Arama sonuçları: *

1. darkness22

🔥İndirim 4 Ay Ücretsiz Spotify Premium - Trendyol Plus

Hocam bende böyle hata veriyor nasıl düzeltilir bilgisi olan var mı?
  2. darkness22

Hangi sepet'i tercih etmeliyim?

karıştırılabilir en fazla 40-45 USD arasında olsun yeter 1744037864 maalesef bende gamepass yok
  3. darkness22

Hangi sepet'i tercih etmeliyim?

Merhaba size birkaç adet sepet göstereceğim sizce hangisini almalıyım ? 1. sepet(epic games) 2. sepet(epic games) 3. sepet(steam) 4.sepet(steam) sizce hangi sepeti almam gerek?
  4. darkness22

The Last of us part 1 için ne zaman indirim gelir?

Merhaba sorum yukarıdaki gibi the last of us part 1 ne zaman indirime girer ?
  5. darkness22

Turtle Beach REACT-R Controller gümrük'te kalır mı?

Merhabalar yukarıda da bahsettiğim gibi bu gamepad gümrükte kalırmı ? ve şunu belirtmekte fayda var gönderen Amazon Germany LİNK: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBNQ4VGV/ref=sw_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
  6. darkness22

Yardım Laptop sorun giderici de takılı kalıyor

Merhaba yardıma ihtiyacım var bilgisayar ilk mavi ekran verdi ismi "Kernel data inpage error " şimdi de otomatik sorun gidericiyi açıyor kapa aç yapıyorum düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. darkness22

steam'de 7 .35 USD 'ye neler alınır?

Satın aldım önerileriniz için teşekkürler ve iyi forumlar... (left 4 Dead 2'yi kuzenimle oynamak için aldım)
  8. darkness22

tavsiye için sağolun büyük ihtimalle dmc 5 alacağım hem biraz gameplay vidolarını izledim gayet iyi oyuna benziyor 1720543881 elder scrols online olan mı yoksa skyrim olan versiyonu mu eğer online versiyon ise epic games kütüphanemde var
  9. darkness22

rust indirimde fakat 12 USD 1720543274 witcher 3'ü daha önceden almıştım
  10. darkness22

ikisi çok farklı oyunlar fakat re7 mi yoksa dmc5 mi almalıyım ben ikisi arasında kaldım
  11. darkness22

sizce oyun zorlayıcı mı çünkü zor oyunlarla pek aram yoktur da
  12. darkness22

Merhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
  13. darkness22

Öneri steam sepetlerinden hangisi alınabilir

biliyorum anlatmak istediğinizi anladım yani yanlış anlaşılma yok
  14. darkness22

Teşekkürler puzzel tarzı oyun olduğunu bilmiyordum o tarz oyunları da zaten hiç beceremem
  15. darkness22

size birkaç adet seçenek sunacağım sizce hangi oyunları almam gerek Hangilerinin yerini değiştirmeli veya değiştirmemeliyim? ve en fazla 7 dolar olabilir
  16. darkness22

iris xe graphics ekran kartı güncellenmeli mi?

merhabalar sizce iris xe graphics ekran kartını güncellemelimiyim ama güncellersem de OEM özelleştirilmeler kaldırılacak ne yapmalıyım
  17. darkness22

iris xe graphics güncellenirse sorun çıkarmı

teşşekürler ve şu dikkatimi çekti OEM nedir acaba? NOT: asus'un kendi sitesindeki daha eski intel'in ki ise daha yeni en yenisi daha iyidir ama OEM kaldırılacak dediği için ne yapmam gerek
  18. darkness22

iris xe graphics güncellenirse sorun çıkarmı

merhaba iris xe graphic güncellemesi alıyorum sizce güncellemelimiyim güncellersem fps drop gibi sorunlar ile karşılaşırmıyım artı olarak güncellemedim diye (sanırım) arada mavi ekran hatası alıyorum sizce ne yapmalıyım
  19. darkness22

Öneri intel arc a750 mi alınır yoksa 6600 veya 6600xt mi?

İntel grafik kartlarında genellikle optimizasyon problemi oluyor yani bende de intel var batman arkham knight lobi de 1 2 fps alıyor bunu düzeltmek için ayrı ayrı şeyler kurman gerekiyor uğraşmak istiyor isen alabilirsin ama performans olarak gayet iyi olduğunu söyleyebilirim
  20. darkness22

epicgames +18 yaş istiyor

aynısını bende yaşadım birisi söyledi ama ben yeniden söylemek istiyorum ilk önce google dan epic games sitesine giriyorsunuz(hesabınız falan siteda açık olmayacak) sonra oradan istediğiniz oyunu seçip GET butonuna basıyorsunuz sonra giriş yapmanızı istiyor giriş yapıyorsunuz yaptıktan sonra...
Geri