Arama sonuçları: *

1. B

bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor

laptop kullanıyorum hp victus 16 ryzen 5 7640HS RTX4050 son yaptığım güncellemelerden sonra başladı bu hata ve nedenini bilmiyorum
  2. B

bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor

bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor açılma sesi geliyor ama görüntü gelmiyor power tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra yeniden açmam gerekiyor veya bazen bu da işe yaramıyor sorunun çözümü bilen varmı
  3. B

bilgisayarı her açtığımda google açılıyor

bilgisayarı her açtığımda kendi kendine beni rasgele sitelere atıyor sizce neden oluyor bu veya nasıl çözebilirim
  4. B

30k bütçe laptop öneri

merhabalar 30k bütçem var laptop önerisi verirseniz sevinirim - oyun bilgisayarı olması şart değil nerdeyse oyun oynamayacam desem yeridir - çoğunlukla ofis için kullanacağım , ofis uygulamaları vesaire için kullanacağım dayanıklı , beni uzun süre idare edecek bir model arıyorum
  5. B

Bilgisayar mühendisliği laptop öneri

hocam 55 60k arası
  6. B

Bilgisayar mühendisliği laptop öneri

merhaba ben bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ve laptop almak istiyorum ama nasıl bişey almam gerek pek emin değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. B

internete bağlanamıyorum

bilgisayarıma telefondaki interneti bağlayınca oyunlara veya spotify whatsapp gibi uygulamalara girebiliyorum ama google da kullanamıyorum bütün her şey olurken sadece google da bağlantı sorunu yaşıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  8. B

Epic games bilgilerin geçersiz

nasıl yani anlamadım biraz daha detay verebilirmisin
  9. B

Epic games bilgilerin geçersiz

Epic games e girmeye çalışıyorum ama bilgilerin geçersiz diye bir hata alıyorum ve bilgilerimin doğru olduğuna da eminim bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı
  10. B

epic games ve steam açılmıyor

evde olsam normalde öyle yapardımda ben üniversitedeyim ve kütüphane interneti ile bağlanıyordum normalde ve hiçbir sorun yoktu bu son bi kaç gündür bu sorunu yaşıyorum
  11. B

epic games ve steam açılmıyor

geçen hafta sorunsuz kullandığım internet ile bugün google da ki hemen hemen bütün sitelere girebiliyorum ama epic games ve steamin ne web sitesi ne de uygulaması açılmıyor bağlantı hatası veriyor . mobil veriden giriş yaparken hiçbirinde bir sorun olmuyor ama diğer yani şuan kullandığım...
Top Bottom