Arama sonuçları: *

1. E

Ramazanda sahura kadar akacak hikayeli oyunlar tavsiyesi

Warframe hoş hem Steam de bedava
  2. E

Fotoğraflarımı nasıl aktaracağım?

Arkadaşlar elimde bi iPad Air 2 var 2014 ten kalma içinde hiç hesap falan yok mesajlar falan çalışmıyo içinde 500 tane falan foto var bunları PC ye kablo ile veya başka bir şey ile aktarıp PC den de hdd ye aktarmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz.
  3. E

(CİDDİ YARDIM LAZIM)İnternet kafede gmail girmek sıkıntı olurmu.

Knk benden sonra kullanacak adamın ne alakası var sonuçta PC de deepfrezee var.
  4. E

(CİDDİ YARDIM LAZIM)İnternet kafede gmail girmek sıkıntı olurmu.

Geçen internet kafede valo girdim işte gmail ile girdim valo ya çıkarken oturumu da kapattım. İnt kafe öyle güvenilmeyen bir yer de değil şehirdeki en iyi yer. Eve geçtiğinde g mailde cihazlar kısmında oturumu kapatılmış bir Windows görüyorum ve rahatsız oluyorum bi sıkıntı olurmu acaba. Yada...
  5. E

Bu kasada karar kildim nasil

Ekran kartı olarak Hepsiburada dan evga rtx 3080 ti alsan daha iyi olabilir. İstersen sistemi dizip sana fotoyu atabilirim
  6. E

50-60k sistem önerisi (her şey dahil monitör klavye vb.)

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-24308_1-23650_1-21478_1-23460_1-22615_1-24013_1-11445_1-12745_1-24625_1-20566_1 bu sistem bu fiyata mantıklımıdır ?
  7. E

50-60k sistem önerisi (her şey dahil monitör klavye vb.)

Başlıktaki gibi cevaplarınızı bekliyorum.
  8. E

Pas lekesi nasıl geçer?

Arkadaşlar bende eski bi tesbih var püskülünde kahverengi bildiğimiz gibi pas lekeleri oluşmuş bunu nasıl geçiririm?
  9. E

Aileyle İzlenecek Film Önerileri

Hayır dizide çok fazla +18 var aile ile izlenmez ama hoş dizi
  10. E

Dizi Film önerisi istiyorum

Lucifer izleyin hocam kaliteli sarıyor( ben beğendim)
  11. E

Papara bana sıkıntı çıkarırmı? (Ciddi)

Peki askıya alınmış hesabı sadaca ben mi açtırabilirim?
  12. E

1m bütçe aile arabası önerisi

Bayiden sıfır alacaksınız o zaman değilmi
  13. E

Ya aslında cherry omoda ya da bakabilirsiniz Türkler tarafından çok kullanılmayan bir araba markası olsada son zamanlarda çok yükseldi ve omada çok güzel bir araç bakmanızı öneririm. 1703094685 Onun dışında SUV olarak Nissan Qashqai 2018 1.2 sağlamdır. 1703095065 https://shbd.io/s/zvFtExPx...
  14. E

Düşük km yeni bir araç mı istiyorsunuz?
  15. E

Papara hesap askıya alındı (Ciddi)

Yok 1703000315 Hesapta hiç bir işlem yapmadım
  16. E

Papara hesap askıya alındı (Ciddi)

Arkadaşlar geçenlerde papara hesabı açtım ve pekte ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için kapatmak istedim ve baktım ki hesap askıya alınmış. Hesaba zaten ihtiyacım yok bir şey yapmam lazımmı yoksa öyle mi kalsın?
  17. E

Kimse durduk yerde hesabı çalamaz demi?
  18. E

Arkadaşlar ben geçenlerde papara hesabı açtım. Doğrulaması yaptım .Yaşım 18 altı olduğu için veli onayı istedi velime de papara açtım oma doğrulamayı velim yapmak istemedi (güvenmiyor) neyse durum bu olunca bende iki hesabı kapattım ama velimin hesabı askıya alınmış onu gördüm. Neyse işim yok...
Geri