Arama sonuçları: *

1. S

İnternetimde hata var mı?

Sorun Şuan valorant indiriyorum ve 1,5 mb/s indiriyor bu İnternet benimle dalga mı geçiyor yoksa sorun epicte mi
  2. S

1720154494 Ping:19 Jitter:1 Download:10.2 Upload:0.5 Sonuçlar böyle çıktı çok garip
  3. S

16mpbs ev interneti kullanıyorum ve 2mb download alıyorum ama şuan epic'ten gta5 indirirken ortalama 500kB/s indirme ve 1.40GB/s yazma gösteriyor
  4. S

Sizce bu bilgisayarı almalı mıyım?

Fiyatına göre harika bir sistem geçen bende aynısını sipariş verdim dediğin gibi ssd'yi 1tb yapıp kasayı thermaltake yaptım bence herkes tükenmeden almalı
  5. S

Elektro gitar ve amfi önerisi

10-12k bütçem var normal gitar çalıyordum ve şimdi elektroya geçmeye karar verdim genellikle LINKIN PARK , LED ZEPPELIN , AC DC Vb çalmayı düşünüyorum bana bu fiyat aralıklarında bir gitar ve amfi önerirseniz sevinirim
  6. S

basketbol ayakkabısı önerisi

Peder ve akrabalardan biraz daha kopardım LeBron XX aldım kaymak gibi ayakkabı tabi alalı 1 nerdeyse 1 ay olacak
  7. S

Hocam ayak taraklı değil
  8. S

3500-4000 arası bütçem bu aralığa uygun en iyi ayakkabıyı arıyorum sürekli indirimlere bakıyorum ama hala karar veremedim almışken en iyisini almak istiyorum bir el atabilir misiniz?
  9. S

Yardım B650 gaming plus wifi mı almalıyım yoksa Gigabyte B650M Gaming X AX mı?

İşlemci olarak Ryzen 5 7600 almıştım ve tek anakart kaldı onun için ise 2 seçenek arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? farkları neler? ya da önerebileceğiniz daha iyi bir anakart var mı?
  10. S

Yardım İşlemci olarak R5 7600'e anakart olarak b650m-a 2 almam mantıklı mı?

İşlemci olarak r5 7600 almıştım ve anakart olarak b650 serisinden bir anakart seçmek istedim ve b650m-a 2 almaya karar verdim daha iyi bir önerisi olan var mı?
Geri