Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Order by date
  1. T

Rampage Kb-rx63 kablosuz klavye alınır mı?

https://www.crtgamestore.com/rampage-kb-rx63-b-atom-beyaz-bluetooth-rgb-backlight-blue-switch-mekanik-q-63-tuslu-mini-gaming-oyuncu-klavyesi?srsltid=AfmBOopn2vsRVYOqI2sV_AOagY2jpmC410V696RHWZojRL_jfdoZGUKs 1200 tl bütçede kablosuz klavye arıyorum. Sizce bu alınır mı?
  2. T

Mezuna bırakacağım fakat bir sorun var

Deneme çöz.
  3. T

Çözüldü✓ Gamepower Bull t10 no signal will enter standby mode shortly hatası

Kamera kaynaklı o, böyle ışık süzmesi olmaz zaten. 1717523156 Kanka bence olay ya görüntü ayarlarında ya da ekran kartında ama sen bilirsin. Başka kaliteli kablolarla dene derim.
  4. T

Çözüldü✓ Gamepower Bull t10 no signal will enter standby mode shortly hatası

Bu hata değil ki kabloyu çıkarınca falan gelen uyarı yazısı bu. Sinyal yok bekleme moduna alıyorum diyor. Sends ya kabloda ya dönüştürücüde sorun var.
  5. T

Yardım Fare Switch Değişimi

Ben aldım buradan güvenli, ptt ile yolluyorlar güzel bir kutuda. Ben g305 için kailh gm.8 switch almıştım tertemiz değiştirdim devam ediyorum. Lehim olayında 3 bacağı aynı anda sökebilmek zor yavaş yavaş yapman gerekiyor haberin olsun. Oradaki lehimi ısıtınca vakumlayan bir alet var o olsa...
  6. T

Yardım Fare Switch Değişimi

Bu switchten alıp değiştirmen lazım. Farenin demonte videosunu ben bulamadım AJ199 modelininkini buldum ve switchlere ulaşmak çok basit. Onun videosu da Aha bu. Switchi aldın ve fareyi açtın diyelim. Amazondan 150 liraya havya alacaksın lehim için ve switchin 3 bacağını söküp yerine yenisini...
  7. T

❌İndirim Bitti! Gamepower Bull T10 24" 180Hz "IPS" Oyuncu Monitörü 3040 TL!

Beyler bana geldi test ettim, ilk izlenimim harika olduğu yönünde. Gözüme çarpan tek şey 2 noktada ışık sızması olduğu ful parlaklıkta ve karanlıkta. Ghosting neredeyse yok. Ölü piksel yok. menüsü güzel sade ve kullanışlı. Hareket kısmında vasat kalmış. Ben standa takıcam 2. monitör olarak ama...
  8. T

Yardım Gamepower 24''Bull T10Flat IPS 180Hz0.5ms GamingMonitör mü samsung oddysey g3 mü

Gamepower bugün elime ulaştı, süper makina. benim 2k 165 hz monitörden daha iyi ghosting konusunda.
  9. T

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

Nvidia ve İntel İsrail'e destek açıklaması yapmıştı,bunu görünce AMD de yaptı mı diye bakmıştım yoktu öyle bir şey. Şimdi tekrar baktım AMD desteklememis. Seni bu hassas dusuncenden dolayı tebrik ediyorum kardeşim herkes böyle insani yaklaşamiyor olaylara gerçekten mutlu oldum.
  10. T

Laptop soğutucusu önerisi 15.6 inç f/p ürün olması rica olunur bütçe 500 tl

Esneme olayı şöyle, eğer son 2-3 basamakta kullanırsan fazla yüksekte kalıyor oyun oynarken vs. aşağı yukarı zıplıyor can sıkıyor. 2 sene önce ablama vermiştim o standı aklımda güzel kalmadı. Laptopumu satmadan önce...
  11. T

Laptop soğutucusu önerisi 15.6 inç f/p ürün olması rica olunur bütçe 500 tl

ilk attığını kullandım, o metal destekler esniyor hiç güzel deneyim sunmuyor.
  12. T

Ekran kartım rx6700xt yeni sistem aldım

Gpu takılı sistem de ilk defa duyuyorum ha. O öyle kargolandıysa taa yalovadan pinleri zarar görmüştür bence. Açarken video çekmediysen o dediğine inanmazlar bu arada.
  13. T

RDR 2 Nasıl bir oyun?

türkçe oynayınca daha mı iyi ?
  14. T

GAMEON GOESP27240VA 27'' FHD 240Hz 1ms HDMI 2.1 Gaming Monitor

Gencerden almanızı önermem agalar, sistem aldım 23 gün oldu ses seda yok. Ulaşmak da sıkıntı. Bu büyük kumar bence. Sıkıntı yaşasanız afedersiniz sçtınız gibi bir durum var ortada..
  15. T

GENÇERGAMİNG PCH AİM sistem alıp, eline ulaşan var mı?

Haftaya cumaya kargolancak aradım sordum.
  16. T

GENÇERGAMİNG PCH AİM sistem alıp, eline ulaşan var mı?

Ben çıktığı gibi aldım hala hazırlanıyor diyor. sitesinde 15 iş gününe kadar uzayabilir dediği için sorun etmiyorum. 3 hafta bekleyeceğiz yani. Diğer taraftan bakın, eğer daha fp kasa bulursanız bu ürünü iptal edebilirsiniz kolayca :) rx 6700 mü aldınız bu arada yoksa yükselttiniz mi ekran kartını.
Top Bottom