Arama sonuçları: *

1. R

Lol oynarken 0x00000119 , watchdog.sys , ntoskrnl.exe ve bir GPU hatası alıyorum

Özellikle lol oynarken aldığım bu hatalar beni delirtiyor eski bir sistem kullanıyorum biliyorum ama önceden yapmıyordu bu hataların çözümleri neler. Laptop un sistem özellikleri Asus X552c , intel core i5-3337U işlemci , Nvdia Geforce 710m ekran kartı, 4gb ram, 237 gb ssdi
  2. R

Bilgisayarda gereksiz bir performans düşüşü var.

kanka şaka gibi gelicek ama hepsi yapılı :D 1712669174 ama ss leri atıyorum hemen sana 1712669410 maksimum 12 yi görüp düşüyor hocam ama ss i obs den aldım ve bitdefender güvenliği çalışıyordu o yüzden 9 12 lerde gezdiğini düşünüyorum 1712669525 testi yapıp baktığımda böyle hocam 1712669588...
  3. R

kapalıyken de sıkıntı çıkartıyor malesef 1712667562 hepsi kapalı öyle çarçur kullanan biri değilim bilgisayarı ama bir sıkıntısı var demekki
  4. R

sadece valorant da en düşük ayarları denedim olmadı en yükseği denedim olmadı başka oyunlarda da fps düşük aslında valorant a özel değil
  5. R

hepsi güncel arkadaşım hatta msi sitesinden bakıp bios a kadar hepsini güncelledim
  6. R

ben donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum aslında ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum
  7. R

aslında yayını kapattığımda fps farkı maksimum 10 fps oluyor yayını açtığım zaman fps hiç düşmüyor ki
  8. R

obs üzerinden gpu ile yapıyorum 1712666897 valorant yayını
  9. R

Bilgisayarımda gereksiz bir performans düşüşü var kasmıyor donmuyor ama bu parçalarla bu fps az gibi geliyor. Özellikle yayındayken valorant da 100 fps altına düşüyorum monitör 100 hz olduğu içinde kasma yapıyor yayındayken. 1712665644 Bilgisayar parçaları Rtx 3060 12 gb , ryzen 7 3700x , 16 gb...
  10. R

Samsung galaxy s21 fe mi ? Samsung galaxy s21 fe 2. nesil mi ?

olabilir s21 fe ile farkları nedir acaba
  11. R

ben kendima almıyorum zaten iphone 14 pro kullanıyorum ben 20 bin tl fiyat bandında özellikle samsung telefon arıyordum. 20bin tl ye samsung telefon en iyi bu var sanırım.
  12. R

bu telefonu biliyorum çok güzel ama samsung almak zorunluluğundayım şuanda akıllı saat var ve samsungla uyumlu çalışan bir kaç ürün daha var o yüzden samsung tercih etmem lazım
  13. R

Bu iki telefondan birini alacağım fakat biri 2.nesil. 2.ci nesile gerek duymayıp gereksiz olduğunu düşünenler var sizce hangisini almalıyım, hangisi daha iyi. Kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir. 1707485308 Samsung galaxy s21 fe mi ? Samsung galaxy s21 2. nesil mi ?
  14. R

Sistemim iyi olmasına rağmen düşük fps alıyorum

Sistem Rtx 3060 12 gb Ryzen 7 3700x tek ram 16 gb 3200 mhz Valorant test 1703534702 Sistemime göre kötü bir performans aldığımı düşünüyorum yayın açtığımda da ara ara droplar yaşıyorum
  15. R

12 gb vram li ekran kartına 1080p monitör darboğaz yapar mı ?

Rtx 3060 12 gb ekran kartım var ana monitör olarak 1080p monitör almak istiyorum darboğaz yapar mı ? Ne kadar yapar ve performans sorunu fazla mı olur ?
  16. R

Öneri Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bilgisayarda ve telefonda kullanım için hem oyun hem müzik, film için kablosuz kulaklık öneriniz var mı ? Öncelik bilgisayar ve oyun. Bütçe maksimum 10 bin tl . Şuan da bulabildiklerim bunlar bunlar içerisindeki önerilerinize de açığım.
Geri