Arama sonuçları: *

1. S

Asus servisi ile ilgili yaşadıklarım ve sorularım

Merhabalar ASUS TUF A15 (2023) kullanıcısıyım. PC'yi alalı 1 yıl oldu neredeyse, ağustos ayında fanlar toz dolduğu için temizliğe çeliktepedeki ASUS yetkili servisi olan Teknoser firmasına verdim yaklaşık 5 günün sonunda termal macun değişti fanlar temizlendi. PC'yi teslim aldığımda her yerini...
  2. S

ASUS TUF A15 (2023) 95 derecede throttle a girmemesi normal mi?

Evet hocam sadece yük altında gördüğüm sıcaklıklar bunlar, normalde web de falan 50 60 70 arası değişiyor. İlk aldığımda beni çok endişelendirmişti ama sonra normal olduğunu anladım. Daha öncesinde Asus K55VJ kodlu bir laptopum vardı. İçinde İ5 3210m işlemci 100 dereceyi falan görüyordu. 11 sene...
  3. S

Hocam bunu bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum, çünkü bu işlemcinin fabrika testleri yüksek yük altında 95 derece baz alınarak yapılıyor. Uzun vadede de bakımları yapılırsa herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum bu sıcaklıkların. 1725378434 Yok hocam zaten bende çalışmıyor bu...
  4. S

Hocam amd işlemcilerde bu program çalışmıyor turbo boost açık şekilde 2 videoda da. Turbo boost kapamak hem ekran kartınının kullanımını düşürüp darboğaza sokuyor, hemde fps yi düşürüyor. Ama sıcaklıklar inanılmaz düşüyor ama throttle olmadığı sürece gerek yok gibi size tavsiyem.
  5. S

Herkese iyi sosyaller geçen senenin kasım ayında almış olduğum, ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS ve RTX 4050 ekran kartlı laptopa sahibim ve 1 ay önce garanti kapsamında iken ASUS teknoser servise fan temizliği ve termal macun değişimi için gönderdim. Aldığım günden beri çoğunlukla 90 95 derecede...
  6. S

ASUS TUF A15 2023 teknik servis sonrası sıcaklık artışı oldu

ASUS TUF A15 (2023) laptopu temizlenmesi ve termal macun değişimi için 1 ay önce ASUS yetkili servisi olan teknoser servise verdim. Fan ve termal macun bakımı yapıldıktan sonra sıcaklıklarımda bir artış olduğunu gözlemledim sizce sıcaklıklar normal mi? Şu an daha düşük wattlarda işlemcimde...
  7. S

ASUS TUF A15 (2023) Cyberpunk 2077'de 95 derece olması normal mi?

Kasım 2023 de aldım şuana dek bakım yaptırmadım. Stand kullanıyorum temiz kullanıyorum, bide ama hafif tozlanma var fanda. Mart da çektiğim 2. videoda armoury crate kullanıyordum acaba onla da ilgili olabilir mi
  8. S

ASUS TUF A15 (2023) Cyberpunk 2077'de 95 derece olması normal mi?

İşlemci: Ryzen 7 7735HS. Ekran kartı: RTX 4050 140W. RAM: 16 GB. Windows 11 Pro. Herkese iyi sosyallar laptopum yazın gelmesiyle beraber ısınmaya başladı. Yukarıda sistemimi belirttim, ve linkte paylaşacağım videolarda sıcaklık değerleri normal midir? Ryzen 7 7735HS'nin maximum çalışma...
Geri