Arama sonuçları: *

1. A

Valorant oynarken Tpm2.0 hatası

Bilgisayarımı yeni aldım msı cyborg modeli ve tpm2.0 hatası alıyorum biosdan yapılan bir sürü video gördüm ama biosumda aynı şeyleri bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Msı cyborg laptop Windows girememe sorunu

tekrar kurup mu sileyim yoksa silmenin başka yolu varmı bide hepsinimi silicem disklerden
  3. A

kurarken hiçbirşey silmedim direk olduğu gibi kurdum
  4. A

Bilgisayarı yeni aldım ve internetteki videolara göre laptopu kurdum driverlerı kurarken yeniden başlat dedi başlatınca ilk baştaki freedos ekranına attı sebebini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. A

Rust yanıt vermiyor hatası

Servera girerken her şey yükleniyor tam girmede önceki evrede yanıt vermiyorda kalıyor. PC özellikleri. 8 GB RAM. i5 7.nesil Ne yapacağım tam anlamadım her şeyim güncel HDD kurmuştum skıntı oradadır diye SSD diye de attım hala kalıyor yanıt vermiyor da yardımcı olursanız sevinirim.
  6. A

İşlemcim boştayken çok ısınıyor

tamamdır hocam teşekür ederim
  7. A

macun çok eski :(
  8. A

hocam bayadır kullanmıyordum 8 aydır bir anda bu sorunla karşılaştım 1702735535 termal macun ile bu kadar ısı düşermi acaba başka bir skıtnı olmasın
  9. A

baktım fakat düzgün takılmış terman macun bayadır sürmüyorumda lol oynarken 105 görmesi garibime geldi
  10. A

teşekür ederim :)
  11. A

Biligayar boştayken çok fazla ısınıyor bu şekil bir türlü sorunu anlamadım oyunlara girdiğimde ise direk 102 103 oluyor
  12. A

gtx 1060 darboğaz sorunu

Ayn8 şey forest dada oldu oyun gpu oyunu olmasına rağmen anlayamadım da
  13. A

gtx 1060 darboğaz sorunu

14. A

gtx 1060 darboğaz sorunu

gtx 1060 i5 7.nesil işlemci 16gb ram witcher 3 oynarken cpu yu 100 kullanıyor ekran kartını 60 kullanıyor 25 30 civari fps alıyorum darbogaz var galiba nasıl çözebilirim
Geri