Arama sonuçları: *

1. B

PC Gamepad önerilerinizi bekliyorum

bütçe maks 1500-1600
  2. B

fiyatı gerçekten iyiymiş benimde üyeliğim yok dediğin gibi indirimli daha da cazip olur. Peki bu aliekspress alışverişleri nasıl oluyor? bugün alsam elime ulaşması çok uzun sürer mi acaba? 1703747706 geçen hafta mor olanı 1600tl ye düşmüştü onu kaçırmıştım şuan 2600 civarı sanırım ortalama...
  3. B

Uzun ömürlü bir gamepad almayı düşünüyorum (tabi çok uçuk olmasın) bu konu ile ilgili gördüğü bildiği indirim fırsat veya memnuniyeti olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
  4. B

25K gaming sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-12400f-rtx-4060-ti-8g-h610m-h-v2-500gb-ssd-16gb-ram.html 500tl daha veriyorsun ssd 1tb oluyor ben bunu aldım sana da öneririm
  5. B

İtopya yıl sonu kampanyası

Herhangi bir info yok ben de iki hafta bekledim hatta süper kasım indirimlerinde bile almadım donanım arşiv yapar diye ama gelmedi artık sonlara geliyoruz o yüzden aldım. keşke yapılcak olsa bile bir zaman verilse çok arafta kalıyoruz
  6. B

kanka asgari ücret zammı sonrası ben bu fiyatlara daha bulabileceğimizi sanmıyorum ama bunlar harici hep yüksek fiyatlı ürünler kanka asgari ücret zammı sonrası ben bu fiyatlara daha bulabileceğimizi sanmıyorum ama bunlar harici hep yüksek fiyatlı ürünler
  7. B

Arkadaşlar sipariş ettiğim sistem bu https://www.itopya.com/dh-eagleintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h23947 maks bütçem 25k civarında daha iyi bir önerisi olan varsa söyleyebilir mi? bir de fp olarak bu sistem hakkındaki görüşlerinizi alırsam...
  8. B

1

Az çok pc den anladığımı düşünüyorum bütçem 20-25k arası bana en mantıklı bu geldi arkadaşlar daha farklı önerileriniz varsa lütfen benim paylaşın iki gün içinde alacağım https://www.itopya.com/dh-eagleintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h23947
  9. B

2024 zamları öncesi pc almak için hangi yolu izlemek daha mantıklı olur

Şu an bana en mantıklı bu geldi bunu flood gibi yapalım bunu okuyan arkadaşlar 20-30k arası iyi sistemleri direk yazsınlar hepimiz aynı durumdayız sanırım en azından birlikte fikirleşip en iyisini alalım fiyata göre...
  10. B

15 gündür hiçbir indirim yok inanılmaz durdu millet böyle devam ederse asgari zammıyla her şey yine aynı oranda zam alacak ve bu fiyatlara bile bulamayacağız
  11. B

İki hafta önce 4070i bu fiyatın altına aldı millet ondan insan hemen karar veremiyor şimdi çok zor durum ya acaba yıl sonuna gelir mi diye düşünmeden edemiyorsun
  12. B

Hocam iş güçten evde zaten4-5 saati anca kalan adamız bi keyifli aktivitemiz oyun oynamak kasa çok eskidi artık en düşükte oynamaktan sıkıldım oyunları şu vatan linkindekini alacağım çok büyük bi kampanya indirim olmazsa eğer
  13. B

Hocam zam gelirse yakın bişey bile alamıyoruz mâlüm tr ekonomisi arc a750 kullancaz bu gidişle en ucuzu o trde el yakıo ya bu videolar falanda bir anda kesildi kasım indiriminden sonra kimseden ses yok aralık ayını değerlendiremezsek zaten ocakta kol gibi fiyatlar girecek iyice hayal olacak
  14. B

bu daha mantıklı gibi geldi bu hafta bir gelişme olmazsa bunu alacağım sanırım karta taksit imkanı da var 3 ay en azından
  15. B

4070 hayal oldu artık sanırım ben hala aralık bitmeden bi sistem videosu sıınırlı stok bir şey bekliyordum ya
  16. B

Kasım indirimlerini kaçıranlar olarak aralık ayı bitmeden 20-25k arası firmalarda indirim gelecek mi?
Geri