Arama sonuçları: *

1. V

Rdr2 mi spiderman remestered mi

Yani direkt gözün kapalı RDR 2 ama tabi bu Spiderman in kötü olduğu için değil. Sadece karşılaştırıldığı oyun aşırı güçlü :D RDR 2 den sonra Spiderman i alabilirsin bence.
  2. V

❌İndirim Bitti! SILENT HILL 2 900 TL alınır mı?

ben net alacağım yeni bir oyun olduğu için pek bir indirim yüzdesinin değişeceğini düşünmüyorum ama 1 ay sonra doların net olarak artacağına eminiz jdalksgsag
  3. V

Steam de sonbahar indirimi iyi midir? yoksa kis indirimini mi bekleyim

Bir ay sonraki dolar kuru dikkate alındığında, alacağın indirim yüzdesi muhtemelen fiyat olarak aynı olacaktır. Bu nedenle, almak istiyorsan alabilirsin büyük bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum.
  4. V

🔥İndirim EXVEGA ANDROMEDA 2024 OYUNCU KOLTUĞU 6751TL🔥🔥🔥🔥

4-5 ay önce almıştım şu ana kadar memnunum gayet. Özelleştirme yaparken kesinlikle visco sünger eklenmeli net. Masaj özelliğinden pek bir beklentiniz olmasın hayal kırıklığı olacaktır çünkü, masaj değil ama titreşimli masaj hissiyatı alabilirsiniz belki.
  5. V

Sony PlayStation 5 Pro Ön Siparişte !! 🤔49.999TL

PS5 ve PS5 Pro arasında 2.5 kat fiyat farkı olması çok acımasızca ya :D Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen sanırım genel olarak GTA 6 için talep edilecek bir ürün.
  6. V

🔥İndirim SteelSeries Arctis 7P+ Beyaz Renk 4.499₺

PS, PC, Mac, Nintendo Switch ve Android için kullanılabiliyor desteği var. Hemen hemen her alanda uyumluluğu mevcut.
  7. V

🔥İndirim SteelSeries Arctis 7P+ Beyaz Renk 4.499₺

Merhaba, iyi forumlar. Bir süredir takip ettiğim bir kulaklıktı. Son zamanlarda en düşük fiyatı olmasa da almak isteyenler değerlendirebilir. Tabii ki, bu fiyata alternatif veya daha iyi seçenekler olabilir. İlgilenenler için link bırakmak istedim...
  8. V

27 MSI G274QPF-QD RAPID IPS WQHD 1MS 170HZ için Ayarlar

Merhabalar öncelikle, başlıkta olduğu gibi 27 MSI G274QPF-QD 1MS 170 HZ monitörünü kullanmaktayım. Monitör konusunda aşırı bilgi sahibi olmadığım ve bilmediğim için sormak istedim. Çünkü daha iyi hale getirmeye çalıştığım zaman büyük ihtimalle ayarları daha fazla bozabilirim. Sormak istediğim...
  9. V

Razer Barracuda X Mercury White (2022) 3171 TL

kulaklık konusunda aşırı bilgim olmadığı için sadece bir kıyaslama adına sormak istiyorum. Razer Barracuda X mi yoksa Steelseries Artics 7p+ mı sizce ?
  10. V

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Daha önce kullanmadığım için kullanmış arkadaşlara sormak istiyorum. IPS panel bir monitör için gönül rahatlığı ile kullanabilir miyim herhangi bir sorun olur mu ?
  11. V

🔥İndirim 🔥🔥MSI G274PF QUANTUM DOT 2K 27 İNÇ 170HZ 1 MS IPS PANEL MONİTÖR🔥🔥 9644 TL PTTAVM

çok teşekkür ederim eline sağlık gerçekten en yakın zamanda deneyeceğim.
  12. V

🔥İndirim 🔥🔥MSI G274PF QUANTUM DOT 2K 27 İNÇ 170HZ 1 MS IPS PANEL MONİTÖR🔥🔥 9644 TL PTTAVM

Kendim manuel olarak çok fazla bir ayar yapmadım tavsiyesini aldığım bir arkadaşımın ayarlarını kullanıyorum şu an gözüme baya hoş geliyor. Bir ara çok araştırmıştım redditte en verimli renk ayarları hangisi diye ama sonra bozmamaya karar verdim. Bende sizin gibi Premium Color da kullanıyorum ve...
  13. V

Güncel kullandığım monitörümdür. Çok memnunum özellikle renkleri tamamen tatmin edici ama renk konusunda sanırım 2 ye ayrılmış bir kesim var herkes sevmeyebilir benim çok hoşuma gitmişti, hayırlı olsun şimdiden.
  14. V

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

almak isteyen var ise teknosa üzerinde stok mevcut alabilirsiniz.
  15. V

Epomarker'dan AK820 PRO alınır mı? Güvenli mi?

Çok yakın tarihte satın. Ortalama olarak 20 gün içerisinde elime ulaştı. Paketlemesi gayet iyiydi ve herhangi bir sorunu yok gayet memnunum, fakat Epomaker dan satın alırken vergiyi sonradan ödüyorsun bana 700 tl gibi bir vergi çıktı.
  16. V

Amazon'dan mı Aliexpress'den mi almalıyım ?

Yani ben epomaker dan almıştım 22-24 gün içerisinde elime ulaştı gayet güzel ve kaliteli ama arkadaşım benden 1 hafta sonra sipariş verdi aliexpress den ve 1 hafta önce ona ulaştı gerçekten inanılmaz hızlı geldi açıkçası :D
  17. V

2.500TL kadar mouse pad önerisi

Evet o kısım biraz soru işareti :D
  18. V

Öncelikle teşekkür ederim. Açıkçası bugün sipariş verecektim, hybrid versiyonunu. Stokta şansıma bugün tükendi ve sadece speed versiyonu var sizce speed ve hybrid arasında çok fark var mı ?
  19. V

Teşekkür ederim yorumlarınız için ben de çok uzun zamandır aynı olduğu için değiştirmek istedim artık :D bu arada mouse padler için fiyat arttıkça gerçekten kalite oranı artıyor mu yoksa çok aşırı bir fark yaratmaz mı sizce
  20. V

Merhaba iyi forumlar, uzun zamandır steelseris qck+ large versiyonunu kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. FPS oyunları oynamaktayım genellikle ve tabi hikayeli vb gibi oyunlar oynuyorum. Hybrid olarak düşünüyorum ama her türlü önerilere açığım. Biraz fazla olacak ama mouse pad rengi...
Top Bottom