Arama sonuçları: *

1. L

İBAN MAĞDURLUĞU BİLGİLENDİRME

tamamdır hocam ya eyvallah saolasın
  2. L

iban yollamadan bişi olmaz değilmi şimdi
  3. L

yav yok medyalar her yer doğru söylese sorun cözülür aklı başında adamım biliyorum olayın ne olduğunu arkadaşım para gönderdi gece korktum ** bi sorayım yazayım dedim sizlere
  4. L

yok hocam ya onu anlarız hemende
  5. L

şimdi hocam medyaya öyle bir anlatılıyorki herkes iban atarsan tutuklanırsın gibi bişi oldu 1772254021 bilmek istediğim şu o kadar ibanı olan kartı olan var herkes alışveriş yapıyo iban ile ozaman mantıken herkes dolandırılır bu sadece hesbını kiralayanlar içinmi yoksa iban attım diyelim...
  6. L

şimdi gündelik hayatımızda para transferi fila oluyor bunlar sorunmu ben birisine iban atsam bana para yollasa artık risklimi iban paylaşmak
  7. L

beyler bu sık sık karşımıza çıkıyor iban mağdurluğu filan gibi bu olay nedir benim bildiğim -adam sana para veriyor sen parayı alıyosun aklıyosun gibi adam sana belli bir oranda para veriyor belirli bi miktar medya bunu çokca iban mağdurları gibi söyliyor insanlar ister istemez ibanını...
  8. L

Şarj adaptör kablo öneri

İphone 13 şarj adaptörü ve kablo önerisi istiyorum arkadaşlar tam adam akıllı bulamadım sağlam hızlı şarj eden bir ikili istiyorum varmı önerileriniz
  9. L

Öneri Ders çalışmak için tablet önerisi

kalem basit iş hocam aslında o hallolur klavyede gerek duymuyorum bir tablette gereksiz geliyor bana dediğim gibi optimizasyonu iyi olan arayüz filan kasmicak bide yt ders işimi görsün yeterli
  10. L

ders flim netflix youtube gibi zaten oyun için bu fiyatlarsa tablet alınmaz ders için işimi görsün not tutayım video izlesem youtubeden yeterli
  11. L

o fiyat bantlarında ne önerirsiniz hocam ağır iş yapmayacağım zaten işimi görsün yeterli onada iyi dediler xioami ye
  12. L

Xiaomi redmi pad se nasıl olcam
  13. L

hocam onada kötü diyorlar herhalde bir çok kez duydum uygulama filan indirirken app ları farklı olduğu için
  14. L

hocam samsung tab a9 plus abim aldı kendine ders için 90hz oluğuna filan bakmayın aşır takılma oluyo kontrol ettim hadi dedim daha yeni aldı geçer filan yok yani bi geçmedi klavyesi geç yazıyo kendi kendine ekanı filanda iyi ama hz filan ve optimizasyon bakımından yerlerde
  15. L

Ders için tablet önerisi

öğrenciyim dizi flim ve ders çalışmak için tablet alacağım oyun oynamak için almayacağım gündelik işlerimi görsün yeterli zaten o yüzden düşük bütçeli bakıyorum öneriniz varmı araştırdım xiaomi redmi pad se iyi gibi sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar
  16. L

Iphone taksitli nasıl alınır

taksitli almayı düşünüyorum nasıl alabilirim 2el yada yenilenmiş almayacağım sıfır alabilirim 1754767396 2el almayı düşünmüyorum sıfır alacağım
  17. L

Iphone taksitli nasıl alınır

arkadaşlar iphone 15 alacağım fakat taksitli nasıl alabilirim bir türlü bulamadım taksitli satan siteleri atabilme şansınız varmıdır
  18. L

4-6k Bütçeyle 2 el oyun bilgisayarı öneri

hocam peki psu larda neye dikkat etmem gerekli test filan olurmu yani işlemciler genellikle sıkınıtı cıkmaz dediniz psu da öylemidir
  19. L

peki hocam ssd depolama yapıyor değilmi hdd almak mantıklımıdır
  20. L

arkadaş ryzen 5 3600 al deyince bi sorayım dedim ssd psu sizce sıfırmı alayım
Geri