Arama sonuçları: *

1. IBarış

Galaxy Watch 6 Astro Edition satıp normal saat almak mantıklı mı?

Ben de öyle düşünerek almıştım inanın hiçbirine bakma ihtiyacı bile duymuyorsunuz, tamamen kişisel tatmin çabası.
  2. IBarış

Bu konuyu bende düşündüm de bilemiyorum, sadece saate bakan biri için akıllı saat mantıksız gelmeye başladı bana. Klasik tarz saat yerine Swatch'da silikon kayışlı çok tarz modeller de var. Görüntüsü kaba olsun istemiyorum, G-Shock modelleri güzel ancak çok kaba.
  3. IBarış

Aralık ayında 6 bin TL'ye Galaxy Watch 6 Astro Edition 47mm saat almıştım, şu anki ikinci el fiyatları 7 bin TL'den başlıyor. Asıl sorum şu ki S24+, Buds 2 ve Watch 6 ile bir ekosistem kurdum ancak fark ettim ki saatin özelliklerini saate bakmak ve bazen de spor yaparken aktivite başlatmak...
  4. IBarış

Yatırım yapacak olsaydınız nereye yapardınız?

Bu biraz tartışmaya açık bir konu, 1 sene önce 950 TL olan altın gramı şu an 2 bini geçmiş durumda. Yüklü yatırımlarda belki kazanç sağlayabilir.
  5. IBarış

Yatırım yapacak olsaydınız nereye yapardınız?

Anket sonuçları hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi yatırımını kendisi seçebilir. Ankette tek seçeneği seçme hakkınız bulunuyor ve verdiğiniz oy değiştirilemiyor/geri alınamıyor.
  6. IBarış

Grand Theft Auto VI için Türkçe dil desteği kampanyası

Steam hesabınızdaki oyunların toplam değerinin belki de %10'u bile etmiyor 70 dolar. Küçük insan olduğunuzu düşünmekten vazgeçin.
  7. IBarış

Sizin mantıkta bakarsak GTA 5 aynı zamanda Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Kore, Polonya, Brezilya, Rusya, Çin ve Japonyada da geçiyor. Kendinizi değersiz insan olarak görmekten vazgeçin, Polonyadan daha üstün sayıda oyuncu potansiyeli olan bir ülkeyiz.
  8. IBarış

Hadi ya! Gerçekten çok akıllıca bu, nasıl oldu da aklımıza gelmedi değil mi?
  9. IBarış

Kendinizi küçük insanlar olarak gördüğünüz sürece zaten kimse sizi iplemeyecektir.
  10. IBarış

Grand Theft Auto VI tanıldı ve biliyorsunuz ki oyunun çıkışı için 1 yıl gibi bir süre var ve yüksek ihtimal ile yine Türkçe dil desteği olmayan bir oyun ile karşılaşacağız, peki ama neden? Diğer oyuncular gibi biz de Dolar ile ödeme yapacağız ama oyunu kendi dilimizde oynayamayacağız. Türk...
Geri