Arama sonuçları: *

1. I

Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

*Arkadaşlar günceleme:* Bir çok deneme yaptım ve şuan AMD 25.12.1 sürümünde herhangi bir Discord problemiyle karşılaşmadım. Ayrıca arayüzden max FPS 400 olarak sabitledim malum oyun ekranlarında boş kısımlarda fazla FPS vermesin boşuna diye. Yarın kalkınca diğer oyunları test edicem şuan...
  2. I

Pardon bana yazdınız sandım :D 1774825287 Evet saçmalığı duymaya hazır olun hiç bir şey yapmadım şuan Oyun paylaşımında olan sorun Ekran paylaşımında da oluyor. %1 FPS 20'lere kadar düştü.
  3. I

@lRAİ ikisini de denedim olmadı bende. Farklı tarayıcı denediniz mi ilk sorun için?
  4. I

Tam olarak ne yapmam gerektiğini söyleyin hocam aynısını yapayım. En hızlı test edebileceğim Minecraft vardı Shader ile hemen denedim, yayını açtığım gibi oyunum kasmaya başladı ve %1 FPS 260'ldan 90a düştü. Ekranı kapattığımda geri düzeldi. Tam ekran veya pencerelide sonuç değişmedi. Ardından...
  5. I

Tabii denerim. Çözersem de Windows 10 çözmüş olacak 14 Ekim'e kadar kullanıp yine Windows 11 geçicem mecbur destek kalkınca oyunların Anti-Cheat'ı bile oynatmıyor en basiti CS2 Faceit.
  6. I

Discord, Hytale, Gta V konusunda sorun yaşadığım için biraz sinirlendim açtım ama Adrenaline en azından açılsın yani sürekli takılıp donuyordu az önce 26.1.1 ile hiç anlam veremedim. Gidip 26.3.1 yükledim şimdi Discord ve oyun yayını deneyeceğim.
  7. I

Bu iki hatayı çözdüm, ilki için manuel elimle bilgisayarın içinden AMD Chipset sürücü dosyasından PCI klasörünü seçip güncellettim düzeldi. İkincisi için ise benim anakartta bulamadığım için ASUS X870 anakartın sayfasından ASMedia USB4 Host Controller indirdim o da gitti.
  8. I

Kredi kartım ve elim biraz rahatlasın A kalite bir PSU alırım hocam şimdi onu da dandik alıp güç dalgalanmasından patlamayalım garanti olsun.
  9. I

Yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkürler tekrar dürterim PSU değişince hocam sağolun varolun.
  10. I

Hocam 750W ucu ucuna yetmesi bana da saçma geliyor çünkü 5800X3D ile 9800X3D arasında taş çatlasın 20-30W vardır.
  11. I

Konuda belirttim, Undervolt ayarlarım hiç bir şekilde kayıtlı kalmıyor. Güç kaynağı bu ekran kartından bağımsız olarak 1000W yatırımlık alıcam ATX 3.1 ve PCIE 5.1 olsun almışken arıyorum biraz bütçe sıkıntılı şuan.
  12. I

Satın alırken diyorsanız en ucuz RTX 5070 Ti model 36 bin TL'ydi PSU hatırlamıyorum. Daha uzatmıyayayım kimseyi de yormayalım ben yeni bir güç kaynağı alana kadar böyle devam ediyim artık.
  13. I

Estağfurulah hocam fakat şunu söyliyeyim; AMD zaten Render/ Yapay Zeka/ Yayıncılık / DLSS vs FSR konusunda geride hani bari abuk subuk hatalarla uğraştırmasa da düz oyun oynasam.
  14. I

Hala ugrasiyoruz goruyorsun okumana gerek yok yorulma djdjd 1774820986
  15. I

Bu iki uyarıyı yok edemedim, chipseti ve usb sürücüsünü tekrar kurdum yine gitmediler neden olabilir? 1774820807 Denemek amacıyla 26.3.1 yükledim şuan donmuyor, oyun ve discordu yükleyeceğim şimdi
  16. I

İnternet kapalı güncelleyemez, işaretledim. Tertemiz windows 10 kurdum bir de inanılmaz ya.
  17. I

@ayranli_tuz , @jombo , @lRAİ sizi burdan bilgilendiricem takip etmek isterseniz. 1774806505 Öncelikle bitene kadar W10 güncelleştirmelerini yapıyorum ddu ile sildim gene donuyor.
  18. I

Yardım Ekran anlık olarak beyazlama yapıyor? - 9070xt

Yapıcam şimdi burayı salıp kendi konuma dönüyorum
  19. I

Yardım Ekran anlık olarak beyazlama yapıyor? - 9070xt

Hocam açıldığından beri donuyor takılıyor videosunu çekip atıcam düzelmezse
Geri