Arama sonuçları: *

1. B

Goodbydpi hata kodu 1058

turkey cmd calıstır dediğimde böyle oluyor windows 10 kulalnıcısıyım
  2. B

Hangi klavye daha mantıklı

görünüş kötü be hocam
  3. B

Hangi klavye daha mantıklı

MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR https://share.google/il1Ruz7U2nGcNs8AL Veya wraithden w75 var siyah olanı 4500e hangisi daha mantıklı veya 4500 bandında ne önerebilirsiniz
  4. B

❌İndirim Bitti! XFX Swift AMD Radeon RX 9070XT 35000 TL

bende var 4k ultrada kullanıyorum coil whine cok az var kart bir tık sesli sogutması cok cok iyi fakat kulaklık takınca ses kalmıyor cok yuksek sesli değil yani
  5. B

Çift M2 ve DDR5 Destekli Anakart

en iyi tercih bu butceye
  6. B

Anakart için 24 pin argb kablo önerisi

usta gpununki farklı sekilde bundan değil düz argb farklı olsun istemiyorum
  7. B

Anakart için 24 pin argb kablo önerisi

lianli olanlardan değilde daha ucuz bir şey bakıyorum butçe 1000 gizleyici de olabilir
  8. B

Frametime dalgalanması

rv there yette olmadı mesela
  9. B

Frametime dalgalanması

farklı kablo farklı monitör denedim aynı 1080pdede aynı
  10. B

Frametime dalgalanması

Ramleri söktüm slot değiştim ayrı ayrı taktım düzelmedi 1771958935 PSU güç kablosu değiştim düzelmedi üstüne pcie kablosu da değiştim hala aynı başka anakart ve ekran kartı yok herhalde bilgisayarci bakacak
  11. B

Frametime dalgalanması

Sorun n Sorunu nasıl cozucem saticam az kaldit
  12. B

Frametime dalgalanması

Kapattım işe yaramadı
  13. B

Frametime dalgalanması

1771920965 denedim işe yaramadı
  14. B

Frametime dalgalanması

coil whine evet ama ses kesilip geri geliyor oyundayken 1771919640 9070xt w10 için var mı
  15. B

Frametime dalgalanması

Kasanın içinden ses geliyor ince tiz bir ses ve ekran kartı kullanımı her düştüğünde o ses kesilip geri geliyor ne anlama geliyor bu
  16. B

Frametime dalgalanması

2 saat boyunca sadece AMD ayarları yapıyor attığın konudaki Recep baltas videosundan biosu onun dediği gibi yaptım 1771863671 maalesef hala aynı
  17. B

Frametime dalgalanması

Öncelikle valorant forza peak gibi oyunlarda da yaşıyorum biosum güncel b850 gamingx wifi 6e var f9a yeni güncelledkm 2+16 ramlerim var 6000 MHz yetmediğini düşünmüyorum hadi rustta vramdan kaynaklı olsa peakte de mi öyle video için teşekkürlsr iftardan sonra bakacağım detaylı mesajına
  18. B

Frametime dalgalanması

Denedim
  19. B

Frametime dalgalanması

Sıcaklıklar normal 1771857331 Bilemiyorum abi psum fsp Vita 850w tam moduler
  20. B

Frametime dalgalanması

Hocam bencharmkta heaven benchmarkta girmiyor Frametime dropu ama afterburnerdan bakıyorum atıyorum forzada tam frametime girdiği saniye ekran kartı 300 wattan 130a düşüyor anlık olarak 1771852062 gpunun yüzde 80ninin kullanma nedeni fps sabitledim ama bu sekilde yinede 1771852845 mouse klavye...
Geri