Arama sonuçları: *

1. M

Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

o zaman plus alacağım fakat aldığımda bazı kişilerin de karşılaştığı mousepad seçme olayı olursa benim mousepadde kesilmeler fln olursa iade etsem wraith kabul eder mi?
  2. M

hocam niye plusı direk eledin merak ettim
  3. M

plus alırsam sıkıntısı çıkarsa iade edemezsem elimde patlarsa kötü olur pro çekeyim gitsin o zaman
  4. M

bende anlamadım 10 mousepadde çalışmamış bir tanesinde çalışmış o da steel series qck mış diye yazılar okudum 1780043657 evet hocam dediğin gibi 1k da kullanıcam syrox v8 arkta var çok iyi diyor ama bilemedim zaten 1kdan fazla kullanamıxam kullanamayacağım şeye para vermek çok mantıjlı değil...
  5. M

hocam plus ta mouse pad seçme soruju varmış çoğu kişide sıkıntı yaratmış o yüzden çok güvenemiyorum
  6. M

2.5-3k bütçem var atk a9 un düzü (1.3) uygun fiyatlı ama kaplaması yok sensörü düşük fln diyr eledim a9 plus (1.7k) şarj açısından çok iyi ama mouse pad seçme durumu varmış şans işi biraz alsam benim mouse padi beğenmese wraithden iade edebilir miyim bilmiyorum. A9 pro fiyatı (2.4k) sensörü iyi...
  7. M

Sevdiğim kız LGS var diye sevgili olmadı

ergen*
  8. M

yardımcı olun (kız meselesi)

iyi bi insan diye böyle birisiyle yakın kalmak pek doğru olmaz hem içten içe kızla hoşlanıyosun ve arkadaş kalmak istiyorsun tavsiyem aranı biraz aç o senle konuşmaya devam ediyorsa biraz vakitten sonra eve çağır derim. (tabi boşsa)
  9. M

Anakarttaki çizik sorun yaratır mı?

yaratır
  10. M

Öneri Vergi indirimli telefon önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/nokia/3310-parmak-telefon-p-472118602 tavsiye ederim sevdiğim kıza aldım yüzük yerine evlenirmisin dedim sonuna kadar evet dedi
  11. M

Yardım Hangi hikayeli oyuna başlamalıyım??

rdr 2 adamdır gerisi bum bum esaddır
  12. M

Rx7800xt asus tuf alınır mı?

pahalı alınmaz
  13. M

Yardım Dolap uygulaması güvenilir mi ?

güvenilir rahatlıkla alabilirsin ama sonra başına bi iş gelirse benden bilme iyi kazıklanmalar
  14. M

ryzen mı intel mi almalıyım

intel kalitesi der susarım
  15. M

epic games sepetim nasıl ?

epic sepetim böyle sizce ekliyip çıkarmam gereken oyunlar varmı
  16. M

Amazon 6 ay prime üyeliğimi iptal edemiyorum

merhabalar dün samsung membersden aldığım kodla kredi kartı bilgilerini girerek 6 aylık amazon prime ı aldım fakat şuan kartı iptal etmek istiyorum 6 aya unuturum diye ama izin vermiyor fotoğrafını gönderdim ne yapmalıyım başka nasıl iptal edebilirim kartı.
Geri