Arama sonuçları: *

1. BigBagMan

Bloody v7 macro nasıl yapılır.

Merhaba arkadaslar bloody v7 mouse ım var fakat Steam pubg de macro kullanmıyorum el alışkanlıgı olsa gerek aşşağa dogru kaydırıyorum hep fakat arkadsım da başka mouse var macro ile hiç sekmeden 4x sprey atabiliyor bana da tuhaf geldı ama v7 de yapsam oyun ıcınde herhangı bı yasaklanma vs olurmu...
  2. BigBagMan

Bu sistem neden kasar.

sırası fark edermı 1 boş 2-3-4 dolu deneyim hemen
  3. BigBagMan

Bu sistem neden kasar.

pubg steam 1740174741 sıvı sogutma var gpu değeri 65-cpu ise 59-69 arası 70 hiç görmedim 1740174782 powerboost 650 lik
  4. BigBagMan

Bu sistem neden kasar.

16 gb ram kullanıyor oyun ıcersınde eger bırını cıkartırsam temelli gider diye riske girmek ısdemedım de mhz de iyi 3000
  5. BigBagMan

Bu sistem neden kasar.

herşeyi denedim sitesinden driver mi dersin cpu gpu afterburner hepsi pubg oynarken deliriyor pc darboğaz da yok fazlada anlamyıorum en son suçu amd ye buldum yeni sistem icin maaşı beklyıorum
  6. BigBagMan

Bu sistem neden kasar.

işlemci: Ryzen 5 5600x ekran kartı: rx 6650xt anakart: b550m colorful gamıng frozen ram : ddr4 24 gb (4 slot yeri var 3 slot dolu 8x3) 3000mhz (.III şeklinde) amd den illallah ettirecek beni neden kasıyor cevabını bulamadım normal şartlarda bilgisayarcılar kasmaz diyor format atıyorum...
  7. BigBagMan

Pc özellikleri iyi ama çok kasıyor

işlemci: Ryzen 5 5600x ekran kartı: rx 6650xt anakart: b550m colorful gamıng frozen ram : ddr4 24 gb (4 slot yeri var 3 slot dolu 8x3) 3000mhz (.III şeklinde) ama pubgda arkadasın pc sı rx580 var benden daha az kasıyor yardımcı olabılirmisin yapmadııgm bir şey kalmadı artık.
  8. BigBagMan

RAMPAGE MARKA KLAVYENIN DANDİKLİĞİ

Senin adına mutlu oldum hayırlı günler dilerim.
  9. BigBagMan

Diyecek birşeyleri yok ya iade ya değişim birazda senin anlatmana bağlı olarak değişimi gerçekleşdirebilirler diye düşünüyorum.
  10. BigBagMan

Garantiyle bir konuş istersen ama sana kullanıcı hatası diyeceklerdir aynısına benzer benimde başıma geldi gamebooster red swict klavyede A tuşu basmamaya başladı ve garanti ekibiyle görüşmemde bana içine yemek artığı veya yapışkan (bal,yağ) gibi bir şey düşürdüğümü iddaa ederek red ettiler ama...
  11. BigBagMan

4 slotta 3 tane ram im var 1 ini çıkartmam gerekirmi

aldıgım gıbı takdım hiç ayar yapmadım yapmam gerekirmi
  12. BigBagMan

4 slotta 3 tane ram im var 1 ini çıkartmam gerekirmi

Anakartta 4 slot var benımde 3 adet ram im var 2 tanesi 3200 mhz XPG marka bir tanesi 3000 mhz (3x8GB) toplam 24 gb bir tanesini çıkartmam bir şeyi değiştirirmi + bide parantezler içindeki 1300 mhz filan yazıyor o ne oluyor bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi. 1719604746 resimler bunlar
  13. BigBagMan

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Isınma Sorunu

kasa tipi ve kasanın içinin ısı aktarımı nasıldır (pc ilk başda kapatmamasının sebeplerinden biri kendini korumaya alma belirli bi sıcaklık altına aldıgında kapatmasıdır kasa tipini de ve soğutma şeklinide fotoğraf veya anlatımla anlatırsanız daha iyi yardımcı olunur kolay gelsin.
  14. BigBagMan

işlemci yükseltmek istiyorum ama işlemciler hakkında fikrim yok

bu şekilde oluyor ve oyunlarda takılmalar oluyor sebebini bulamadım parça değişimine gideyim dedim mecbur 1719526233 sürücülerin hepsi güncel hatta hatalıyımdır dedim driver bosster indirdim (key i netten çözdüm) ama çözüm olmadı
  15. BigBagMan

3x 8 gb internette aradım uzun süre bakınca kafam karıstı bi yazıda okudum darbogaz dan dolayı takılmalar oluyodur diye google den darbogaz testi yaptım %38 çıkdı bende anlamadım 1719525907 mecbur kısıyorum görmemek için ve arkadas eşrafıma olayı anlatamıyorum takılıyor dıyorum takılamaz...
  16. BigBagMan

sorum şu şekilde cs ve pubgde kasılmalar donmalar takılmalar oluyor sorunu internette araştırdım anakart değişimine kadar gidildi darbogaz testı yapdıgımda %38 bi oranda işlemci yetersizliği var bu sebeble işlemci yükseltmek istiyorum. anlamadıgım için yardım beklıyorum bilen arkadaslardan...
  17. BigBagMan

ucuz tablet önerebilir misiniz?

zihinsel engelli kardeşim sadece youtubeden eskı muzıkler ve hayat bılgısını ızlıyor bu sebepden dolayı sadece vıdeo ızlemelık bır tablet arıyorum (telefon aldım daha önce ekranı kucuk oldugu ıcın ve sureklı bıldırım geldıgı ıcın tıklıyor ve bozuluyor ) tabletlerden anlamadıgım ıcın önerebılen...
  18. BigBagMan

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

hocam bende 6650 var bı sorun yok bırazda kullanımla alakalı olabılır.
  19. BigBagMan

ekran kartı aldıkdan sonra ne yapılmalı.

internet te bıraz bakdım drıver larını sıleceksınız fılan yazıyor program ındırıp o yuzden bıraz cekıncem var sılmesem dırek sıtesınden ındırsem sorun olurmu.
  20. BigBagMan

ekran kartı aldıkdan sonra ne yapılmalı.

Arkadaslar yenı ekran kartı aldım suan kargoda pazartesı yada salı gelecek ama hiç bı ayarını bılmıyorum ne yapmam lazım.
Geri