Arama sonuçları: *

1. E

Windows lisansı alınmalı mı?

Reis güvenilir sitelerde direkt lisanslar var ordan bakabilirsin.
  2. E

Windows lisansı alınmalı mı?

Windows lisans süresi geçti ve lisans etkinleştirmem gerekiyor. Sizce lisans almalı mıyım, herhangi bir artısı var mıdır?
  3. E

PUBG de inanılmaz drop ve kasma oluyor

Reis pc şuan kapalı ama hepsi düşükte. Çözünürlük 1920x1080 İşleme ölçeği 80
  4. E

Aynen kalabalık yerlerde acayip kötü oluyor
  5. E

Steam pubg
  6. E

Yok reis ya kasma ve drop olayları oluyordu da crash daha önce hiç olmamıştı bu güncellemeden sonra başıma geldi. 1701988620 Tamamdır reis ssd bakmaya başlıyım bari sağolasın
  7. E

1701988465 Oyunu ssd ye kur diyorsun yani
  8. E

Farklı marka aynı mhz ram alırsam ne olur?

Reis bende hiçbir sorun olmadı. Geçenlerde aldım. Corsair takılıydı aynı türden ram bulamadım kingston aldım bi sorunla karşılaşmadım
  9. E

Reis büyük ihtimal işlemci artık tıkanıyor. Arkadaşların dedikleri doğru gibi.
  10. E

Sorma bugün 4 5 defa yedim :D. Ama özellikle son gelen güncellemede crash yiyorum. Ondan öncesinde iyi kötü gidiyordu.
  11. E

Reis ssd tavsiyen var mıdır. Ama m2 olmaması gerekiyor. Malum sistem eski.
  12. E

Hocam hikaye bazlı oyunları götürüyor (metro exodus gibi) ancak pubg de zortluyor. Online oyunlar işlemciye mi çöküyor. Reis haklısın valla. Ama fiyatları biliyorsun çok uçuk. Biz de elimizdekini bi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.
  13. E

Aynen öyle hocam. Yakın zamanda ssd almayı düşünüyorum ama anakart m2 desteklemiyor o yüzden arada kaldım.
  14. E

Herkese selamlar. İşlemci : İntel i3 7100 Ekran kartı : msi gtx 1050ti gamingx 4gb Ram : 16 gb Bu sistemde hikaye bazlı neredeyse güncel oyunları düşük ve orta ayarlarda çatır çatır oynuyorum. Ancak online oyunlara gelince (özellikle pubg) inanılmaz kasma ve drop olayları oluyor. Kimisi...
Geri