Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

Yaka mikrofonu önerisi

400 TL'nin üstüne pek çıkmak istemiyorum arkadaşlar onun dışında bluetooth'lu olursa daha iyi olur olmazsa da kablosu uzun olursa sevinirim. Iphone için kullanacağım, teşekkürler.
  2. dreamuiz

Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı Önerisi

Arkadaşlar sorum başlıkta belli, bataryalı sd kartlı bir şey arıyorum. Videolarına falan bakıyorum da kullanan arkadaş varsa kullanıcı önerisi almak isterim. Kamerayla çektiğim fotoğrafları herhangi bir yerden kolayca çıkartmak istiyorum. Bütçem 5k, üstünü pek zorlayamam. Teşekkürler...
  3. dreamuiz

10.000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Teşekkürler hocam
  4. dreamuiz

hawk fab v kaç hocam Fab v4'de işimi görür mü hocam? iyisini almak önemli evet ama fiyatına göre de değerlendirmem lazım. Xdrive gerçekten o fiyatı hak ediyor mu yoksa v4'de fiyatına göre güzeldir diyor musunuz?
  5. dreamuiz

Soru başlıkta. En fazla 10.000 TL olmasını istiyorum ama daha azıda olur. Rahat ve kullanışlı olması en önemlisi tabii ki. Şimdiden teşekkürler.
  6. dreamuiz

Pc için oyun kolu önerisi

hocam trendyolu kullanmam lazım...
  7. dreamuiz

ölü bölgesi çok diyen var https://www.trendyol.com/8bitdo/ultimate-2c-kablosuz-2-4g-oyun-kolu-pc-android-hall-effect-joystick-pastel-yesil-p-879464189 limiti zorlayıp bundan almayı düşünüyorum çok öveni var ve evet trendyol'dan almam gerekiyor birkaç şeyi daha trendyoldan alıyorum.
  8. dreamuiz

hem kablosuz hemde sadece 1 kola ayırdığım bütçe 1500tl
  9. dreamuiz

Konuyu hortlatıyorum, bütçe 1500 oldu ve bugün sipariş vermem gerekiyor.
  10. dreamuiz

Düşük zeka ve beceriksizlik doğuştan geliyorsa neden insanlarla alay ediyorlar

İnsanoğlu başkalarıyla uğraşacağı kadar kendisi için uğraşsaydı zaten daha iyi bir dünya olurdu.
  11. dreamuiz

Gördüm ama hangisi daha düzgün, en azından deneyenin önerisine göre alacağım (aldığı satıcı vs.).
  12. dreamuiz

2 tane oyun kolu almayı düşünüyorum pc için ve bluetooth'lu olması lazım. Biri için bütçem 750 tl en fazla. Şimdiden teşekkürler.
  13. dreamuiz

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

taksit seçeneği çok cazip geldi ve aldık yoksa ben başka markalar sunmuştum ama taksit seçeneğinden ötürü onlara bakamadık.
  14. dreamuiz

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-profilo-65pa525esg-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-fiyati,445278734.html Bunu aldık kullanan vesaire varsa yorumlarınız nelerdir?
  15. dreamuiz

Anakart da 2. m2 ssd takmak

Hocam o konuda bir şey diyemiyorum maalesef ama harici hdd ile harici ssd arasında hız farkı var ama ssd'nin normal değerlerini aldığımı düşünmüyorum. M2'de ne olur bilemiyorum...
  16. dreamuiz

Hangi reddragon modeli tercih edilmeli

Hocam % kaç istediğine bağlı. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k630-dragonborn-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,660349844.html Arkadaşa k617 önerdim, markayı ilk defa duyunca modellere baktı ve bunu beğendi aldı. Çok memnun. Bu tip seviyorsan öneririm. K617'de önerebilirim.
  17. dreamuiz

Anakart da 2. m2 ssd takmak

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-b450-plus-gaming/ Yanlışım olmasın diye soruyorum kart bu sanırsam. İlla m2 olmak zorunda değilse 1'ini sat ssd al ya da m2'yi harici olarak kullanacaksın ama aynı hızı alır mısın o da ayrı bir konu. Bende boşta 1 m2 var...
  18. dreamuiz

Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi?

İyi yere girersen hak ettiğini (iyiysen gerçekten) alırsın karşılıksız bırakmazlar, onun dışında asgari maaşın birkaç tık üstünde veren yerler bile var yani :D. Gerçekten işinde iyiysen zaten Türkiye'den çok yurt dışından güzel teklifler alabilirsin ama onun için kendini göstermen lazım...
  19. dreamuiz

Windows 11 duvar kağıdı hatalı

Duvar kağıdının yerini değiştirdiysen/Sildiysen böyle olabiliyor. En kötü senaryo arkadaşımın yaşadığı gibi diskin problemliyse o yüzden de olabiliyor(bunu ilk defa duydum o söylemişti diskim ağlıyor şu an duvar kağıdım bile bazen gidip geliyor demişti).
  20. dreamuiz

Diskimi bulamıyorum nerede bulabilirim

Pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla söyleyeceğim, kurulumda eğer ayrı bir yer göstermediysen genelde C diskinde program dosyalarında veya program files'da falan oluyor. Denetim masasından da görebilmen lazım.
Top Bottom