Arama sonuçları: *

• Users: EDMIN
  • Order by date
  1. E

❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Evet sipariş verirken soruyor bu bilgileri zaten. 1762813705 Fatura halloldu bu arada kılıfı çıkartıp gönderdiler. Ancak siparişim geldi kılıf çıkmadı.
  2. E

Mesai saatleri içinde gönderilecek büyük ihtimalle pazartesi gelir.
  3. E

Pazartesi dönüş yapacaklarını söylediler. Faturadan kılıfın çıkarılmasını isteyin sipariş numarası belirterek.
  4. E

Hocam dediğiniz gibi olabilir arkadaşım poconun telefonunu vergi indirimi ile almıştı, nothing phone listede yer almıyor. Onun hakkında nereden bilgi alırız bilmiyorum.
  5. E

Yurt dışından almıyoruz ki ne alaka?
  6. E

Eger indirim ile alınır faturaya kılıf yansitilmaz ise girmemesi için bir sebep göremiyorum ama yine de şans işi.
  7. E

Dün kargoya verildi, sabah faturami mailden göndermişlerdi.
  8. E

Satış birimi iletişim mailidir. [email protected]
  9. E

Yazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.
  10. E

Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta. "Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması...
  11. E

indirimi faturaya yansıtmışlar mı Evet öğrenciysen bi ogrenci uygulamasından doğrula öğrenciligini pasaj kodunu al kullan.
  12. E

Bende de 400 görünüyordu, pasajda uygulayınca 500 tl indirim yaptı.
  13. E

Bi öğrenci uygulaması öğrencilere özel pasajda 400 veya 500 tl indirim yapıyor konuya eklenirse iyi olur.
  14. E

❌İndirim Bitti! 🔥Nothing Phone 1 (8/128) 10.000 TL🔥

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/nothing-phone-1-8-gb-128-gb-nothing-turkiye-garantili Burada indirim devam etmekte.
  15. E

🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

Eyvallah.
  16. E

FIRATMARKET200
  17. E

FIRATYEMEK200 ve FIRATMARKET200 kodları çalışıyor.
  18. E

Shein indirimli ürünler

Bekliyorum 10 unda geldi İstanbul'a, biri yolda diğeri nerde Allah bilir. 😄
  19. E

Shein indirimli ürünler

Arkadaşlar 2 ayrı sipariş vermiştim aynı anda birisi İstanbul'da kaldı bekliyor öyle, diğeri aynı gün İstanbul'a geldi kargoya verilmiş bile. Var mı böyle olan?
Geri