Arama sonuçları: *

1. OmerOnder26

DJI mini 4 Pro alınır mı?

İlk dronum olacak. Kayakta beni takip etmesini, güzel çekimler yapmasını istiyorum. Aslında mini 2 SE de olurdu ama 4K çekemiyor diye babam almayı düşünmüyoruz. Bu dronu da taksit seçeneği uygun geldiği için makul gördük. Ama almadan önce birkaç sorum var. Öncelikle uçuş izni konusunda...
  2. OmerOnder26

bunu kaç k a satmam makul olur

Valla ben kendi rtx 2060'ı geçen sene 3k ya zar zor sattım kart ısınıyor diye. Yoksa o civarda rahat satılıyordu. Rx 5700 xt aldım 4k ya. Şimdi onun piyasası 5k civarında. Yani 5k ya kimse gidip de 2060 almaz rx 6600 ve 5700 xt varken.
  3. OmerOnder26

Hawk gaming hediye koltuklu pc alınır mı ?

her şey güç kaynağına kadar iyiydi :)
  4. OmerOnder26

CS2 oynarken crosshair bozuluyor

Ne yapmam lazım? Oyun da donuyor ayrıca?
  5. OmerOnder26

❌İndirim Bitti! QKZ AK6 kablolu kulaklık vergi dahil🔥140TL🔥[AliExpress]

Hocam bunlarda kronik bir sıkıntı var mı? Ses kalite olarak konfor olarak iyiler dimi. Orijinal değiller tabii ama kalitesi çöp değildir dimi? Satış sayısı fazla ve yorumlarda fazla. 4.8 puana sahip.
  6. OmerOnder26

Daha ucuz bulamadım valla hocam :D. Hatta baktım technopatta ak6 dan iyi dediler diye bu modeli araştırdım. En ucuzu buydu.
  7. OmerOnder26

Hocam ben 250 tl ye Kz edx pro x aldım sizce iyi yaptım mı? 1721047828 Kargoya verildi ama kötü derseniz iade edicem.
  8. OmerOnder26

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Hocam lian li iyi marka mı? Nereden temin ettiniz. Hayırlı olsun bu arada.
  9. OmerOnder26

🔥İndirim 3.6 v Sarjlı tornavida 312TL

Olm 400 tl ye bu set satılıyorsa içinde tek sıkımlık motor var herhalde bune :D
  10. OmerOnder26

Güç kaynağında iki sorun yaşıyorum

Arkadaşlar Aerocool 650W 80+ Gold KCAS serisi güç kaynağım var. Aldığımdan beri iki sorun yaşadım. İlk sorun her zaman olan bir sorun. Ben ne zaman güç kaynağını tuşundan kapatsam yani enerjisini komple kessem kulaklığa 15 20 saniyede bir anlık ışık gelip gidiyor. İkinci sorun ise birkaç defa...
  11. OmerOnder26

ddr5 geçmeye değermi

Hocam ne açıdan baksanız sizin için iyi olur. Dediğim gibi 40 serisi yeni çıkmış bir seri ve am5 de çok geçmedi yakın zamanda çıktı. Eğer sistemi uzun süre kullanırsanız kim bilir 15 sene sonra bile anakart iyise yeni işlemciyle yolunuza devam edersiniz. 15 sene abartı ama ne demek istediğimi...
  12. OmerOnder26

Ekran kartını sorunu

Sıkıntı yok zaten siz büyük ihtimal brişey yanlış yapıyorsunuz. Ben rx 5700 xt kullanıyorum amd nin belki yaşamış olduğu en sorunlu ekran kartı ben sorun yaşamıyorum aldığım günden beri.
  13. OmerOnder26

Ekran kartını sorunu

Sürücüleri ddu ile kaldırıp yeniden kurun amd nin resmi sitesi üzerinden. Sorun büyük ihtimalle sürücü kaynaklı ve temiz bir format veya dediğim gibi ddu ile kaldırıp kurmak sorunu çözecektir.
  14. OmerOnder26

Çözüldü✓ Afterburner değerler normal mi?

En alttan soldakine basıp sonra rn sağdakine basacan reis.
  15. OmerOnder26

Ryzen 5 3600X 4.4GHz Çıkamıyor

PBO ve CBO kapalıyken CTR testinde işlemcimin silikonu Silver olarak, bunlar açıkken yani her şey oto ayarlıyken Bronze olarak gösteriyor. 1.425V da 4.4 GHz ayarlayınca cinebech hata verip kapanıyor. Normal kullanımda ise 4.3 GHz de 1.4V ile çalıştığını görüyorum hatta 4.2 GHz de 1.4V ile de...
  16. OmerOnder26

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Evet bende rx 5700 xt var ama afmf gözükmüyor. Sadece 6000 serisi üsüt gpular destekliyormuş :(.
  17. OmerOnder26

Ryzen 5 3600X Turbo Boost hızına çıkmıyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba. İşlemciyi iki gün önce ikinci el olarak aldım. Soğutucusu Wraith spire sanırım çünkü soğutucu bloğu daha büyük. Cinebench yaparken clock hızı 4.1 GHz üstü görmüyor onun dışında oyun içinde 3.35 GHz ve çok nadiren 4.4 GHz oluyor. İşlemcinin silikonu sanırsam Silver...
  18. OmerOnder26

Ryzen 5 3600x soğutucu önerisi

Bütçem maalesef aşırı az ama anca bu kadar elimden geliyor. İşlemci alıcam yarın veya öbür gün tray şeklinde. Ne önerirsiniz? Snowman m200 almayı planlıyorum ve anakartımın plastik aparatları yok. İçerisinden gelen termal macun yeter diyen var yetmez diyen var. Yeter mi sizce? 1705768882...
  19. OmerOnder26

RX 5700 XT için işlemci önerisi

Valla biriylen anlaştım 3600x için 2200' e para geldiğinde muhtemelen öyle yapacağım. Benimkini de 1400'e sattım. Öğrenci olduğumdan para hızlı gelmiyor bende varken benimkine de alıcı bulmuşken değiştireyim dedim. Dediğin gibi 5600 daha iyi olurdu.
  20. OmerOnder26

RX 5700 XT için işlemci önerisi

Arkadaşlar bugün Param Güvende ile Ryzen 5 3500 işlemcimi bir şahısa sattım. Param geldiğinde de ikinci el işlemci alacağım. Şu anda 800 900 TL civarı param var. Ryzen 5 3600x düşünüyorum. Param yetse 5600 de almak isterim ama o kadar yok. Sizce ne yapmalıyım?
Geri