Arama sonuçları: *

1. F0rves

Kilo Vermek İstiyorum Böyle Yaşamaktan Bıktım. Yardımına ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için, dikkate alacağım.
  2. F0rves

Hocam öncelikle katkınız için teşekkürler. Kardiyoyu maalesef ayni anda yapmak zorundayım. Çünkü salon merkezde olduğu için arabayla gideceğime bisiklet kullanmayı tercih ediyorum. Pek sorun olacağını sanmıyorum ama böyle devam etmemde bir sakınca var mıdır? Ayrıca iki günde bir salona gitmeye...
  3. F0rves

O zaman kendime gereğinden fazla baskı yapmadan düzenli olarak ölçülerimi alıp öyle yol kat etmem gerek 1709816478 Teşekkürler. Bakacağım 1709816527 İnşallah becerebilirim artık bir yerde dur demem lazım bu duruma sosyal yaşantıma da etki etmeye başladı
  4. F0rves

Salona gitmek kardiyo vs yapmak konusunda hiçbir sorunum olmaz hareketli olmayı seviyorum tek sıkıntım çok fazla yemem. Salonda full body adi altinda 12 hareketten olusan bir program var onu yaptırıyor ilk gittiğim gün gösterdi ve bıraktı sonrasında kendim yapmaya başladım. Ayrıca beslenme...
  5. F0rves

Başlıkta da belirttiğim gibi artık kilo vermek istiyorum. Direkt uzatmadan konuya girmek istiyorum. 18 yaşındayım ve 130 kiloyum boyum ise 185. Bu ay salona yazıldım fakat ne yapmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Salona bisikletle gidiş geliş toplamda 20km yol yaparak ulaşım sağlıyorum...
  6. F0rves

HP Victus 16 R0020NT Alınır mı?

41k fiyatı var i7 13700h 4060 105+15 1tb ssd 16 gb da rami var sizce fiyatına göre uygun mu
  7. F0rves

ACER ASPIRE V3 571G İLE 165HZ MONİTÖR BAĞLAMA

Merhabalar. Elimde emektar bir Acer Aspire v3 571G mevcut. Yapmak istediğim şu Bende Lenovo Legion R25İ monitör var ve normalde 165Hz'ye kadar destekliyor. Fakat benim emektar 60Hz'den sonrasını göstermiyor. HDMI 2.1 kablo aldım olmadı. Emektarda sadece VGA ve HDMI çıkışı var. Sanırım HDMI...
  8. F0rves

Monster Abra A5 v20 3.2 artı ve eksi yönleri

Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum. YBS seçeceğim için bir noktadan sonra işin içine yazılım da girecek. Hem onun için hem de beni uzun yıllar götürecek, tekrar tekrar para harcatmayacak bir laptop arıyorum. Max 40.000e kadar çıkabilirim önereceğiniz bir laptop var mıdır?
  9. F0rves

Neden peki hocam. Araştırdığım çoğu yerde de monsteri pek önermiyorlar.
  10. F0rves

Monster abra a5 v20 3.2 almayı planlıyorum, sizce vereceğim paraya değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha yüksek performanslı laptop bulabilir miyim? Monster Abra a5 v20 3.2 teknik özellikler
  11. F0rves

max 1000 tl oyuncu kulaklığı önerisi

https://www.hepsiburada.com/gamepower-raijin-rainbow-71-surround-oyuncu-kulaklii-p-HBCV00000ZJ406?magaza=Fay-Teknoloji&url_src=and-product-detail
  12. F0rves

Çözüldü✓ 165hz monitörün 60hzden fazla vermemesi

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim konuyu çözüldü olarak işaretliyorum.
  13. F0rves

1701881058 Maalesef öyle bir şey göremedim 1701881108 Yani yeni bir bilgisayar aldığımda sorun olmadan 165Hz oynatacak öyle mi
  14. F0rves

Monitörle birlikte geldi ama bilgisayarımın DP girişi olmadığı için HDMI kullanmak zorunda kaldım
  15. F0rves

Nvidia kontrol merkezi ve lenovo display kontrol merkezi kurulu neredeyse her şeyi denedim. Başka bir bilgisayara ulaşabilme imkanım olsa ondan deneyeceğim ama çok zor
  16. F0rves

60hzden yukarısını göstermiyor normalde 165hz OC ile 180hz görmesi lazım acaba bilgisayarın eski olmasından kaynaklı olabilir mi 1701879720 Gt 730m
  17. F0rves

Ekran kartı sürücülerim güncel hocam gün içinde kontrol etmiştim
  18. F0rves

Arkadaşlar merhaba. Monitörü bugün aldım. Kurdum, gerekli driverları indirdim fakat 60Hz'den ötesini göstermiyor. Bilgisayarımda DP girişi olmadığı için 2.1 HDMI ile bağladım acaba sorun ne olabilir ? Bilgisayarım, acer aspire v5 571g
  19. F0rves

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Arkadaşlar merhaba. Monitörü bugün aldım. Kurdum, gerekli driverları indirdim fakat 60Hz'den ötesini göstermiyor. Bilgisayarımda DP girişi olmadığı için 2.1 HDMI ile bağladım acaba sorun ne olabilir ? Bilgisayarım, acer aspire v5 571g
Geri