Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarımda elektrik kaçağı olduğundan şüpheleniyorum nasıl emin olabilirim

Bu evde 2 yıldır yaşıyorum son 4 5 gündür başladı topraklama olmasaydı ilk günden beri böyle bi problem yaşamazmıydım
  2. B

Bina 20 25 yıllık topraklama olmayabilir ama dairenin elektrikle ilgili aksanlari yenilenmisti
  3. B

bilgisayarım açıkken metal parçalara dokunduğumda elektrik çarpıyor kontrol kalemim mevcut değil bildiğiniz çarparken kıvılcımı görüyorum bu problem 3 4 gündür vardı ilk defa böyle sert çarpt sıkıntının kaynağını nasıl anlayabilirim servis bu sorundan ötürü parça değişimi sağlarmı
  4. B

microsoft hesabınızın güvenliğini sağlamamıza yardımcı olun bildirimi geldi telefonuma sms düşmüyo

şifremi girdikten sonra başlığa yazdığım uyarıyı aldım ve telefonuma sms gönderdiğim halde sms gelmedi bu konuda microsoft destekle daha önce yazışmış insanların bi yanıt alamadıklarını gördüm sms neden gelmiyor olabilir?
  5. B

rtx 3060ti ekrankatı sıcaklıklarım anormal gibi yardımcı olabilirmisiniz

rtx3060ti ekran kartımın en son driver güncellemesini yaptığımdan beri kart boşta 70 derecelerde çalışırken oyun oynarken sıcaklık değerleri 50-60 arasına kadar düşüyor yanlış bi driver indirmediğime eminim bunun bir çözümü yada ayarı varmı?
  6. B

Yardım ekran kartı sıcaklık değerlerim ne olmalı

optimum diye bir seçenek yok normal ve max performans var normalde şuan
  7. B

Yardım ekran kartı sıcaklık değerlerim ne olmalı

gigabyte 3060ti ekran kartım son driverleri güncelledikten sonra boşta 70 derecede çalışmaya başladı bilgisayarı aldığım mağazaya götürüp kontrollerini yaptırdığımda bir problem olmadığı ve boşta sıcaklık değerlerinin 40-50 arası olduğunu gördüm aynı progmı indirip evde çalıştırdığımda gene...
Geri