Arama sonuçları: *

1. Srdoğan

Metro last light redux oyundan atma problemi

Denedim ama olmadı maalesef
  2. Srdoğan

Metro last light redux oyundan atma problemi

selamun aleyküm geçen hafta uzun süredir oynamak istediğim metro serisine başladım 2033 türkçe yamalı sorunsuz bir şekilde bitirdim fakat Metro last light türkçe yama kurdum hiçbir sıkıntı yoktu ama bir bölgede 3. silahı almaya çalıştım ve hiçbir hata vermeden oyundan attı farklı silahları...
  3. Srdoğan

Öneri Oyun leptobu önerisi

Hocam bence bu fiyatlara game garaja yönel ben aldım şuana kadar bana ne oyunda ne de donanımsal olarak sıkıntı yaşatmadı hem ucuz hem özellik olarak daha iyi gönderilen laptopların çoğu ya ram i 16 gb (ki win11 kurarsan 4-5 gb sadece o kullanacak uzun vadede yetersiz gelecektir) ya da ssd 512...
  4. Srdoğan

Gamegarajdan prime s25 sistem aldımda iade edilirmi

Hocam ram ve ssd fiyatları çıkıyor bunun yanında bazı üreticiler ekran kartı fiyatlarına zam yapacaklarını söylediler ram konusunda bilindik markalara gidersen fiyat epey yükselir gibi karar sizin
  5. Srdoğan

60 k bütçeyle laptop önerisi

Tamam teşekkürler hocam 1764652269 Hocam r9t 5070 modelini aldım
  6. Srdoğan

Hocam bu dediğin kart arızası intel için mi geçerli yoksa ryzen içinde var mı bu sıkıntı yük altında şarj entegresi yakma problemi oc sonrası olan bi sıkıntı mı
  7. Srdoğan

Çok büyük fark yokmuş bence tekrardan iade uğraşma ki benim baktığım ürün dünden bu güne 2-3 bin tl zam gelmiş bence riske girme tabi senin kararın
  8. Srdoğan

benim sadece gördüğüm kısmı oydu ama asıl konu işlemciymiş 1764459297 Bi fikrim yok o konuda
  9. Srdoğan

Hocam kuzenim gaming pc almıştı yakın zaman çıkmadı
  10. Srdoğan

Hocam ben youtube den video izleyerek yaptım kurulumu çok zor değil sadece iso dosyası için çalışan bi pc lazım o kadar
  11. Srdoğan

Hocam benim bildiğim farklı bi pc den win 10 ya da 11 hangisini istiyorsan onun iso dosyasını usb belleğin içine atıyorsun bununla alakalı videolar var ben sıfır bilgiyle sadece video izleyerek yaptım win kurulumunu
  12. Srdoğan

Buraya sormadan önce kendi bilgilerim sınırında bi araştırma yaptım ama daha bilgili birisinden yorumlarını ve önerileri almak istedim sizde benim kafamda olan sorulara cevap verdiniz ve bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim bilgiler için
  13. Srdoğan

şimdi attığınız linkten de baktım 8945hx açık ara çok iyiymiş bütçe bi tık zorlamayla r9t 5070 32gb almayı düşünüyorum şuanda her şeyi netleştirip inşallah en geç pazartesi siparişini vericem bilgiler ve tavsiyeler için teşekkürler
  14. Srdoğan

300 hz den dolayı r9t düşünüyorum şuan için ama bütçe taksit doğrultusunda yükselebilir
  15. Srdoğan

galiba bende seçimimi slayer olarak yapıcam
  16. Srdoğan

5070 daha mantıklı ama game garaj kalite ve teknik servis anlamıda nasıl bilginiz var mı uzun vadede sıkıntı yaşatır mı
  17. Srdoğan

Öncelikle merhaba 60 k bütçe ile üst düzey oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim bir laptop arayışına girdim gezinirken farklı markalardan modeller seçtim fakat donanım anlamıdan benim pek bi bilgim yok haliyle modeller hakkında da pek bir bilgim yok araştırdım markalar anlamında birkaç...
  18. Srdoğan

Yardım Ev interneti onerisi

Turknete göz at bence bildiğim kadarıyla kendi altyapısı olmadığı bölgelerde tt altyapısını kullanıyor peşin ödeme imkanın varsa indirim de var neye bağlı bilmiyorum ama modem dahil oluyor bazen şuan ilk 3 ay 400 tl
  19. Srdoğan

Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Sadece sensör farkı var se deki sensör hakkında net bir bilgi bulamadım o yüzden s aldım
  20. Srdoğan

Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Öneriler için teşekkürler atk a9 plus alacaktım ki maalesef sadece pembe rengi kalmış benim mouse kırık olduğu ve elimde yedek olmadığı için vazgeçip atk x1 s modeline yöneldim 1759308477 Maalesef hocam sipariş geçtim
Geri