Arama sonuçları: *

1. xBlyzrd

İncehesap Sitesi Montaj

Teşekkürler.
  2. xBlyzrd

İncehesap Sitesi Montaj

Merhaba öncelikle. İncehesap sitesinden bi sistem almak istiyorum. Montaj yapınca sadece ekran kartının kutusunumu gönderiyorlar yoksa tüm bileşenlerinmi? Yardım ederseniz sevinirim.
  3. xBlyzrd

Bu sistem 12k ya alinir mi

Sadece kasa içinse bu sistem çok iyi : https://shbd.io/s/AkHYQtI7 zaten senin topladığınada bakılırsa oda ikinci el.Bu sistem baya bi gider
  4. xBlyzrd

🔥İndirim RDR 2 155₺ Çok Efsane İndirim

RDR 2 alcak olanlar için muhteşem bir fırsat. İndirimsiz hali bile çok uygun. https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/red-dead-redemption-2/9n2zdn7nwqkv Alcaklar kesin alsın bence.
  5. xBlyzrd

İnternetten bilgisayar parçası almaktan çekiniyorum

İşlemci amd mi intel mi ram kaç gb ddr4 mü ddr5 mi ve anakartta istediğin özelliklerin bazılarını yazarsan yardımcı olabilirim.
  6. xBlyzrd

Çözüldü✓ 28k Pc Toplama Önerisi

Ekipmanlı olarak 28k bütçem var. İkinci el düzgün bi ddr5 sistem topladım fakat düzeltmem gereken bir şey olabilir diye konu açmak istedim. Sizce nasıl bi sistem , değiştirmem gereken bir şey varmı? (Ekipmansız 21.175₺) İşlemci : Amd Ekran Kartı : Nvidia olursa çok iyi olur. Şimdiden yardım eden...
  7. xBlyzrd

Çözüldü✓ 22K Bütçe İçin Sistem

Bu 2.el sistem DDR5 bi sistem ve çok performanslı fakat 2. el olduğu için güvenemiyorum.(TOP:21.175₺)
  8. xBlyzrd

2. el den toplasam daha iyi sistem toplayabilirim ama 2. ele fazla güvenemiyorum.
  9. xBlyzrd

Evet mantıksız ama RX6600XT ve RTX3060 arasında 3.5k gibi bir fiyat farkı var. Ve benim bütçemi aşıyor
  10. xBlyzrd

Yanlışlıkla 4060 a girmişim kusura bakmayın.
  11. xBlyzrd

Bu sistemde güzel fakat en düşük 32 ram i aldığımda 512gb m2 ssd oluyo. Benim topladığım sistemde 1tb var. Bu sistemde 1tb almak istersem 24k gibi bi fiyat oluyo. 1706455673 512gb SSD benim için az bi depolama alanı. Büyük boyutlu dosyalar indireceğim için 512GB ssd bana yetersiz gelicek. 1TB...
  12. xBlyzrd

3060 çok pahalılaştığı için uygun gelmiyo. İlk başta 3060 baktım hatta ama çok pahalı 6600XT ye göre
  13. xBlyzrd

İnternetten 22k ya bu sistemi topladım acaba yeterli olurmu veya değiştirmem gereken bir şey varmı? Sizinde sistem önerilerinizi beklerim.
  14. xBlyzrd

🔥BENQ ÇILDIRDI!🔥 540Hz - 24.1" - Fast TN Monitör Çıkarttı!

RTX 40 SUPER serisi geliyo ve bence gerekli olucak. Ve 2024 ün sonlarına doğru RTX 50 serisinin çıkıcağı düşünülüyor. Şu an için çok fazla ama 1-2 yıl için ortalama bi monitör olucak
  15. xBlyzrd

yarım saat önce Türknet kurdurdum bu hızlar normal mi?

1000 megabit TürkNET in en fazla desteklediği internet hızı. Sizin evinizde kaç megabit destekliyorsa internet hızı maksimum evinizin desteklediği internet hızı kadar verir. Mesela benim evimde 89megabit ama TürkNET in sözleşmesinde her zaman 1000 megabit olucaktır. Altyapı ne kadar...
  16. xBlyzrd

Çözüldü✓ Topladığım sistem nasıl acaba?

klavye mekanik blue switch ve kol desteği olursa çok iyi olur. Bir de kulaklığı daha ucuza güzel bi kulaklık olursa daha iyi olur. 2500₺ kulaklık için çok pahalı bi fiyat benim için.
  17. xBlyzrd

i3 13100f 5600 den genel olarak daha iyi fakat 5600 de hesaplama işleri daha iyi.
  18. xBlyzrd

i3 13100f r5 5600 den daha performanslı diye biliyorum ve daha ucuz. Benim topladığım sistem ekipmanlar dışında 16 17k gibi bi fiyat yapıyor.
  19. xBlyzrd

Bütün parçaların olmasını istiyorum monitör mouse klavye kulaklık falan. O yüzden baya pahalıya geliyo. Bütçe 20k max 22.5k
  20. xBlyzrd

Düzeltip fotoğraf attım.
Geri