Arama sonuçları: *

1. E

Monitör Garantisi İtopya

rastgele bir kutuya kendim kargoalsam kabul olurmu acaba
  2. E

Monitör Garantisi İtopya

Merhaba, Bir yıl önce İtopya’dan MSI 23.8 inç G2412 model bir monitör aldım. Monitörde geçen gün akşam birden bire bozulmalar başladı. Kabloları kontrol ettim, başka girişlere taktım, farklı kablolar denedim; hatta laptopumda da denedim ama hepsinde aynı hatayı alıyorum. Bugün pazar olduğu...
  3. E

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum

1702504758 BIOS konusunda extra bir güç kaynağı yok elektirik kesintisi vs. endişeleniyorum o yüzden yapmadım hocam belki bilgisayarcıya götürürüm,itopya ya götürsem ne yaparlar acaba direkt olarak mağazadan almıştım bilgisayarı 1702504802 windows key almıştım internetten 80tl vs. belki sadece...
  4. E

çekirdek yalıtımı açılmıyor hocam
  5. E

https://drive.google.com/file/d/1-wj3A0XIPIZi5rBwnTVzt1_kg4XBYi6r/view?usp=sharing
  6. E

system service hatası aldım şimdi de yine ntkrnlmp.exe tamda steel series in uygulamasını indiriyordum güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapadım belki bu çözer
  7. E

Çözüldü✓ Bios Version: FB ve bios güncellemesi

Benim BIOS versiyonumda FB ve sayfasına gittiğimde bu versiyonu bulamıyorum bir fikriniz varmı
  8. E

teşekkür ederim karsperskyi silicem devam ederse diğer dediklerinizi yapıcam,peki ramlerle ilgili olabilirmi herkes ram testi yapıyor mavi ekran alınca ?
  9. E

burda benim WinDbg ile yaptığım testlerin sonuçları var txt dosyasında bakarsanız sevinirim
  10. E

drive dosyalarını attım 3 tane mesajda gözükmüyormu
  11. E

Arkadaşlar 10 gün önce sistemi itopyadan dizdim şimdi ise mavi ekran hataları alıp duruyorum .memory managment ve faulty hardware corrupted page aldım şimdiye kadar ikisinin ortak noktası ise "ntkrnlmp.exe" ile ilgili olması . Ekran kartını ve chipset driverlarını güncelledim.Tesadüf olabilir...
Geri