Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 9060xt hazır sistem önerisi

Ben de aynısından almayı düşünüyorum vatanda buna benzer sistem vardı ama bu daha mantıklı görünüyor. Bugün itopyaya gittim bu sistem internete özelmiş ellerinde yokmuş.
  2. M

Vatan 9060xt li sistem

Selamlar bu sistem nasıldır ilk bilgisayarım olacak max bütçe bu kadar vatanda taksit imkanı olduğundan bu tarafa yöneldim. Ekran kartını sapphire 16gb yapıp almalı mıyım, şimdiden teşekkürler. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-8g-b650m-r-1tb-ssd-16gb-ram.html
  3. M

Çözüldü✓ Samsung A35 kamerada ışık titremesi

Teşekkür ederim problem yok o zaman (y)
  4. M

Çözüldü✓ Samsung A35 kamerada ışık titremesi

Merhaba, telefonu 1 hafta önce aldık videodayken veya görüntülü konuşma yaparken ışığa tuttuğumuzda gölgelenme oluyor. Diğer telefonlarla karşılaştırdım böyle bir şey olmadı onlarda. Acaba kamerada bir sorun mu vardır.
  5. M

Samsung S21 FE Snapdragon modeli hakkında

Muhtemelen oyun odaklı kullanıcam ama kamerası da berbat olmasın o halde gt2 ye yöneleceğim
  6. M

F5 in kamerası söylendiği kadar kötü mü gerçekten çok niyet ettim ama kamera kötü olunca vazgeçtim.
  7. M

Cümleten S.A Samsung S21FE Snapdragon 888 li modeli satıştaymış. Sizce nasıldır, kamera oyun odaklı alınabilir mi yoksa poco tarafına mı bakmak lazım.
Geri