Arama sonuçları: *

1. uzaylımiço

Odyssey G65B Teknosadan alinir mi ?

Neye göre verdin bu kararı. Ben adamın ne kullandığını öğrenmeye calısip öyle yardimci olmaya çalışacak ben adam ne için kulanıcam onu bilmeden nasıl monitör onericem ne olucak monitörün amacı bilmem gerek ki ona göre soylicem iyi mi? kötümü Adamın NVIDIA kart kulanıyosa bu monitör iaini görmez...
  2. uzaylımiço

40K Hazır Sistem Önerileriniz

hocam ben dah diretmicem dediğim gibi sen bildiğini söylüyon ben bildiğimi hadi iyi akşamlar ve ben kendi söylediğimin hayla arkasındayım
  3. uzaylımiço

ben asus kulanıyorum ama 1 psu dan da çok bi zarar etmez bence ben fiyatı geçmemek için onu seçtim
  4. uzaylımiço

1 sistem toplarken nelere dikat edilir az çok biliyorum ama sen öyle bi konuşuyorsunki dersin bilgisayar cahiliymişim gibi
  5. uzaylımiço

ben daha diretmicem anlaşılan anlamak ya da anlatmak zor bişe gibi duruyo
  6. uzaylımiço

kötü olduğuna nerden karar verdin markadanmı yoksa hepsini kulandın ve tecrübeye dayanarakmı ? eğer markaysa bu mantıksız bişe tabii ki her marka iyi değildir ama 1 markanın 1tnae ürünü kötü diye o diyer ürünlerinide kötü yapmaz
  7. uzaylımiço

12GB 4070 YERİNE 4060Tİ 16GB DAHA MANTIKLI BENCE KSUURA BAKMADA BEN KULANIYORUM 4060Tİ 16GB 4070 ALAN KUZENİİMİNKİNDEN DAHA İYİ 1734198130 SEN NE KADAR İYİ KÖTÜ DERSİN BİLMEM BEN BU KASAYA BENZER Bİ KASA KULANIYORUM VE HER OYUNUDA OYNUYORUM BENCE KASA GAYET İYİ
  8. uzaylımiço

https://www.incehesap.com/wind-force-pbm-hazir-sistem-fiyati-38568/?hsu=195,196,1184177,746753,1908509,1854042,1847844 BİLGİSAYAR BU 1-2 PARÇA DEĞİŞTİRİNCE ÇOK İYİ OLUR HER OYUNU OYNATIR ÖZELLEŞTİR BÖLÜMÜNE GİR MONTAJ:YAPILSIN RAM:Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz DDR5 Gaming Ram...
  9. uzaylımiço

Hangi mouse daha iyi

eğer kablosuz alıcaksan 700-800 üstü olur oda bütçeni çok aşar
  10. uzaylımiço

4060 olurmu
  11. uzaylımiço

Hangi mouse daha iyi

eğer bütçeyi artırabilirsen kablosuz al daha fazla rahatlarsın ben aldım büyük rahatlık kardeşim
  12. uzaylımiço

Odyssey G65B Teknosadan alinir mi ?

sorduğum soruları cevaplarmısın ekran kartın ne monitörün amacı ne olucak ekran yatay ya da düz olması önemlimi bunlaerı cevaplarsan elimde daha iyisi var bundan 1734188380 EĞER KARTIN NVIDIA İSE BU DAHA İYİ SENİNKİNDEN...
  13. uzaylımiço

Hangi mouse daha iyi

https://www.hepsiburada.com/claw-s-nova-v1-12800-dpi-wide-rgb-ozel-abs-doku-claw-s-reflex-orgu-kablolu-ekstra-fire-butonlu-gaming-mouse-beyaz-p-HBCV00005A69BT bu daha iyi diyerine göre 1 tık ve bunun kendi yazılımıda var kolaylık olur
  14. uzaylımiço

Ekran görüntüsü alamıyorum

ekran görüntüsü alıcağım zaman "PrtSc" tuşuna basıp alıyodum önceden ama şimdi alıyorum göstersene ekran görüntüsü almak istediğim yeri almıyor dosyalardada yok bulamıyorum ya da bildirimde gelmiyor nasıl düzelir
  15. uzaylımiço

Need for Speed büyük indirimde 2400tl=170tl

Sizce hangisini alıyim daha iyidir Yoksa boş ver almamı dersiniz asetto ve forzamda var diyorum bununda alsam fazlalıkmı olur sizce
  16. uzaylımiço

Turkcell e noldu menü yok

noldu la sizce
  17. uzaylımiço

Orhan Veli anlatamıyorum şiirini nasıl başka seskilde seslendirebilirim

Olm onu yaptırıcak yetki lazımdır bence özel biri olman gerek ben sıradan bı vatandasım herkes gibi
  18. uzaylımiço

Orhan Veli anlatamıyorum şiirini nasıl başka seskilde seslendirebilirim

Anlatamıyorum şiirini nasus sesiyle dinlemek istiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum Havlasam sesimi duyarsınız, Misralarında; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarına, ellerinize? Bilmezdim stacklarin bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek...
  19. uzaylımiço

2. bir monitör alıcam ucuz bişeler arıyorum

knk kablo falan lazım diye duydum , galiba farenin diyer ekrana geçmesi için gerekşyomuş doğrumu eğer biliyosan atarmısın kalbonun linki
Geri