Arama sonuçları: *

1. G

RTX 3060 yük altındayken aşırı fan sesi yapıyor

Kartım furmark testinde 70 in üstüne pek cikmiyor bazen 75 .Zararlı olmaz mı rpm düşürmek
  2. G

RTX 3060 yük altındayken aşırı fan sesi yapıyor

Merhaba, Bilgisayarımda bir süredir fan sesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve artık oldukça rahatsız etmeye başladı. Yardımcı olabileceklerin fikirlerini almak isterim. Ekran kartım INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB (LHR) modeli. Bilgisayar boşta veya düşük yükteyken fanlar dönmüyor, bu normal ve...
  3. G

Bu monitör alınır mı ?

4 5 gündür araştırıyorum da ilk defa bukadar uygununu buldum. Bi inceleme videosunda izlemiştim de güzele benziyor sormak istedim forumda bilgili biri cevap verir diye.
  4. G

Bu monitör alınır mı ?

Merhaba iyi forumlar bu monitörün fiyatı bana gayet uygun geldi Valorant gibi FPS oyunlarında vakit geçiren birisiyim bu monitör alınır mı...
  5. G

Bilgisayarım 360 Hz i destekler mi?

Zaten 240 hz kullanıyorum şuan hiç sorun yok arkadaşın dediğine göre ve benimde düşüncem fightlarda düşmesi sorun çıkarmaz bence ya çıkarırsa bile ilerde yatırım gibi olur upgrade edersem çözülür. 1743537698 ilerde monitöre yatırım yaptığım için sistemimi de yükseltirsem ilerde çok daha iyi...
  6. G

Bende aynı düşündüm de birkaç insandan da fikir almaktan zarar gelmez teşekkür ederim cevabın için dediğim gibi bu monitörü almamdaki amaç fps oyunları biraz profosyonelleşme aşamasında olduğum için bi yatırım yapmak istedim ilerde de sistemime upgrade yaparsam daha da iyi olur. Fightlarda...
  7. G

Valla çok düşmüyor ama çok oynuyor fps 1743536700 Şuanda sorunsuz 240 hz yi kullanabiliyorum 1743536753 Ya bence sorun yaşamam çok fazla ama yaşarsam da işlemci falan upgrade edebilirim ilerde belki alacağım monitör ömürlük gibi bir şey olur büyük ihtimal
  8. G

tabii ki de her oyunda 360 fps stabil göremem fakat Valorantta sabit olmasa da 400-500 görüyorum fight anında falan düşüyor sadece o da kısa bir süreliğine 360 ın altına iniyor sorun teşkil eder mi diye sormak istedim
  9. G

Ekran yırtılmaları bir anda fps düşüşlerinde 60 hz gibi hissedeceğimi oyunun biraz takılacağını söylediler
  10. G

fps oyunları için 32 inç çok gereksiz fazla büyük 24 inç bit monitör e geçicem onun için almışken bir daha uzun süre değiştirmemek için 360 hz tercih ettim sorun olmaz umarım çünkü bazıları sorun olacağını söylerken bazıları ise sorun olmayacağını söylüyor kafam karıştığı için forum oluşturmak...
  11. G

Merhaba yakın zamanda 24 inch 360Hz monitore gecmeyi planlıyorum şu an anlık olarak 32 inç 240 Hz kullanmaktayım çok kafamı karıştıran bir problemim var 360 Hz monitor için 360 FPS sabit mi almam gerekiyor FPS 400-500 arası alıyorum arada fightlarda falan 360'ın altına indiğini görüyorum cok...
  12. G

Fnatic STREAK65 mi redragon K630 mu

kb650 alınmaz mı diyosun şimdi karar veremıyorum
  13. G

bu klavyede güzel ama düzenini pek beğenmedim k630 daha iyi bence ve ingilizce k630 bu danimarka galiba
  14. G

Fnatic STREAK65 mi https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye Redragon K630 mu https://www.amazon.com.tr/Redragon-Dragonborn-60-klavyesi-doğrusal-profesyonel/dp/B08YMZRGMD?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A7207XU86IMSS&th=1
  15. G

Öneri fnatic streak65 veya başka klavye önerisi

attığınız amazonda yurt dışından gönderilir yazıyorda elime 1 ay gibi bir sürede gelmez dimi birde gümrük ödemek istemiyorum 1707231979 ve 2 k yı aşabilir
  16. G

fnatic biraz daha hoşuma gitti görüntü ve ses açısından ama zorlanıcağımı söylüyorsunuz çok kararsız kaldım
  17. G

peki türkçe klavye olmaması beni çok zor duruma sokar mı yoksa zamanla alışırmıyım i ş ö gibi tuşlara kısayol tusları ile mi basıyorum yoksa direk yok mu
  18. G

peki sen ne önerirsin low profile sevmeyen birisine de sormamda fayda var max 2000 bin tl verebilirim red switch bir klavye önerirmisin %65 yada %60
  19. G

insanlar yazmakta zorluk çekersin vs şeyler dedi banada saçma geldi zaten sence alınır mı fnatic streak65 modeli yada daha iyisi var mı aynı fiyatta
  20. G

arkadaslar selam 1500 - 2000 tl bandında bir klavye arıyordum arkadaşlarımdan bir öneriden yola çıkarak fnatic streak65 modelini beğendim keycapsleri biraz ince geldi ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum tepkime süresi de çok iyi bence arada sırada hikayeli oyunlar oynuyorum ama sorun yaratmaz...
Geri