Arama sonuçları: *

1. O

GİGABYT BİOS GÜNCELLENİRKEN NO SİGNAL

Arkadaslar selam 5 gün önce ince hesaptan topladığım sistemim bugün gelmişti her seyi ayarlamıstım fakar rgp şeylerini indirmeye calısırken yanlıslıkla bios güncellemisene girmisim nasıl yaptım bilmiyorum bios güncellenirken çıkmaya çalıştım sonra bisey oldu siyah ekran geldi kapandı kasa açıldı...
  2. O

Yardım Rtx 4060 İçin Monitör Tercihim Doğrumu Sizce

24 inç hikaye oyunları için küçük olabilir diye düşündüm 24 inç rekabetçi oyunları için biraz daha farkedilebilirlik sağlıyor doğrudur teşekkürler
  3. O

Yardım Rtx 4060 İçin Monitör Tercihim Doğrumu Sizce

Arkadaşlarlar selamlar Asus Rtx 4060 8 Gb için Asus Tuf Gaming VG27VQ 27”inç lik ekran almayı düşünüyorum daha çok hikaye oyunları ve rekabetçi takılacağım ve kaliteli iyi görüntü istiyorum sizce doğru bir seçimmi görüşleriniz nedir şuan ürün 6 k bir ederi var
  4. O

Sizce Sistem Nasıl Gençler Önerilere Açığım

Yok dostum 40 k değil o yanlış anlaşılmaya sebeb oldu sileyim onu knk sistem 32 35 arası bişiy yapıyor 40 k sadece bütçe gibi yazdım eyvallah saoll
  5. O

Dostum çok bir fark aramıyorum ama düşünülebilir dar boğaz kısmıda var bu işin
  6. O

İşlemci:İntel İ5 13400F 2.50 Ghz 10 Çekirdek Anakart:Asus Prime H610M-K DDR4 3200MHz Ekran Kartı:Asus Dual Geforce Rtx 4060 OC Dual 8GB GDDR6 Sabit Disk:Toshiba P300 1 TB 7200RPm Ssd:Kingston Fury Renegade 1TB Kasa:Gamepower Horizon Gaming MESH Panel 550W +80 Bronze Dahili Psu Sıvı...
Top Bottom