Arama sonuçları: *

1. M

5500 TL klavye, kulaklık ve mouse önerisi

Merhaba Max 6 k olmak üzere klavye kulaklık mouse almam lazım. Aklımda şu 3'lü var: ASUS TUF Gaming K3 Gen II RGB Red Switch Optik Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com [H3...
  2. M

Anakart, RAM slotlarından birini algılamıyor ne yapmalıyım

2 3 gündür bazen takılmalar yaşıyordum. Bu sabah Görev Yöneticisi'ni açtım ve 8 GB RAM kullanıyordu bilgisayar ise 16 RAM 2.8 2 slottan bir tanesini tek algılıyordu. PSU'yu kapatıp RAM'leri çıkardım RAM'leri temizleyip tekrar taktım ama bir şey değişmedi. Sağlık testi yaptım RAM'lere uyarı falan...
  3. M

Çözüldü✓ Monitör hatası renk değistiriyor

anladım hocam teşekürler
  4. M

Bastım hours sıfırlandı falan ama hala sorun devam ediyor
  5. M

Hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ayarlar kısmına giriyorum ama sıfırla gibi bir tuş yok bir yerde reset burning time var ona basayımmı Rampage monitör var @EmreZengin 1710574226 Siz nasıl yaptınız hocam aynı sorun bendede var
  6. M

Bu oyunlardan hangilerini almalıyım

Öncelikle 700 tlm var oyunların hepsini alırsam 658 TL ediyor yani bütçem yetiyor hepsini alabilirim ama ne kadar az olursa tabii ki de iyi. Battleflied 5 40 TL (Steam'de 4 dolara BF 1 var hangisini alayım) The Witcher 3 100TL. Batman Arkham Knight 11TL. Dead by Daylight 100 TL. Rainbow Six...
  7. M

Forza 4 mü Forza 5 mi

Yani fh5 daha mantıklı diyorsunuz değilmi
  8. M

Forza 4 mü Forza 5 mi

ya hocam 5 e 300 tl fazla vermem için bi amaç varmı
  9. M

Forza 4 mü Forza 5 mi

Steam'de Forza 4 6.5 dolar Forza 5 16.5 dolar aralarında pek fark var mı ona göre alacağım 10 dolarlık (300 TL'ye) farka değer mi?
  10. M

Oyun önerisi bulamıyorum oyun bi destek

Hocam steamda 40 50 tane oyunum var bi 10 tanesi hikayeli en severek oynadığım Dying lighttır benim için en iyi hikayeli oyunda Dying lighttır indirime girdiği zaman Dying light 2 yi anında alacağım. Tabi tek kişi sarmaz gibime geliyor biz 2 kişi oynadık baya iyidi
  11. M

ücretsiz hikaye oyunu önerisi

Hocam steamda 40 50 tane oyunum var bi 10 tanesi hikayeli en severek oynadığım Dying lighttır benim için en iyi hikayeli oyunda Dying lighttır indirime girdiği zaman Dying light 2 yi anında alacağım. Tabi tek kişi sarmaz gibime geliyor biz 2 kişi oynadık baya iyidi 1705685847 Ücretsiz...
  12. M

Bu sistem alınır mı?

Hocam kart zaten 2. el zaten wattman hatasıda tamamen şans işidir bu zamana kadar olmadıysa şimdide olmaz gibime geliyor ama hinede haklı gibisiniz
  13. M

Bu bilgisayar 40.000 TL'ye alınır mı?

Hocam baktımda biraz https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4070-ventus-12g-oc-pro-h610m-e-1tb-ssd-16gb-ram.html şu sistemi alın 40 k ya çok iyi itopyaya falan baktım da bu fiyata bunun gibi yoktu işlemcisi de çok iyi ekran kartı da hem internetten almanıza da gerek kalmaz direk en...
  14. M

Bu sistem alınır mı?

Kesinlikle alınır 1 hafta önce pc aldım böyle bir şey görsem bunu alırdım rx 5700xt 3060 la kafa kafaya (saf güçte) sadece eski bir kart olması sıkıntı işlemcin zaten r5 5600 fazlasıyla yeter 32 mb l3 önbelleği kafanızda sorun bırakmaz anakart msi 550 bu sisteme yeterli 1 tb ssd side var yani...
  15. M

800 tl civarında kulaklık önerisi

Soru belli aslında bende şu 2 kulaklık arasında kaldım https://www.trendyol.com/gamepower/medusa-siyah-7-1-rainbow-oyuncu-kulakligi-p-36781908?boutiqueId=61&merchantId=4367...
  16. M

Ekran kartı nasıl %100 e yakın kullanılır

Hocam 1080 p de benchmarklar da hine de benimkinden yüksek olabiliyor güç performansı da sanırım bu bunu da yapmıştım .başka bir yerden ekran kartının kullanım değerini yükseltebiliyor muyuz? Hocam zaten tüm oyunları ultrada oynuyorum ama monitör 1080p aslında sorunum şu benchmarkların beni...
  17. M

Ekran kartı nasıl %100 e yakın kullanılır

Geçenlerde R5500 RTX 4060 lı sistem topladım valo dying light rdr2 falan oynadım MSİ Afterburner da çoğu oyunda %40 civarındaydı sadece RDR 2 de 90 ile 100 arasındaydı ki benchmarklarda bende kullanımı 40 50 lerde olan oyunlar adamlarda 85 90 lardaydı ve benden çok daha yüksek FPS alıyorlardı...
  18. M

RTX 4060 R5 5500 sistem alınır mı

Anladım hocam size de hayırlı olsun teşekürler
  19. M

Hocam Anakartta sizin gibi düşünenler var evet ama araştırdım da çoğu kişi dedi ki sıkıntı yok alabilirsiniz hem de bazıları biostar milliyetçiliği de yapmıştı. İşlemciyi de dediğiniz gibi yapacağım teşekürler .
  20. M

Hocam bende çok isterdim5600 yapmayı 5500 ile 5600 arasında hemen hemen 2 kat fark var biliyorum ama 20 k paraya monitör dahil sistem almam gerekiyor ha bide konu açılmışken ben almak istediğim monitörü de atim...
Geri