Arama sonuçları: *

1. KendineMühendis

🔥İndirim Thermalright AMD Am5 Güçlendirme Kiti 488 TL (Tf7 Macun Dahil)

Bende denk geldim tam konusunu açacaktım. Siz açmışsınız hocam :) Kutu içeriğinde TF7 Termal Macunda geliyor. Bence konu başlığında belirtin.
  2. KendineMühendis

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

4 dolar değil aslında Amazon USA de termal macunsuz versiyonu 8 dolar. Termal macunlu kit şeklinde 11-12 Dolar civarında.
  3. KendineMühendis

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

Konu içerisinde sıcaklığa etkisi olup-olmadığı defalarca tartışıldı. Özetle kayda değer bir sıcaklık değişimi beklentisi olmadan alınmalı. Daha çok kutu içeriğindeki TF7 termal macunu kullanırım + termal macunun işlemci çevresine bulaşmasını istemiyorum beklentisi var ise alınmalı şeklinde...
  4. KendineMühendis

indirim120 koduyla tekrar 499 TL'ye düşüyor arkadaşlar. Yeni konu açmaktansa konu içeriği güncellendi.
  5. KendineMühendis

Öneri Bilgisayarımın Satış Değeri Ne Kadar?

Parça parça satmak çok fazla insanla muhattap olacağanız için uğraştıcı olabilir ama her zaman ederinde satabilirsiniz. Toplu şekilde verilecekse yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi max. 25-30 olacak şekilde uygundur.
  6. KendineMühendis

Perşembe günü de kupon + aynı fiyattan paylaşmıştım hocam siz kaçırmışsınız. :D
  7. KendineMühendis

AM5 kiti kutu içerisinde kendi vidaları ile geliyor. 1700 kitini anakart ILM üzerinden çıkan vidalar ile montajlıyorsunuz hocam. Belki size denk gelen ürün üretim hatalıdır.
  8. KendineMühendis

n11 üzerinde indirim120 kupon koduyla tekrar 499 TL'ye düşüyor. Faydalanamayan arkadaşlar düşünebilir. Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın. Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde...
  9. KendineMühendis

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

İşlev ve sıcaklık düşüşü tartışılır ama size tam olarak katılmıyorum. Kozmetik olarak hoş gözüküyor ve kenara taşan termal macunun temizlemesi zor olan bölüme sızmasını engelliyor. Ben ürün ilk çıktığında vergisiz olarak 10$’a Amazon USA den satın almıştım. KDV dahil fiyatı düşündüğümüzde fiyat...
  10. KendineMühendis

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

tabii ki uyumlu hocam. Sıvı soğutmanın altında kalıyor. Montaja bir dezavantajı yok.
  11. KendineMühendis

Benim bildiğim kadarıyla öyle bir problem yok. Sadece problem yaşamamak için anakartı garantiye göndermek gerekirse orijinal am5 braketini takıp öyle göndermek lazım.
  12. KendineMühendis

Aynı ürünler 2gr olarak geliyor. Soğutucu gibi ürünlerin yanında gelenler koyu gri ambalaj şeklinde. Perakende ayrı olarak satılanların ambalajı farklı ürün içerik olarak aynı.
  13. KendineMühendis

Bu ürünü laptopta kullanamazsınız ki masaüstü AM5 soket için uyumludur.
  14. KendineMühendis

tabii ki kullanabilirsiniz. İşlemci çevresine oturuyor. Soğutucu montajına herhangi bir dezavantajı yok. 1778768282 Rica ederim hocam. Faydamız olduysa ne mutlu..
  15. KendineMühendis

Hepsiburada üzerinde bu üründe 15’e yakın yorum var. Hepsi 5 yıldız. Bende satın aldım. Sorun çıkacağını düşünmüyorum. N11 üzerinde 3 adet yorumu var. 1778767179 Özellikle AM5 işlemci için termal macunu kapasitör üzerine bulaştırmamak için tercih edilmeli diye düşünüyorum. Termal macun fiyatına...
  16. KendineMühendis

Montajı dengeli ve düzgün yapıldığında herhangi bir sorun oluşmuyor. Ben 1 senedir kullanıyorum.
  17. KendineMühendis

Evet bende daha önce kullandım. Gayet kaliteli bir ürün braket+termal macun olarak çok iyi fiyat. 1778765975 https://www.hepsiburada.com/thermalright-amd-am5-islemciler-icin-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black-pm-HBC00006EZZU4 Fotoğraflarda çok güzel açıklanmış.
  18. KendineMühendis

n11 üzerinde sepet120 kupon koduyla 499 TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat. Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın. Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde tercih edilmeli diye...
  19. KendineMühendis

Gigabayt Rx 9060 Xt 16 Gb Görüntü Vermeme Sorunu

"Rx 9060 Xt stable driver" şeklinde araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.
Geri