Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ İşlemci sahte mi????

başka biryerde maliyetten kısmak için diye okumuştum performans farkı olacağını sanmam
  2. Y

normalde oyle ama bunlar yeni üretim galiba
  3. Y

sanırım üretim ile alakalı yeni üretim fln
  4. Y

Arkadaşlar merhaba işlemci alacağım ama böyle bir yorum gördüm.Bazı kişilere fotoğraftaki gibi geliyormuş ancak bir sorun yaşamamışlar. Bunun sebebi nedir? Almalı mıyım? Teşekkürler
  5. Y

1500TL bütçe ile kulaklik önerisi

R50 i 1 saat önce aldım r100 den daha iyi Hb de indirimde şuan düşünebilirsin bence 1710251934 R50i 1710251963 Şuan indirim bitmiş galiba sepete atıp bakmadım
  6. Y

🔥İndirim Anker r50i 629TL BEDAVA

Valla ben favorilere ekledim 1 hafta falan 1-2 hafta fln oldu heralde bugün almayı düşünüyordum sepete ekledim fiyatı düşmüş hemen kaptım
  7. Y

Hangisi kulaklık daha iyi

Hepsiburada dan şimdi r50i aldım 700 TL'ye ht05 800 TL idi. Ayrıca r50i nin ses kalitesinin daha iyi olduğunu ht05 in anc vs gibi özellikler yönünden iyi olduğu gördüm. Benim için ses daha önemli olduğu için ve sesli ortamlarda kullanmıyacağım için r50i aldım. Pişman olucağımı düşünmüyorum.
  8. Y

Hangisi kulaklık daha iyi

İkisinden birisini alıcam karar veremiyorum. 1k Max bütçe başka öneri varsa
  9. Y

Monitörün renkleri bozuk

az önce yine oldu ve daha net belli oluyor sadece videolarda canlı yayınlarda oluyor .Şimdi de valoranta girdim denemek için oyunda yok çıktıktan sonra da problem gitti. 2. Monitörümde var onda problem yok
  10. Y

Monitörün renkleri bozuk

Görselde gördüğünüz gibi renkler bozuk.Bir tane daha çekmiştim o daha netti ama yükleyemiyorum. Yaklaşık 1 aydır Boyle bir durum yaşıyorum. Normalde PC yi ilk açtığımda oluyordu monitörü güç tuşundan aç kapa yaptığımda düzeliyordu.Ancak bugün bunu yaptıktan sonra birdaha oldu durduk yere...
  11. Y

gta online bu hile ban yedirir mi

Ben çok kullandım bu modu hiç bişi olmadı Ama sadece para bastım sınırsız mermi fln yaptım başkalarına karışmadım ztn bildiğim kadarıyla çok büyük bir hile değil. İçine kod atabiliyodun sanırım belki öyle crash vs tarzı büyük hileler yapılabiliyodur
  12. Y

Öneri Atacshark x3 VS Aj139 pro VS Vxe r1

Bende aynı durumdayım karar veremiyorum Darmoshark M3 Bunu alıcam gibi içinden dongle da çıkıyor
  13. Y

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Dostum sağol bilgiler için. Peki başka bir kulaklığın LDAC desteklediğini nerden anlarız özelliklerinde yazar mı hiç böyle bişi dikkatimi çekmemişti
  14. Y

LDAC ne oluyor Xioami note 11 pro+ 5G cihazım destekler mi
  15. Y

Hangi mouse satın almalıyım?

Bende aynı bütçede mouse arıyorum konuda açtım ztn dediğin gibi vx r1 çok öneriliyor. Ama bende steelseriesden başka kullanmadığım için karar veremedim hala bekliyorum.
  16. Y

Anker R50 i nasıl dostum bilgin var mı
  17. Y

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Edit: Bütçe 2 k oldu
  18. Y

Oyun oynamıyorum o yüzden oyun odaklı olmasına gerek yok ama fp ürünse olabilir. Tiktok ve insta takılıyorum bass ve tiz iyi olsun şarj uzun gitsin yeter.ayrıca kulaklığı ucunda kesinlikle yumuşak pedli olanlardan istiyorum. Olmayanlar kulağımı acıtıyor ve düşüyor. Max 1 k bütçem var...
  19. Y

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Şuanda Steelseries Rival 3 kullanıyorum.Ancak valorant gibi oyunlar oynarken kablo çok rahatsız etmeye başladı.Kablo özellikle mouse sağa veya sola döndürdüğümde çekme yapıyor.Bu yüzden kablosuz istiyorum. En fazla 1500TL bütçem var.
  20. Y

FC 24 Tam Ekran Sorunu

FC 24 Tam ekrana aldığımda bazen ekran siyah kalıyor.bazende görüntü bozuk şekilde açılıyor.Pencereli yaptığımda düzeliyor.Ayrıca ayar menüsünde gezerken hem klavyeyle hemde gamepadle denedim aşağı sağa sola gitmek istediğimde gidip geri geliyor kısacası bişey yapamıyorum sadece FC 24 te oldu...
Geri