Arama sonuçları: *

1. M

Sigara Kağıdı Bulamıyorum

Öncelikle konu yasak mı bilmiyorum. Önceden sigara içerken ocb organic kağıt kullanıyordum. Son 1 yıldır bulamadığım için watson mavi kullanmaya başladım. İçerken kağıt tadı aldığım için tekrar ocb arıyorum ama bulamıyorum. Türkiyede online alışveriş yapabileceğim bir yerde bulamadım...
  2. M

8K Fiyata 40 inç TV önerisi

8bin lirayı geçmeyecek 40 inç tv arıyorum. Onvo marka tv var. Alınır mı? Alternatifi var mı?
  3. M

BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Son 3 senedir Apex oynuyorum sadece. Artık eskisi gibi keyif almıyorum. Sizce denemeli miyim? P2w bir kısmı var mı?
  4. M

Samsung Uyumlu Akıllı Saat

Samsung healt uygulaması ile uyumlu alabileceğim en ucuz akıllı saati arıyorum. Yardımınızı bekliyorum
  5. M

LAPTOP KLAVYESİ BASMAYAN TUŞLAR

Monster laptobım var bir kaç gündür "A, X, Alt, Numpad 3" tuşları basmıyor. Herhangi bir sıvı teması yok. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Nasıl çözerim?
  6. M

Temu'da Yeni Kullanıcı Kampanyaları

Temuyu geçen sene indirip alışveriş yapmıştım. O zaman herhangi bir indirim veya kupondan faydalanamadım. Şuan yeni kullanıcı ödülü gibi faydalanabileceğim bir kampanya var mı?
  7. M

Yardım 1500-2000 Lira Kablosuz Mouse Önerisi

1500-2000 lira arasında kablosuz mouse arıyorum. 5 senedir steelseries rival 3 kullanıyorum. Tutuş şeklim palm grip. Foruma baktığımda göze çarpan mouse modelleri bunlar. Hangisini tercih etmeliyim ya da başka önerileriniz var mı? Furylevel Z1 VXE R1 (Pro modeli ile arasında 550 lira fark var)...
  8. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-loqamd-ryzen-5-8645hs-8gb-ram-512gb-ssd-156-rtx-4050-w11-laptop-83dx008gtr-1239087.html Arkadaş yukarıda da atmış mesela bu var
  9. M

Benim de aklımdan geçen o ama lenovo loq serisi mi hp victus mu emin olamadım
  10. M

40k bütçe var. Boş zamanlarda oyun oynamam amaçlı bir laptop lazım. Önerin için teşekkürler
  11. M

Kingboss Ac1300 Sorunu

8812cu görünüyor
  12. M

Kingboss Ac1300 Sorunu

Ekim ayında kingboss ac1300 almıştım. Geçen haftaya kadar hiçbir sorunum yoktu. 1 haftadır internet hızım üçte birine düştü ve oynadığım oyunlarda aldığım ping 80lerden 1000lere çıktı. Modem veya kasa yerinde bir değişiklik olmadı. Ne yapabilirim?
  13. M

Öneri PCle 4.0 Ssd Önerisi

Ssd değiştirdiğimde lisanslı windowsu aktarmak için ne yapmam gerekiyor
  14. M

Öneri PCle 4.0 Ssd Önerisi

Asus prime A620M-K anakartım var. Hali hazırda 512 gb depolamam var. 1 tb a yükseltmek istiyorum. Anakartta sanırım tek yuva var yeni ssd önerisi ihtiyacım var. Bütçem 2000 lira. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  15. M

Discord Ses Sorunu Yaşıyorum

Discordda mikrofon benim sesimi algılamıyor ama kulaklık takılı olduğu halde youtubedan video açtığımda ses karşı tarafa gidiyor.
  16. M

Yardım bu 4060lardan sizce hangisi

3 fan olması şart mı? Asus 4060 var bende oyun oynarken 50-55 derece arasında
  17. M

Bu sisteme kaç watt psu yeter?

4060ti modelini aratırsan firmanın tavsiye edilen psu watt değerini görebilirsiniz
  18. M

1500 Lira Bütçe Mouse

Max bütçem 1500 lira. 1000-1500 lira arasında kablosuz mouse arıyorum. Şuan kullandığım mouse ss rival3. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  19. M

Yardım Ryzen 5 7500F 50-60 Derece

Fsp cmt218 kasam var 165mm'ye kadar soğutucu destekliyor. 157mm soğutucu uzunluğu. Ramlere baskı yapar mı? Ayrıca ürünü gamingen trden aldım. İçinde termal macun da yollayacakları yazıyordu ama çıkmadı
  20. M

Yardım Ryzen 5 7500F 50-60 Derece

Soğutucu elime ulaştı sizce ne yapmalıyım
Geri