Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Öneri 11-14K Arası telefon önerisi

neden alınmasın hocam iphone 12 gayet iyi cihaz xr fln kullanan bile var oyun için tabi poco x7 pro daha iyi ama androidlerde ekran kaydı sorunu olduğunu öğrendim.
  2. Lorx61

ısınmayı çok dert etmem soğutucum var memo cx 07 ama soğutucu olmasına rağmen bazı android cihazlar serin durmuyor aklımda ayrıca iPhone 12 temiz
  3. Lorx61

X7 Pro banada mantıklı geliyor ama ısınma sorunları vs var deniliyor onun haricinde iyi cihaz gibi 14K ya buldum
  4. Lorx61

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 11 ila 14K arasında bir telefon bakıyorum yalnız telefonu YouTube a pubg içerikleri çekmek için kullanacağım bundan ötürü işlemcisi iyi bir telefon bakıyorum YD TR fark etmez şimdiye kadar iphone 8 plus ile içerik üretiyordum fakat satmak zorunda...
  5. Lorx61

Öneri İnfinix GT 30 Pro Alınır mı ?

yd 13 pro da alabilirim hocam ne bu tavrınız yanlış anlamayında 1773301151 pubg de fps ne durumda hocam ?
  6. Lorx61

Çoğunluk yani ben hiç görmedim Samsung kullanıp oyun + içerik üreticisi ve zaten kendim de Daha önce Samsung A50 ve 34 mü ne denemiştim stabil değil pek
  7. Lorx61

Evet kağıt üzerinde çok iyi ama kullanmadığım için şüphedeyim
  8. Lorx61

Oyun için Samsung önerilmiyor pek 1773296500 Siz GT 30 Pro mu kullaniyorsunuz
  9. Lorx61

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi infinix gt 30 pro alınır mı telefonu gündelik kullanmak ve oyun için kullanacağım aynı zamanda YouTube pubg mobile içerikleri üretiyorum onun için alacağım sizce alınır mı kullanan varsa memnun mu yazarsa sevinirim başka önerileride açığım bütçe max 15K
  10. Lorx61

Ikinci el max 9-10k ekran kartı önerisi

RX 6700XT Veya bulabilirsen 6800
  11. Lorx61

Max 30k telefon önerisi

türkiye cihazı olması şart değilse YD 15 pro falan bekebilirsin
  12. Lorx61

Forza Horizon 6 ya türkçe dublaj gelir mi ?

bende aynı şekil ama gelseydi fena tutardı çünkü aracı kullanırken bide altyazıyı okumak ayrı bir şey yani
  13. Lorx61

1000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

oda iyidir ben bile kendim kullandığımkinden çok memnunum ses seviyesi %30 da falan kullanıyorum hep
  14. Lorx61

Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

ekran kartının tipi kaymış la :D geçmiş olsun kardeşim kartında görsel hariç başka bir sıkıntı yoksa örnek olarak performans ve ısı değerleri aynıysa kafana takma kullan
  15. Lorx61

Iphone 17 YD nereden alınır?

hangi şehirde oturyorsun
  16. Lorx61

demek istediğiniz tek değişiklik japonyada geçeceği mi
  17. Lorx61

arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım gibi sizce horizon 6 ya türkçe dublaj gelir mi gelirse çok çok iyi olur bnece çünkü d,ğer oyunlarda etkinlikleri vs yaparken arabayı sürürken alttaki çeviriyi okumak aşırı saçma okumaya çalışsanız hop duvardasınız bu yüzden yani horizon 6 ya dublajın...
  18. Lorx61

1000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

ben havit gamenote H2037D kullanıyorum çok memnunum biraz fazla rgb var ama senin için önemli değilse ses kalitesi mikrofunu vs 10 numara https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2037d-rgb-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html
  19. Lorx61

Yardım PC de kullandığım Kulaklığı iPhone da nasıl kullanabilirim

Arkadaşlar selamlar başlıktdan yazdığım gibi Bilgisayarımda bu https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2037d-rgb-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html Kulaklığı kullanıyorum iPhone telefonumda da kullanabilir miyim oyunda ses kasmak için...
  20. Lorx61

Psudan çok ses çıkıyor

coil whine bobinlerden olur ekran kartında falan sorun çıkartmasada psu da ne yapar bilemeyiz
Geri