Arama sonuçları: *

1. kadirt.

Çözüldü✓ Hangi BT Hoparlör Daha İyi?

İlginiz için teşekkürler. Enes Özen'in önerisiyle Xiaomi Sound Pocket siparişi verdim deneyimlerimi geldikten sonra aktarırım.
  2. kadirt.

Hocam bunun 20w olanı için zayıf yorumu aldım. Tamam bütçe fazla değil ama bu tatmin eder mi, deneyiminiz var mı?
  3. kadirt.

Hocam aktif olarak anker sc 4 liberty nc kulaklık kullanıyorum, bir önceki kulaklığım da ankerdi fakat hoparlör kısmını bilemiyorum. Telefonda anker uygulamasında gözükmüyor bu hoparlör ayrıca TR de detaylı bir incelemesine de denk gelmedim. Ondan dolayı pek bilemedim. Aynı bütçelerde farklı...
  4. kadirt.

Merhaba, aşağıdaki hoparlörden hangisi iyidir? Önemli olan ses kalitesi. Bu bütçelerde başka önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler. Anker Soundcore Pyro Mini Bluetooth Hoparlör - Çoklu Işık Efektleri - 6W'lık Güçlü Ses - 10 Saat Çalma Süresi - Siyah - A31A0 Sepette 649,00 ₺...
  5. kadirt.

Android TV'ye Office PowerPoint Viewer Yükleme

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayardan bağlanmak yerine direkt televizyonun içine PowerPoint sunusunu yükleyip açmayı düşünüyoruz. Fakat Play Store da TV'lere her şey yüklenmiyor. Apk olarak bilinen bir viewer kurmak istedim. Kuruluyor fakat uygulamadan geri atıyor. Sizce bunu nasıl çözebiliriz...
  6. kadirt.

500tl kulaklık önerisi

Biraz daha bütçe arttırırsan QCY T13 fiyatına göre rakipsiz.
  7. kadirt.

Yardım Araba sürerken ellerim terliyor eldiven önerisi

Hocam iyi bir kumaş direksiyon kılıfı diktirmek hem görünüm aşısından hem kullanım açısından hem de koruma açısından daha iyi olur. Hazır takmalı kılıflar da var fakat benim pek içim ısınmıyor onlara güzel değiller, kullanışlı değiller vs. Siz yine de araştırabilirsiniz hazır olanları ben pek...
  8. kadirt.

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Liberty 4 NC - 2499₺

Hocam o kulaklık kağıt üstünde de özellik bakımından da bunun üstünde bunun bass lar daha iyi sadece 4 nc de aşağıdaki videolar referans olabilir size
  9. kadirt.

Kötü değildir hocam ben iptal etmek istemedim sadece. Premium var hepsi burada da yarın elime gelir. Trendyol kargo ücreti de alır bende hepsi burada premium var d,ye hediye para da verdi +100 ₺ fark falan oldu bende. Bir de hepsi buradadan direkt servis kaydı oluşturuluyor kapıdan alıyorlar...
  10. kadirt.

İyi yapmışsınız hocam bende iptal etmekle etmemek arasındayım hangi renk daha güzel olur acaba? Bir de arıza durumu olduğunda hepsi burada kapıdan gelip alıyor servise gönderiyor onun için etsem mi etmesem mi bilemedim pek.
  11. kadirt.

Çift sürücüsü var bu açıdan iyi ses kalitesi olarak benzerlerdir diye düşünüyorum belki tiz tarafında edifier daha iyi olabilir. Tasarımı benim pek hoşuma gitmedi yoksa o kulaklık da listemde vardı. Ufak tefek özellikler açısından dolayı ve servis ağının daha iyi olmasından dolayı anker tercih...
  12. kadirt.

Soundpeats Air ve Capsule modellerine bakabilirsiniz. Onun dışında Anker Soundcore Life Note 3i veya P3 modellerine de bakabilirsiniz. YouTube da Enes Özen'in videoları referans olabilir. İncelemenizi öneririm.
  13. kadirt.

İphone için aac desteği var bluetooth ile normal şekilde bağlanabilirsiniz. Ayrıca Soundcore uygulamasından da kulaklığı yönetebilirsiniz. 1709895200 Hocam daha öncesinde r100 kullanıyordum kayboldu. Bu kulaklığı da uzun süredir araştırıyorum. Deneyimlemeden bir şey diyemem fakat kaybolan...
  14. kadirt.

Hocam fiyatına göre özellikleri açısından en iyisi diyebiliriz ama sizin kullanım amacınıza göre daha ucuza da kaliteli ses veren modeller mevcut. Bütçenize uygunsa bunu almanızı öneririm.
  15. kadirt.

Aynen normalde dün alacaktım 2.8k ya yoğunluktan alamadım. İyi ki de almamışım bugün indirimde çektim hemen.
  16. kadirt.

Anker Soundcore Liberty 4 NC TWS Bluetooth 5.3 Kulaklık - Hibrit Aktif Gürültü Önleme - LDAC ve Hi-Res Wireless Sertifikalı - A3947 - Kadife Siyahı (Anker Türkiye Garantili)...
  17. kadirt.

Çözüldü✓ 1.5 - 2K Bütçeye BT Kulaklık (Kulak içi)

Hocam apple ve spotify olduğundan dolayı ldac işime yaramaz. Zaten yüksek çözünürlüğün o kadar sesi etkilediğini düşünmüyorum. Sürücü kalitesi, enstrüman netliği ve tiz benim için daha önemli. Hem servis garantisi hem de bundan önce de Anker ürünlerini kullanmamdan dolayı hepsi içinde olsun...
  18. kadirt.

Ek olarak ldac desteği olup olmamasının hiç bir önemi yok iphone ve spotifyda ikisi de yok çünkü 🙃
  19. kadirt.

benim demek istediğim anc o bütçede hepsinde var ve benim için ses farkı önemli redmi 5 buds soundpeatsden iyi anc performansı veriyor olabilir fakat benim kıstasım ses kalitesi dediğim giib bütçesine göre en iyisini arıyorum. 1 klık bir ses kalitesi farkı varsa anker yoksa sounpeats gibi gözüküyor.
Geri