Arama sonuçları: *

1. C

3090 için 650w yeterli mi?

1979dan beri bilgisayarlar ve elektronik cihazlar konusunda tamir, program vs yapıyorum. Bunu yazdım çünkü çok fazla tecrübe sahibiyim. Naçizane tavsiyem tabi ki bu ekonomi ile de alakalı ama 650 watt psuyu yüzde 100 çalıştırmak yerine 850 watt minimum ve yukarisinda MARKALİ bir psu...
  2. C

YENİ BİLGİSAYARIMDA EFSANE DÜŞÜK FPS

Merhaba. 1979 yılından beri programlama ve farklı şirketlerde (mavi donanım, gold, transparan vs.) firmalarda teknik servis şefliği yaptım. Sisteminin normal şartlarda uçması gerekiyor. Kafamda 2 durum var. Biri yuksek ihtimal cihazın ısınıyor. İşlemci, termal macun, sogutucunun doğru oturmamasi...
  3. C

Yardım 2. el ekran kartı hakkında yardım

Hemen anlatalım. 3 adet 2060s rtx ekran kartı aldım. Adam bana mining yaptıklarını söyledi. Kartlar temizdi. Belli ki temizlemisler. Yani bilerek aldım. Tüm kartlari en küçük parçasına kadar söktüm. Derin temizlik yaptım. Izopropil alkol yüzde 50, saf su yüzde 50. Tüm kartlari at kilindan...
  4. C

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Hemen cevap verelim. 40 yıllık bir bilgisayar kullanicisi olarak. Amd ekran kartlari güzeldir. Fiyatına göre Nvidia ailesinden daha ucuzdur. Ama oyunlarda işini gorur. Çok uzun süre bir çok versiyonunu kullandım. Amma velakin Nvidia sektörün lideridir. Daha pahalıdır ama oyunlarda sıkıntı...
Top Bottom