Arama sonuçları: *

1. G

Askerlik İçin Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Askerlik için kamerasız tuşlu telefon önerilerinizi bekliyorum. Sizce ne almalıyım? Hepsiburada, Trendyol gibi sitelere baktım fakat memnun olan da var olmayan da var. Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok.
  2. G

İphone 16 Pro Yurt dışı cihazı alınır mı?

Böyle bir muhabbet vardı sanki bir ara. Bende ondan dolayı karar veremiyorum gerçekten bu riski almaktansa sıfır 16e alıp kullanırım diye düşünüyorum bazen.
  3. G

Maalesef elinde 16 pro kalmamış sadece 17 pro serileri var
  4. G

Ümraniye tarafına yakınım iletişime geçebilirim söylediğiniz gibi orijinal ise telefoncunuz ile
  5. G

Nereden aldınız acaba? Hangi il
  6. G

Sıfır baktım da üretimi devam etmediği için çok absürt fiyatlar var Türkiye cihazlarında. YD da sıfır olup olmadığını anlamak zormus bazı durumlarda sanırım.
  7. G

Arkadaşlar yurt dışı iPhone 16 pro almayı düşünüyorum ama ortalıkta toplama cihazlar oldukça fazlaymış. Nereden güvenilir bir şekilde temin edebilirim bilginiz var mı?
  8. G

İphone 13’ten İphone 16e ye geçilir mi?

Nasıl oluyor hocam o
  9. G

İphone 13’ten İphone 16e ye geçilir mi?

Merhaba herkese, Aktif olarak iPhone 13 kullanıyorum. 2025 Aralık ayında garantisi bitti, pil sağlığım 79 ve sarjım bir günü idare etmiyor. Son güncellemeler ile birlikte telefonda kasma vs arttı. Telefonun pilini değiştirmeyi düşünüyordum 4.500₺ fiyat çekti Apple. Sizce eskiyi getir yeniyi...
  10. G

Corsair Nautilus 240RS radyatör bağlantıları nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Amazon indirimlerinden Corsair Nautilus 240RS sıvı soğutucuyu aldım. Fakat bir türlü radyatör bağlantılarını yapamıyorum. İki fanı birbirine bağlıyorum ama dönüştürücü ile SYC fan kısmına bağlantı yapamıyorum. Bağlantı yapmaya çalıştığım kabloyu attım, yanlış mı bilmiyorum...
  11. G

35.000₺ sistem önerisi?

Ne zaman gelir
  12. G

35.000₺ sistem önerisi?

Arkadaşlar 35.000₺ fiyat bandında sisteme önerisi bekliyorum sizlerden. Sizce bu sistem alınır mı? Düz 5060 modeli almak istemiyorum bu yüzden Ti düşünüyorum. https://www.incehesap.com/freedom-tavsiye-sistem-fiyati-40898/?amp;utm_medium=urun&utm_term=mobile
  13. G

7000 TL'ye Laptop Önerisi

Arkadaşlar 7.000₺ bütçem var bu civarlarda bir laptop önerir misiniz? İş için kullanılacak ama ufak çaplı oyunları da açsa güzel olur önerilerinize açığım teşekkürler.
  14. G

Pazar Günü Kargo Çalışıyor Mu?

Bugün kargom bulunduğum ilçedeki kargo dağıtım merkezine gelmiş yarın elime ulaşır mı acaba? Kargolar dağıtım yapıyor mu çalışıyor mu pazar günleri? (PTT Kargo)
  15. G

Aliexpress Vergi Hesabı

Faturaya düşük yazdırma talebinde nasıl bulunucam ne yazicam saticiya
  16. G

Aliexpress Vergi Hesabı

Arkadaşlar ben bunu aldım da tahmini ne kadar vergi öderim? Yada satıcıya yazsam etiket fiyatını düşük girme ihtimali var mı nasıl olucak 20-30 tl vergi ödemek istemiyorum
  17. G

100-150 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba herkese hayırlı günler dilerim. 100-150 TL aralığında kulaklık önerebilir misiniz? Bilgisayarda ders dinlerken kullanacağım, telefonda müzik dinleyeceğim vs.
  18. G

En iyi banka hangisidir?

Vadesiz hesap acicam sizce en iyi banka hangisidir? Ücretsiz mi bide?
  19. G

2 yıllık makine bölümü

Arkadaşlar 2 yıllık makine bölümüne gitmeyi düşünüyorum. DGS ile 4 yıllık makine mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum sizce olur mu? Böyle yapanlar var mı?
  20. G

Banka önerisi

Arkadaşlar kazandığım paraları atabileceğim ayrıca alışveriş yapabilceğim bir banka var mı? Enpara gördüm ama başka önerisi olan var mı? Ücretsiz olması güzel olur
Geri