Merhaba, ürün hakkında çok bir fikrim yok. GAMSIZ30 kodu ile 13.562₺’ye düşüyor. Hâlâ pahalı olabilir ama değerlendirmek isteyen varsa diye paylaştım.
Ürün linki : https://bilendenal.com/Samsung-PM9A1a-2TB-PCIe-Gen-4.0-x4-M.2-NVMe-22x80mm-7000-5100MB-s-SSD-MZVL22T0HDLB.html
Bütçeyi artırabilirim. İşlemci olabildiğince serin olsun yeterli benim için ve 74-78 çok iyi değerler aslında.
1777843491
İnternetten biraz baktım yeterli ama sınırda bir soğutma gibi okudum. Yeterli olursa hiç uğraşmak istemiyorum soğutucu değiştirmek ile
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi şu anda Ryzen 5 7500F kullanıyorum ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. Ancak mevcut sıvı soğutucumun yeterli olup olmayacağı konusunda kararsızım. Ryzen 9 9950x3D işlemci için zayıf kalır mı emin değilim.
Ayrıca Ryzen 9 9900x3D modeline geçmek mi daha...
Teşekkürler bilgilendirme için. Çok sorun değil birkaç gün sonra verilmesi ama şu an kara kara işlemciyi nasıl monte edeceğimi düşünüyorum. Sistem yazılım konusunda sıkıntı yok ama teknik konuda biraz cahil ve korkağım maalesef :D
Benim de arkadaşın olduğu gibi MSI B650 Gaming Plus WiFi anakart var. Şu an kullandığım işlemci AMD Ryzen 5 7500F. İşlemciyi yükseltirsem anakart için sorun olmaz mı ?
İstek listemdeydi yanlış hatırlamıyorsam Yunan mitolojisinde geçen, açık dünya, looter türünde bir RPG oyunuydu. Hikâyesinin genel olarak üzeceğini pek düşünmüyorum. Günün sonunda bir döner fiyatından daha ucuza geldiğini düşünürsek alınır bence.