Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Bilgisayar topluyorum iki seçeneğim var yardımcı olabilecek Var mı

1. fotoğraftaki daha iyi ama 2. yide alabilirsin kısaca ikisinden birini al geç
  2. Lorx61

Boş Kasa Seçimi F/P

valla hocam kuzenimde mesh olan bir tane vardı marka gamebooster mı ne öyle bir şey onun hava akışı bile bunun kadar iyi değildi aslında ben hem ucuz hemde her türlü iş görür diye attım ayrıca içinde argb kontrolcüsü var.
  3. Lorx61

Ekran kartı tavsiyesi

sistem kayış gibi duruyor hayırlı olsun hocam :)
  4. Lorx61

Boş Kasa Seçimi F/P

biz baktığımızda önden havayı içeriye iyi veriyordu egzoz fanda dışarıya iyi veriyordu zaten argb led şeritin ortasına baktığınızda hava alan küçük bir yer var karar size kalmış :)
  5. Lorx61

Boş Kasa Seçimi F/P

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-x-force-dkchxforce-rgb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,723876503.html bütçen çok kısıtlıysa bunu almanı öneririm içinde 3 adet fan var bundan 4 hafta önce bir arkadaşımıza içinde 4060 ti 7500f li sistem topladık sıcaklıklar vs fiyatına göre...
  6. Lorx61

Güç Kaynağı Önerisi (PSU)

bence gayet güvenilir bende kullanıyorum memnunum şuanlık 5 ay oldu alalı içi hafif toz oldu ama hala daha fanları çok sessiz
  7. Lorx61

Güç Kaynağı Önerisi (PSU)

https://www.hepsiburada.com/aerocool-750w-vx-plus-serisi-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vxp750-p-HBV00000K48VE?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.4 bende bu modelin 500 watt lık modeli mevcut gayet memnunum o zamanlar...
  8. Lorx61

AMD nin kırmızı LED'li stok fanı ni nerde bulabilirim

prism di bu soğutucunun adı bilgisayarcım 700 tl ye satıyor 1737733404 öncelikle teşekkürler anlayışın için şuan bütçem yok ama olduğunda bulucam seni.
  9. Lorx61

Satmayı düşünürsen kaça satarsın
  10. Lorx61

zevk meselesi kardeşim?
  11. Lorx61

Ekran kartını satmalı mıyım?

1060 üzmez hocam her oyunu iyi kötü oynarsın Facebook gruplarından araştır belki 1070 düşürürsun
  12. Lorx61

Ekran kartını satmalı mıyım?

ben 1060 6gb oc kullanıyorum öneririm 1080P 900P orta yüksek ayarlarda oynayamadığım oyun yok.
  13. Lorx61

MTA da fps neden düşük

16 gb yeterli.
  14. Lorx61

MTA da fps neden düşük

ekran kartın için nvidia performans ayarlarını yapıp dene.
  15. Lorx61

MTA da fps neden düşük

youtube üzerinden fps artırma videoları izle bendede r3 3100 gtx 1060 var kalabalık ortamda 80 fps
  16. Lorx61

üsteki arkadaşın attığı link deki stok fan gibi olan sadece kırmızı led var etrafında
  17. Lorx61

Bu üç telefondan hangisi sizce (

x6 pro kesinlikle
  18. Lorx61

dediğimle alkası yok
  19. Lorx61

Teşekkürler
  20. Lorx61

Arkadaşlar merhaba geçenler de sosyal medya da gezerken gördüğüm sistemin içindeki AMD nin kırmızı LED'li stok fanı aşırı hoşuma gitti nerden bulup alabilirim veya bulabilir miyim
Top Bottom