin 15 B13UC-3074XTR iyi mi

attığın model
  2. TaHao

Yardım MSI Thin 15 B13UC-3074XTR iyi mi

THİN : KAÇ
  3. TaHao

AULA F75 klavye oyunda tuşları çok geç algılıyor

ben uzatıcı kablo ile kullanıyorum masada duruyor.
  4. TaHao

AULA F75 klavye oyunda tuşları çok geç algılıyor

Aynısı oldu, dongle kasanın arkasındaydı öne aldım düzeldi. çekim mesafesi kötü bunun.
  5. TaHao

Yardım Setubuma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

baya memnunum ama 900'e aldım ben 2 ay önce şimdi 1500 lira, bu bütçede daha iyileri de var olabilir gerçi sanmıyorum.
  6. TaHao

Mesela kol alacaksanız bu tarz alın klavye alacaksanız %70 beyaz ağırlıklı renkler alın yoksa karışık bir görünüm olacak. Ana renginiz beyazın oranı yüksek olsun ürünlerde.
  7. TaHao

ben olsam hepsini beyaz alırdım. Beyaz ama üzeri desenli veya çift renk ürünler al bence. Düz siyah yakışmaz buraya.
  8. TaHao

Yardım 24 pin ve 8 pin cpu ÖRGÜ kablo nereden bulabilirim ?

Düz siyah taraklı örgü kablo arıyorum nereden alabilirim ? Temuda satılıyor, bilgisayar modifiyesi denen sitede de satılıyor, trendyolda falana cayip pahalı ürünler var. Kalite farkı var mıdır ? bütçem 1000 lira falan ama korkuyorum kalkitesiz bir şey alıp pc'ye zarar verrmekten. Çok para...
  9. TaHao

ÖMÜRLÜK SİSTEM BİTTİ ESKİSİ ÇEYİZLİK OLDU 🔥🔥

Çok güzel be hayırlı olsun.. O kabloları da yok etseydin 10/10 derdim. Şimdi 9.5/10.
  10. TaHao

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Boşta 400-600 rpm'de dönüyorlar. Ses sıfır. Yükte 800-900 rpm oluyor o durumda da çok sessiz. Zaten sistemi tamamen sessiz olması amacıyla kurdum parçalar vs her şey ona göre. Çok fan olunca daha kolay soğuyor sistem sanılanın aksine daha az devirde döndüğü için daha sessiz çalışıyor her şey...
  11. TaHao

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Teşekkür ederim, denedim ama 2. Fan ekzoz olunca soğuk hava fırlatıyor o kısımda sıcak hava yok nerdeyse o yüzden emiş yönüne çevirdim en azından bloğa soğuk hava atsın diye. Fanı çıkarsan bile pek bir şey değişmez gerçi.
  12. TaHao

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Böyle benimki
  13. TaHao

❌İndirim Bitti! Kingston KF564C32BBEK2/64TR 64 GB (2x32) DDR5 6400MHz CL32 26066 TL

Ama bu fiyat da çok iyiymiş, alsan 15k ya 32 sini satarsın
  14. TaHao

🔥İndirim Samsung G81SF 4k 240HZ Oled Monitör 34.199₺!(Amazon Depo)

Valla ben de 25 yaşımdayım anime manga film dizi her şeyi bıraktım bir bu manhwaları bırakamadım. Neler okuyorum bir bilsen şok olursun :D
  15. TaHao

Aynen türkçesi öyle , webtoondaki ana karakter
  16. TaHao

Ben de mat kullanıyorum, önermem.
  17. TaHao

SSD soğutucu alınmalı mı?

Olur.
  18. TaHao

Lian li O11 dynamic mini v2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben kullanıyorum flow versiyonunu, sıvı soğutucuyla süper olur bence.
  19. TaHao

SSD soğutucu alınmalı mı?

Bana yaradı, 10 ila 20 derece arası düşüş oluyor rpm'e göre.
  20. TaHao

Kasaya Fan Onerisi 120MM

https://www.gaming.gen.tr/urun/775717/thermalright-tl-g12rb-120mm-kasa-fani/
Geri