Arama sonuçları: *

1. Kuscuesref34

Cs2 düşük floatlı skin satımı

teeşekkür ederim cs floattan satacağim
  2. Kuscuesref34

Cs2 düşük floatlı skin satımı

Herkese iyi forumlar açtığım kasadan bu silahı çıkarttım fakat steam pazardakileriyle arasında çok büyük float farkı var bunu daha pahalıya satabilir miyim bilen varmı
  3. Kuscuesref34

PsNow oyun açılmıyor

pazar günü çok rahat bir şekilde oynuyodum ama bugün oyunu actıgımda böyle bir hata veriyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
  4. Kuscuesref34

Armoury crate ışık ayarları

Herkese iyi aksamlar asus anakartım var armury crate kullanıyorum ama rgb efektleri tatmin etmiyor daha farklı animasyonlar nasıl yapabilir uygulamadan
  5. Kuscuesref34

8k bütçe wirelees kulaklık önerisi

Herkese iyi günler oyun ve müzik için wirelees kulaklık almak istiyorum rekabetçi oyunları ağırlıklı oynuyorum ne önerirsiniz
  6. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Arctis nova 7 wireless vs ?

cloud 2 kullanıyorum ama kablosuz olsun istiyorum sesinden oldukça memnunum hs 80 max ses konusunda mutlu eder mi? acaba
  7. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Arctis nova 7 wireless vs ?

Nova 7 wireless almayı düşünüyorum alınır mı? veya bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık varmıdır
  8. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Aura sync calışmıyor

silip yükleyince düzeldi teşekkürler
  9. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Aura sync calışmıyor

Dün armory crate üzserinde aygıtlar görünüyordu fakat bugun görünmüyor pc yi ilk actıgımda kasanın ışıkları yanıyor fakat şifreyi girip masaütüne geldiğim anda sönüyor yardım edebilirmisinz
  10. Kuscuesref34

MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold alınır mı?

gecen hafta vatandan 4900 e aldım şuanlık gayet iyi sessiz calsıyo
  11. Kuscuesref34

Toplama pc yardım 80k

herkese iyi akşamlar power mill tarzı programlar kullanmak için bilgisayar toplayacagım bütce 70 80k var ne alabilirim
  12. Kuscuesref34

4 5K bütçe psu önerisi

iyi bunu alayım o zaman biraz bekleriz yapacak bisey yok
  13. Kuscuesref34

4 5K bütçe psu önerisi

850w gereksiz fazla olur ya bide acil lazım yine de tesekkür ederim beyler
  14. Kuscuesref34

4 5K bütçe psu önerisi

rx7700xt r5 5600x var kasamda psu ne alabilirim önerisi olan varmı
  15. Kuscuesref34

Oyunnun orasındayken resetleme sorunu

denedim sorun aynı sadece ekran kartı ağırlıklı oyunalrda böyle oluyor cs oynarken hiçbir problem yaşanmıyor bu sekilde kullanmaya devam etsem problem yasarmıyım acaba
  16. Kuscuesref34

RYZEN 5 5600X / Sapphire Nitro+ Radeon RX 7700 XT 12GB / XPG RGB 2X8 GB 3600MHZ / ASUS TUF GAMING B550-PLUS MOTHERBOARD / NZXT H5 FLOW / WD GREEN 500 GB M2 SSD / WD BLUE 1 TB HDD / AOC C24G1 144HZ / G274QPF E2 2K 180HZ / HYPERX PULSEFİRE HASTE 2 / E-YOOSO Z686 / HYPERX CLOUD 2 akım korumalı priz...
  17. Kuscuesref34

1 öncesine kadar böyle bir problem yoktu bf2042 oynarken bir anda kendi kendine reset atıyor pc sistem çok eski değil sorun ne olabilir anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim
  18. Kuscuesref34

Min 1 TB M2 SSD ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar acil bi m2 ssd almam lazım yer kalmadı bilgisayarda 2 2.5k civarına çıkabilirim m2 icin ne onerirsiniz
  19. Kuscuesref34

Kingdom come deliverance oynanır mı?

Oynanışı zor ama çok zevkli
Geri