Arama sonuçları: *

• Users: yus4f
  • Order by date
  1. Y

Rx 480 8 gb darboğaz yapar mı

rx 480 ile i2 elbette darboğaz yapıcaktır. işlemciyi intel core i3 12100f ile değiştirirseniz dengeli bir performans sunar iyi günler.
  2. Y

Metro Exodus Grafik Ayarları

kalite ayarını ortaya çekin 1440P ye alın çözünürlüğü ve DLSS yi kapatın bir miktar rahatlama olur iyi oyunlar
  3. Y

Aliexpress'deki kulaklıklar orjinal mi?

orjinal olduğunu sanmam fiyatları çok düşük ama ürünlerin değerlendirmelerine bakılırsa kaliteli olduğu söylenebilir fiyat performans ürünü
  4. Y

GTA 4 Complete Edition oyundan atma problemi

orjinal olmamasından kaynaklı veya sürümden kaynaklı olabilir ben orjinalinde herhangi bir sorun yaşamadım farklı sürümlerini deneyebilirsiniz
  5. Y

50.000-100.000 TL Arası Sistem Önerisi.

4070ti ekran kartına bir bakabilirsin öneririm
  6. Y

Yardım Aliexpresste aynı ürün çok daha ucuz ama satıcının ilk satışı.

satışı yüksek olandan almak tabii ki daha mantıklı boşuna riske girmeye gerek yok hocam, yine de karar size kalmış.
  7. Y

Topladıgım Bu Bilgisayar Nasıl , Nasıl bir Değişiklik yapılabilir.

ekran kartını daha yükseltebilirsen güzel olur 1080 ile daha sonra sorun yaşayabilirsin monitör önerim monster aryond A27 v1.2 240hz oyuncu monitörü ben kullanıyorum memnunum 5.5k gibi bir fiyatı var
  8. Y

Steam kış indirimleri beklenirmi ?

almanı öneririm ben oyunda 80 saat gömdüm hem arkadaşla sarar hemde tek başınıza da. daha uygun bir fiyata düşüceğini sanmam
  9. Y

Türkçe yama için güvenilir site var mı?

ormlardaki yamalara bakabilirsin virüstotalden taratıp, oyun çeviri ve anonymous çeviri de güvenilir siteler
  10. Y

Yardım GÜVENLİR TÜRKÇE YAMA SİTESİ ?

formlardaki yamalara bakabilirsin virüstotalden taratıp, oyun çeviri ve anonymous çeviri de güvenilir siteler
  11. Y

Yardım GTA V(steam) tüm modları nasıl kaldırabilirim? (basitçe)

sil yükle yapıyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum birde denetim masasından kontrol et orda görünüyorsa ordan da sil
  12. Y

Ekranda böyle bir çizgi çıktı

yeni aldıysanız bir yetkili servisle görüşmenizde fayda var
  13. Y

Yardım The Suicide of Rachel Foster Türkçe yama nasıl yapabilirim

Merhaba üstünden uzun zaman geçmiş ama yinede cevap yazıyım dedim bakmış olduğunuz formdaki yamayı indirip paks dosyasının içine atıyorsunuz ardından oyuna girip ayarlara basıyorsunuz ordan dili değiştirme bölümüne gelip DEUTSCH yi seçiyorsunuz oyununuz türkçe oluyor iyi oyunlar keşke sorunuzu...
Geri