Arama sonuçları: *

1. Sypreus

Bazı USB portları telefonu görmüyor

Klavye, mouse ve USB bellekler sorunsuz çalışıyor. Aygıt yönetisinde telefon görünüyor ama hala dahili depolamaya erişemiyorum.
  2. Sypreus

Az önce hem BIOS'u hem de Chipset driverlarını güncelledim ama sonuç aynı maalesef.
  3. Sypreus

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce topladığım sistemde bazı USB portlarının telefonu görmediğini farkettim. Telefonu bağladıktan sonra dosya aktarmak için dosya yöneticisini açınca sürekli donması ve çökmesi canımı sıkmaya başladı. Bazı portlardan dosya aktaramadığım yetmezmiş gibi PC sanki 100 oyunu...
  4. Sypreus

İlk araba önerisi 350-400 bin

Bu bütçelerde Corsa, Fiesta gibi araçlar var. Bende 2004 Fiesta var ve aracın tek kötü yanı konforsuz olması. Yoldaki en ufak bozukluğu bile hissettiren bir araba ayrıca çoğu dizelde olduğu gibi motor (traktör desek daha doğru) sesli çalışıyor. Eğer Fiesta almayı düşünüyorsanız makyajlı kasa...
  5. Sypreus

Android oyun club kapandı mı?

Ben girebiliyorum.
  6. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

https://shbd.io/s/wItgULcx
  7. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

Hocam KFG tam bu sisteme bence 16 çok değil. Kalitesiz parça yok sadece anakart segment olarak geri kalıyor o da sorun çıkarmaz.
  8. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

Onlara zaten gerekli cevabı verdim hocam dediğiniz gibi en kötü 16'dan satarım.
  9. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

İlana 18'e koymuştum 12-13 teklif ettiler.
  10. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

CPU: İntel i3 13100F Anakart: MSI Pro H610M-E DDR4 Ekran Kartı: MSI RTX 4060 VENTUS 2X RAM: G.Skill Ripjaws V 3200Mhz CL16 2x8GB PSU: MSI MAG A650BN 80+ Bronze Kasa: MSI Forge M100A RGB Bu sistemin aç satıcı, tok satıcı ve piyasa fiyatını merak ediyorum. Kutu, fatura ve 8 ay garantisi var sizce...
  11. Sypreus

Yardım Kablolu kulaklikmi kablosuzmu oyun icin

Kulaklığı çıkarmadan diğer odalarda gezmenin verdiği rahatlık bambaşka bir şey. Oyun arasında kulaklığı çıkarmadan kahvemi yapıp geliyorum. Tabi bütçe de önemli, kalitesiz kablosuz almak yerine kaliteli kablolu almak daha mantıklı.
  12. Sypreus

Bilgisayarım ne kadar eder

Kutu, fatura ve garanti durumu nedir?
  13. Sypreus

Bilgisayarım ne kadar eder

Mezara gömüp toprak atmayı unuttun 😃
  14. Sypreus

Yardım Bu ürün gümrükten geçer mi?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  15. Sypreus

Yardım Bu ürün gümrükten geçer mi?

Arkadaşlar yurtdışı alışveriş sınırını tam olarak anlayamadım. Kısıtlamalar gelmeden önce 2 alışverişimde sorun yaşamamıştım ama bu ürünü sipariş etsem gümrüğe takılır mı? Başka hiçbir yerde satılmıyor maalesef.
  16. Sypreus

Yeni bilgisayarima kurmam gereken driverlar

MSI anakartlı sistem topladıktan sonra önemli driverları kurmak için MSI Center açılıyor, oradan kurabilirsin. Bunun dışındakileri Windows otomatik kuruyor/güncelliyor. Bazı driverlar isteğe bağlı olduğu için hiç kurulmuyor.
  17. Sypreus

Whatsapptan grup kurarken ban yedim

Mesajlarınızı ve medyalarınızı yedeklediyseniz silip tekrar yükleyin belki o itiraz bölümü geri gelir.
  18. Sypreus

O itiraz etme kutucuğunu boşver sadece itiraza basmışsın zaten. WhatsApp'a durumu açıkça anlattığın itiraz maili at, tek yolu bu.
  19. Sypreus

WhatsApp son güncellemelerden sonra saçmalamaya başladı. Normalde modlu WhatsApp kullananlara ban atıyordu ama iPhone kullanıcıları da bu sorunu yaşamaya başladı. Androidde çözümü var ama IOS için itiraz maili atmanız lazım. Ban kesin açılır mı bilmiyorum.
  20. Sypreus

Telefon marka modeli nedir?
Geri