Arama sonuçları: *

1. Qkoldev

AMD R9 7950x3D sistem önerisi

Çok teşekkür ederim ama maalesef değilim. Hemen bakıyorum hocam, teşekkürler.
  2. Qkoldev

Sisteminiz çok güzelmiş, bileşenlerini dikkate alacağım, teşekkür ederim. Güle güle kullanın. Bütün gün aklımda Nvidia'ya geçiş vardı hocam. 4070ti mı 4080 mi diye, tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. Teşekkür ederim. 1702329862 Sıvı soğutucu kurmak nedense tedirginlik yaratıyor bende :)
  3. Qkoldev

Curved hoşuma gittiği için seçmiştim, monitörlere mağazaya gidip karar vereceğim sanırım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  4. Qkoldev

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, Nvidia tercih edeceğim ben de.
  5. Qkoldev

Daha once 4070ti olarak kurmuştum ancak 7800 AMD'ye daha iyi performans sunuyor diye okuyup kararımı değiştirdim, hangisi daha mantıklı?
  6. Qkoldev

Teklifiniz için teşekkür ederim ama 0 sistem kuracağım.
  7. Qkoldev

Cogunlukla oyun oynayacağım için tavsiyenize uyacagim, teşekkür ederim.
  8. Qkoldev

Doğrudur, tavsiyeniz var mı hocam? İlk defa toplama yapacağım, tavsiyeler benim için önemli.
  9. Qkoldev

Berserk yada juujika no rokunin tarzı uzun manga onerisi

Shigurui, Vagabond, Vinland Saga, Boy's Abyss, Gantz.
  10. Qkoldev

Kitap önerir misiniz??

Okuma alışkanlığı kazanmak isteyen kişilere tavsiye ettiğimde herkesi memnun eden bir kitap gördüm o da Alper Canıgüz'den Oğullar ve Rencide Ruhlar kitabı. Serinin ilk kitabı ve oldukça akıcı, güzel bir eser.
  11. Qkoldev

Herkese merhaba, aşağıda kurmayı düşündüğüm sistemin bileşenlerini paylaştım. Çoğunlukla AMD R9 serisinin daha iyi olduğunu okuduğum için bu sisteme göre toplamak istiyorum. İlk defa sistem toplayacağım bu nedenle olası hata payımı azaltmak istiyorum. Sistemin uyumlu olup olmadığını veya...
Geri