Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim North Bayou F80 1051 TL

benim masa da aynı ama benim ihtiyacım çift olanı ya çift kol
  2. H

🔥İndirim Ugreen ürünlerinde indirim

araç şarj uygun değil baseus falan daha uyguna geliyor watt ile karşılaştırınca
  3. H

Bilgisayarım yük altında fark etmeksizin kapanıyor. Yardım edin.

power supply değişeceksin problemin çözülecek inanmıyorsan dene
  4. H

Macaristan dan ps5 getirtmek

Arkadaşlar arkadaşım yurt dışına gidiyor ordaki mediamarket den kapalı kutu slım ps5 alacak dikkat etmesi gereken konular var mı bir de ekstra joystick aldıracağım lütfen yardım başına gelen varsa
  5. H

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

hocam altyapı telekom olduğu için telekomdan şikayet ettim umarım dikkate alınır bilmiyorum artık 1733840913 icraya vermek için avukat tuttunuz mu
  6. H

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

abdullah abi destek verirmisin konu açtım bu konu hakkında tüketici hakem heyeti ve btk ya başvurumuzu yapalım 1733837738 hocam nasıl dava ettiğiniz hakem heyeti ile mi 1733837806 hocam nasıl oldu bu olay ben thh ye başvurdum btk ya da şikayet ettim
  7. H

Comnet Şikayet Tüketici hakem heyeti kalan gün parası alma

Herkese iyi günler diliyorum forum olarak Arkadaşlar comnet kullanıyorum ve kullananların da bildiği gibi yaklaşık 10 gündür firma ya internet vermiyor ya vaat ettiği aksine 10 kat düşük hız verip 600-900 arası ping sağlıyor.Müşteri hizmetlerine kullananlarında bildiği gibi hiç bir şekilde...
  8. H

Merhabalar, comnet sorunum var.

comnet iptal ettim tüketici hakem heyetine de başvurdum bu kadar rezil firma yok şimdilik millenicom kullanıyırum
  9. H

İşlemci'deki çizikler sorun yaşatır mı?

hiç bir şey olmaz ama dikkat et böyle olmamasına
  10. H

VATAN-PANDA 4060Tİ 16 GB SİSTEM 24499 TL

Evet Kaç gibi
  11. H

🔥İndirim Qcy Watch GTS Akıllı Saat 🔥399TL

Yorumlar pek iyi değil
  12. H

En Ucuz Ajazz 159 Pro

bu nasıl uygulama millete indirim veriyor vs. bana vermedi yeni hesap açsam verir mi alayım mouseyi kırıldı mousem
  13. H

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

1,300 tl tutuyor almaya değer mi
  14. H

Bu mouseyi vergi dahil 700tlye aldım nasıldır

vergi dahil nasıl tuttu o kadar uyguna
  15. H

Motospeed v70 kırıldı sorun teşkil eder mi ?

Görsellere ekledim temizlerken fark ettim japon gibi bir yapıştırıcı sürsem zemin farklı olur rahatsız olurum diye ellemiyorum , f/p steelserıes gibi sensorlerı kaliteli mousler atabilirsiniz isterseniz.6-7 yıl hizmet etti bana genel olarak çok sağlamdı.Yine alırsam bu şekilde bir mouse almak...
  16. H

Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü 6799 TL

hocam alınır mı görüntü kalitesine neden kötü denmiş ghosting var mı
  17. H

Hava Temizleme cihazı xiaomi

arkadaşlar kullananlar var mı fiyat nasıl bu fiyatlara ne alınabilir odam çok toz oluyor bende de alerji var polenlere de var
  18. H

Steam hesabımı kilitledi ve erişemiyorum

Arkadaşlar steam hesabımı kilitledi durduk yere yaklaşık 1 hafta önce diğer hesabımdan giriş yaptığımda kendi hesabım bana reklam gibi bir mesaj attı.Şüphelendim fakat hesaba girdim bir şey olmadı daha sonra girdiğimde ise böyle bir uyarı alıyorum.Steam vanguard telefonumda etkin mail adresine...
Geri