Arama sonuçları: *

1. D

GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

Dostum ps 5 almak daha mantıklı ama pro versiyonu çıkacak onu beklersen daha iyi olur maddi durumun iyise oyunda en iyi görsekliği ve performansı almak için i9 14900k rtx 4090 sisitem toplayabilirsin rtx 5000 serisi çıka bilir onuda bekle bence. Bu arada ps5 ve pcden pek farkı yok görsel ve...
  2. D

5 yıldır boy uzamıyor. Yaş 17

Doğru söyledin kardeşim boş vermeye gayret göstericem takıntı falan yapmayacağım dediğin gibi spora başlıcam belki bir nepze olursa etki olur teşekkürler.
  3. D

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Sana onu unutabilecek tavsiye 5 kızla sevgili ol unutursun o kadar amartma dostum önüne gelen kıza aşk olma...
  4. D

Sevdiğim kıza ulaşamıyorum

Dostum çok fazla umitlenme. Ama yinede dene bekli yazar eğer artık başkası varsa hiç takma bu devirde sevgi olmaz sevme söylemiyorum ama sevilecek birini sev gerçekten hakk eden birini bir kızı her önüne gelen kızı sevme sana tavsiyem sadece duygusallık manasında söyledim kızın sevgilisi falan...
  5. D

44K Maliyetli 4070 + 7500F Sistem

Amd rayzen tavsiye etmem bütçeyi bir az yükselt intel i7 12 veya 13 nesil işlemci al hazır sistemlerede bakmanı tavisye ederim
  6. D

Boy iyimiş kardeşim benim iki katımsı dediklerin doğru benimde genetik iyi hepsi uzun evet bende genetik olduğunu düşünüyorum ailede bir ben kısayım bende kısası her iki cinsiyettede yok esneme yapıyorum fakat bende kamburluk var derecesi baya yüksek düzeltirsem 168 ola bilirim skyolz ve kifoz...
  7. D

Biri sizi aşaglarsa en azından bir şey söylersiniz ben söylesemde pek takan yok umarım ne demek istediğimi anlamışsındır onları takmasamda ister istemez insana koyuyor ve benliğe sırdırmakta zorlanıyorum fiziki açıdan çok zayıfım. Buda ekstradan. Hacı abin yanlış demiş bende yok mesela 😃.
  8. D

Tamamdır dediklerini dikkate alacağım tavsiye için teşekkürler.
  9. D

Evet dostum kiloda yok asosoyallik iyi ya en azından aşağlanmıyorsun biri laf veya herhangi bir harakette bulunsa takmıyorsun falan iyi o yandan bir yandanda 70 yıllık hayat bekliyor seni.. bu arada çözum bulursam geri dönüş yaparım.
  10. D

Evet ola bilir mantıklı nasıl oluyor belirtileri neler ilk belirtisi?
  11. D

11-12 yatarım genelde beslenme iyi sağlıksız besin yemem hiç. siz galiba doktorsunuz eğer doktorsanız bana iğne ilgili bilgi verin şuan en yeni teknoloji ile daha hızlı boy uzatma iğnesi var mı ? Umarım bilgisinizdir 1701721264 Aynı durumdayız dostum bende lise 4 durum dahada zor hepsi 180 üstü...
  12. D

Dediklerini yapıyorum fakat fayda yok. Özelde para tuzağı gibi geliyor bir kaç kez gitmiştim aynı sorun oradada fazla umursayan yok kapitalizim insanlığı bitirmeye amaçlı...
  13. D

Can sıkmammak elde değil.. fakat sizinde dedikleriniz doğrudur beslenmem iyi ama hiç bir şekilde kilo alamıyorum..
  14. D

Dediklerinizi yapıyorum zaten öncedende yapardım fakat fayda göremedim troid 99 çıkmıştı artık tek çare iğne.
  15. D

Tamamdır teşekkürler bilgi için.
  16. D

Çok doğru söylediniz fakat bizde burada bir az aşağlarlar genelde her yer öyledir hatun konusundada bana yakın bile gelmiyorlar :)) neyse yaşayalım hayatı zorda olsa para kazanmaya bakacağım artık. Son olarak internette baktım iğne varmış o konuda ne dersiniz? Topuktan falan vuruyorlarmış sence...
  17. D

Sigara kullanmam genetik galiba yada çok anormalim.. 1701705755 Asosyalım bide ama bence doğru yapıyorum fiziksel açıdan diğer insanlardan çok gerideyim diye düşünüyorum sence doğru mu yapıyorum ? arkadaş falan vardı bıraktım hepsini
  18. D

Inan bana her gün 2 tabak yemek yerim sadece şekerli besinler yemem bu kadar zararlı olduğu için 1701705173 5 yıldır 1 cm atmadı bekliyelim bakalım 1701705336 Artık umudum kalmadı ki dostum psikolojik sorunlar yaşıyorum... genelde 11-12 de uyurum.
  19. D

InsAllah dostum 8 ay sonra 18 olucam Bu hayat bana zor 1701704858 Baktırdım 15-16 gösteriyor kemik yaşım açık plaklar. 1701704967 Zaten öyle yapıyorum bazen geç oluyor ama grnelde öyle uyurum InsAllah faydası olur.
  20. D

Merhaba yeni üyeyim. Arkadaşlar benim sorum var 12 yaşınnın başlarında ergrnliğe girdim boyum 160 idi şimdide aynı yaş 17 genetikte iyi herkes normal boyda bir ken kısayım Baba 1.75 anne 1.65 babamın babası 2.02 olmuş dayım 195 başkarıda en kısa 178 ailede herkes garipsiyor.. Bu sorun neden...
Geri