Arama sonuçları: *

1. M

45000 TL YE GAMING LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar 45000 TL bütçeyi tamamen zorlayabilirseniz iyi olur. 1-2 bin bütçe artabilir. Alabileceğim en iyisi olsun istiyorum. Önerilerinize açığım.
  2. M

BU KASADA 144HZ MONİTÖR 144HZ DE ÇALIŞTIRILABİLİR Mİ?

Kasa niye bu kadar eski de yeni monitör alıyorsun diyen arkadaşlar için yazın laptop alacağım ve onla kullanacağım ama şu anda geforce now kullanıyorum ve görüntü kalitesi ve Hz yi yükseltmek istiyorum.
  3. M

BU KASADA 144HZ MONİTÖR 144HZ DE ÇALIŞTIRILABİLİR Mİ?

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda linkini gördüğünüz monitörü aldım ve monitör 144hz. HDMI ve DP seçenekleri var fakat benim kasamda aşağıda gördüğünüz girişler var. Bu kasayla monitörden en fazla kaç Hz görüntü alabilirim ve ne yolla alabilirim? Yardım ederseniz sevinirim...
  4. M

ALDIĞIM MONİTÖR DP VE HDMI DESTEKLİYOR AMA KASADA DVI VE VGA GİRİŞİ VAR.

Kalite farkı veya MS-HZ düşüşü olur mu?
  5. M

Dediğim gibi sistem çok eski hocam. Bahsettiğim şey tam da bu.
  6. M

Intel HD 510 dahili ekran kartı.
  7. M

Ekran kartı baya eski hocam. 2013'ten falan kalma sanırım. 1000MBPS internetim olduğu için Geforce NOW oynarken kullanacağım ayrıca yazın laptop alıp kullanacağım üniversiteye gittiğim zaman.
  8. M

https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g24c4-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000OCR44 Arkadaşlar 2 gün önce elime bu monitör geçti ve kasama bağlamak istiyorum. Monitör HDMI ve DP kabloları ile çalışabilmekte. Fakat benim kasamda sadece DVI ve VGA girişi...
Geri