Arama sonuçları: *

1. R

Belli Bir Fiyat Aralığı İçerisinde Bilgisayar Toplamak İstiyorum.

5070 ti paramız yetmez :D ama rx 9070 xt almayı düşünüyoruz.
  2. R

İkinci el alma alışkanlığına sahip değilim, kendime alıyor olsam sıkıntı olmaz fakat bilgisayarı sistem bilgisi zayıf bir arkadaşıma topluyorum 2k monitör neden tercih etmedik onu da açıklayayım 2k monitör 27 inç kendisine çok büyük geldi onun yerine 24 inç 25 inç monitörler tercih etmek...
  3. R

Kanka bence kasayı indirimli fiyata güzel yakalamış yukarıdaki arkadaş 10 bin tl monitör 5 tl düşüyor falan 12 bin e iki parça çıkıyor güzelinden, ayrıca daha ucuza satıcı bakından mı ucuza toplarsın yoksa parça bakımından mı, biz bu parçaları seçtiysek yarış arabasına bisiklet tekeri takmayalım...
  4. R

Kral bi baktım da dediğin gibi açık ara RX 9070XT daha iyi ama dediğim gibi amd ekran kartları hakkında hiç bir bilgim yok farkları neler acaba ?
  5. R

Kanka on numara olurda 5070 ti fiyatlar çok yüksek onu alırsam baya bir parçayı düşürmem gerekir ama çok iyi olurdu 1791543653 Amd ekran kartlarını hakkında bilgiye sahip değilim :rolleyes: Nvdia al dediler alıyoruz :D
  6. R

Hocam bendeki parçaları çıkartıp dediğin parçaları ekledim. Şu an sistem böyle oldu, şu an nasıl fiyat toplam 148bin tl
  7. R

misal msi satıcısı yerine bilmem teknoloji bilişim satıcısı gibi
  8. R

Kanka üçüncü taraf satıcılara yönlendiriyor site ve resmi satıcılarda ise fiyat çok çıktı.
  9. R

130 bin tl ve 150 bin tl arasında bir fiyat bandında bir bilgisayar toplamak istiyorum lütfen hangi oyunları oynayacaksınız diye sormayın çünkü hem grafik bazlı hem de işlemci bazlı oyunlar oynanacaktır. İki adet sistem topladık hangisini seçeceğimize kadar veremedik yardımcı olursanız sevinirim...
  10. R

Lol oynarken 0x00000119 , watchdog.sys , ntoskrnl.exe ve bir GPU hatası alıyorum

Özellikle lol oynarken aldığım bu hatalar beni delirtiyor eski bir sistem kullanıyorum biliyorum ama önceden yapmıyordu bu hataların çözümleri neler. Laptop un sistem özellikleri Asus X552c , intel core i5-3337U işlemci , Nvdia Geforce 710m ekran kartı, 4gb ram, 237 gb ssdi
  11. R

Bilgisayarda gereksiz bir performans düşüşü var.

kanka şaka gibi gelicek ama hepsi yapılı :D 1712669174 ama ss leri atıyorum hemen sana 1712669410 maksimum 12 yi görüp düşüyor hocam ama ss i obs den aldım ve bitdefender güvenliği çalışıyordu o yüzden 9 12 lerde gezdiğini düşünüyorum 1712669525 testi yapıp baktığımda böyle hocam 1712669588...
  12. R

kapalıyken de sıkıntı çıkartıyor malesef 1712667562 hepsi kapalı öyle çarçur kullanan biri değilim bilgisayarı ama bir sıkıntısı var demekki
  13. R

sadece valorant da en düşük ayarları denedim olmadı en yükseği denedim olmadı başka oyunlarda da fps düşük aslında valorant a özel değil
  14. R

hepsi güncel arkadaşım hatta msi sitesinden bakıp bios a kadar hepsini güncelledim
  15. R

ben donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum aslında ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum
  16. R

aslında yayını kapattığımda fps farkı maksimum 10 fps oluyor yayını açtığım zaman fps hiç düşmüyor ki
  17. R

obs üzerinden gpu ile yapıyorum 1712666897 valorant yayını
  18. R

Bilgisayarımda gereksiz bir performans düşüşü var kasmıyor donmuyor ama bu parçalarla bu fps az gibi geliyor. Özellikle yayındayken valorant da 100 fps altına düşüyorum monitör 100 hz olduğu içinde kasma yapıyor yayındayken. 1712665644 Bilgisayar parçaları Rtx 3060 12 gb , ryzen 7 3700x , 16 gb...
Geri