Arama sonuçları: *

1. HasaNiks

Bios ayarlarımda sürekli problem oluşuyor !

Hangi sorunu donanımsal olarak gördün hocam ? Biliyorsan hangi donanımdan kaynaklandığını benide bi bilgilendir çünkü donanımların çalışmasında tuhaf görünen bir problem yok ofiste kullanıyoruz saatlerce arada tak sistem diğer hdd yi okuyor windows acılmıyor sadece 1.ve 2. bellekleri...
  2. HasaNiks

Bios ayarlarımda sürekli problem oluşuyor !

Merhaba dostlar ofiste kullandığımız Asus VivoBook Pro 15 N580VD-DM160T Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz 16GB 256GB TwinMos SSD +1TB 4GB GTX 1050 15.6” Full HD Win10 Notebook Sürekli sistem ssdyi okumayıp hddyi görüyor windows açılmıyor boot ekranından bakıldığında sıralaması düzgün görünüyor hdd...
  3. HasaNiks

LAPTOPLARDAN İYİ ANLAYANLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ?

Merhaba dostlar şimdi al şubatta öde kampanyası ile laptop almaya karar verdim bütçemi zorlamadan işlerimi görebilecek bir laptop almak istiyorum. yazın nasip olursa masaüstü toplayacağım o yüzden beni idare edecek bir laptop olsa yeterli gelecek bana lakin aklıma takılan bir durum var biraz...
  4. HasaNiks

YARDIM GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ 27K

Hocam Caspere bulaşmamanı tavsiye ederim özellikleri ne kadar cazip gelsede ömrü bilakis kısa oluyor böyle laptopların tavsiyem Hp Victus 16 alman olacaktır donanım arşivinin videosu olan model suan tam fiyat performans laptopu ısınma sorunu yok ve mükemmel derecede işlem kapasitesine sahip...
Geri