Arama sonuçları: *

1. E

Ram yükseltme sonrası performans düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce buradan da danışarak laptop a 8 GB ram taktım normalde ana 4 GBlik laptopun içinde gelen ram 2.slota takiliydı bende yeni aldığımı ilk slota taktım. Bilgisayarı açtığımda güncellemeler yapti. Ayarlar bölümüne baktığımda 12 GB ram gozukuyor sistemde görünüyor...
  2. E

Ram yükseltme HP 15-rb0xx

Tamam bizzat ürünlerin linkini paylaştınız çok teşekkür ederim iyi günler
  3. E

Ram seçeneği olarak 4-8 sorusuna cevabınız ne olur 1702379919 Tamam teşekkürler ben var olan 4 un yanina 8 lik takmak istiyorum ikisi aynı anda çalışmasında sıkıntı olur mu bide ram bakarken Cl 19 yazan modellerde sıkıntı yaşanmaz diyorsunuz sanırım.
  4. E

HP laptop 15-rb0xx AMD A9 radeon r5 Model 8330
  5. E

Mer Merhaba öncelikle teşekkür ederim ikinci resmi yanlış eklemişim. Yeni eklediğim dosyada göründüğü gibi Cl kısmında 13 yazıyor ben mi yanlış bakıyorum acaba. Ayrıca 4 GB ram var zaten ben +4 GB daha yerine 8 GB ram eklemek istiyorum bı sıkıntı olur mu ? Yada ek olarak eklediğim ramin 4 yada...
  6. E

Merhaba arkadaşlar eski bir bilgisayarım var. RAM yükseltmek istiyorum. DDR4-2667 1.2v CL 13 bilgiler bu şekilde ekran görüntüsü de ekledim. CL değeri aynı olan bir RAM bulamadım farklı olması bir sorun yaratır mı? Herkes farklı bir şey diyor. Cevaplarınızı bekliyorum. Bilgisayar başlıkta yer...
Geri