Arama sonuçları: *

1. The_Moon

Çözüldü✓ Ücretsiz Bir Şekilde Veri Kurtarma

Size çok fazla teşekkür ederim. Evet bu siteler güvenilir. Birinde ektinleştirme için lisans anahtarı var diğerinde programın kendisini indiriyorsunuz.
  2. The_Moon

Sata AHCI Driverlerimi Bulamıyorum

Bu biraz acemi sorusu Windows 7 kurulumunda (UEFI+CSM) kurulum ekranında disklerimi bulamıyorum Windows Kurulumu benden sürücüleri yüklememi istiyor. Sorunun sebebini Sata AHCI sürücüleri olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarımın kendi üreticisinin WEB sitesinde Sata AHCI sürücülerini bulamadım ve bu...
  3. The_Moon

Bunlar güvenlimi ve en önemlisi başarısız olursam verilerimi başka bir programla kurtarmama engel olur mu?
  4. The_Moon

İstediğiniz kadar yedekleme alın bu sizinde başınıza gelebilir. Maalesef bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerimi almayı unuttum. Yedeklemelerim kullandığım Harddiskte ve bilgisayarımın SSD'sinde bulunuyordu. Dediğim gibi bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerim yok oldu. Ease Us Data...
  5. The_Moon

Windows ISO Dosyalarımı Nasıl Orijinal Olduğunu Doğrulayabilirim?

Teşekkür Ederim:)
  6. The_Moon

Windows ISO Dosyalarımı Nasıl Orijinal Olduğunu Doğrulayabilirim?

Elimdeki Windows ISO dosyalarını orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum, ayrı zamanda bu dosyaların bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?
  7. The_Moon

Windows 10 19H1 Türkçe iso dosyası

Bu siteye güvendiğimi pek söyleyemem. Şu an iso dosyasını indiriyorum (Windows 10 1903(19H1) Türkçe x64) aşağıdaki link var. Link:https://archive.org/details/win-10-1903-turkce-64-bit
  8. The_Moon

Bu konuda hem fikiriz ama ben eski işletim sistemlerinden nasıl bir performans alacağımı merak ediyorum.
  9. The_Moon

Kendime en iyi Windows sürümünü bulmaya çalışıyorum. Ben bu yolculuğa Windows 10 1809 ile başladım yakın bir zamanda bitireceğim. 1809 ile fazla bir deneyimleme zamanım olmadı. 19H1 ile olacaktır inşallah. Windows 10 19H1 Orjinal Türkçe x64 iso dosyasını arıyorum. Iso dosyasını bulmama yardım...
  10. The_Moon

Güvenli bir şekilde kaçak oyun/yazılım nerden indirebilirim?

Deneyeceğim. Teşekkürler:)
  11. The_Moon

Forumda böyle şeylerin yasak olduğunu bilmiyordum.
  12. The_Moon

Para olmayınca insan zor duruma düşüyor. Özellikle yazılımcılar, gerçek hayatta kimseye güvenemezken internetten tanımadığımız kişilere nasıl güveneceğiz? Hayalimdeki oyunu satın alacak kadar param yok ve ben bu duruma üzülüyorum. Kaçak oyun yada yazılım indirmenin en güvenli yola nedir?
  13. The_Moon

Windows Update 22H2'mi Yüklüyor?

Başlığı bende anlamadım ama başlığı boş verin. Wİndows 10 1809 kurdum ve Update denetlerken karşıa böyle bir şey çıktı Ben 1809'da kalmak istiyorum bu güncelleme nedir?
  14. The_Moon

Windows Mobile Emulatörü

Dosyayı atablir misiniz?
  15. The_Moon

Windows Mobile Emulatörü

Buestack gibi değil. Direk bir sanal makina gibi olması gerekiyor. (Projem için)
  16. The_Moon

Windows Mobile Emulatörü

Windows Mobile Emulatörüne ihtiyacım var. Nasıl kurulur nereden indirebilirim, bu konuda yardıma ihtiyacım var.
  17. The_Moon

Güvenli bir şekilde Crack Start11

Burada yeniyim kurallar nasıl bilmiyorum. Ama bu sefer Crack bir şekilde Start11're ihtiyacım var.
  18. The_Moon

Windows 11 21H2 Sürümünü Nereden Bulabilirim?

Windows 11 21H2 hep merakımı çeken bir işletim sistemi olmuştur. Sanal makinadan veya gerçek bir sistemde denemek isterim. Elinde Türkçe iso dosyası olan atabilir mi?
  19. The_Moon

Laptop altına kurubuz koyulur mu?

Ya merak ediyorum. Daha iyi soğutma performansı alamaz mıyız?
Geri