Arama sonuçları: *

1. X

0-1000 Tl arası en az 2 yıl götürcek kulaklık önerisi gerek.

hadi 1000 olsun max
  2. X

0-1000 Tl arası en az 2 yıl götürcek kulaklık önerisi gerek.

0-1000 tl arası en az 2 yıl götürcek kulak üstü kulaklık istiyorum.Hem aux girişli hem kablosuz olabili,sadece kablolu veya kablosuzda olabilir. Kablosuz kulak üstü kulaklıklar oyunlarda iyi ses kasmaya yarar mı birde?
  3. X

Epic games ve Gpay ile ödeme ile ilgili bir soru?

açtım ama yine olmadı
  4. X

Epic games ve Gpay ile ödeme ile ilgili bir soru?

Ardakaşlar iş bankası genç bankamatik kartına sahibim ve iş bankasının uygulamasında gaming platform ödemelerinde 100 tl üzeri 200 tl altı %50 iade diye bir kampanya var. Ve ben bunu epic gamesde kullanmak istiyorum.Epic gamesde ödeme kısmına gelip iş bankası seçeneğini seçtikten sonra gpay ile...
  5. X

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Turkcellede bu kural varmış diğer opreatörleri bilemiycem. Ama saçmalık cayma bedelini ödemeyi göze alıyorum halen 3ay diyorlar saçmalık.
  6. X

AGA YANDIM 310 tl olan kasım kapanyası için turkccell yeni hat aldıydım şimdi tt ye cayma bedelini ödeyip geçmek istedim diyorlarki turkcelde yeni hat aldığım için 3 ay boyunca turkcelde kalmadan numara taşıyamıyormuşum tt de numara talebiniz mevcut operetörönüz tarafından reddedildi diye mesaj...
  7. X

bimcel faturalı hata mı faturasız hata mı?
  8. X

Kardeşim allah razı olsun burdaki bayinin tarifelerden haberi bile yokmuş ne kağıt var ne afiş şu 15 gb lık olanı sisteme yazınca bulmuş geçtim hemen.
  9. X

Hocam benim anlamadığım numaramızı başka operatöre taşıyınca sim kart değiştirmek zorundamıyız, sim kartı değiştirmeden numara taşıyamıyormuyuz?
  10. X

benim 5 gün oldu 29 unda geçtiydim bende aynı tarifeye. Şimdi cayma bedeli vergiler hariç 145 tl falan diyorda mecbur geçcem her türlü uyguna geliyor.
  11. X

Bende geçen yeni hat aldım numara değişti falan ne olsa şaşırırsın benim hat daha önceden biri kullanmış sonra kapatmış hattı. 1yıl sonrada havuza düşmüş şansıma oda bana denk gelmiş sım kartı taktım hemen veli toplantınız falan var diye mesaj geldi çoçuğum bilene yok orda çaktım köfteyi aradım...
  12. X

bir arkadaş bayiden foto atmış bayilerde ücretsiz geçilebiliyor sanırım bizim burda yoğunluktan sistem çökmüş yarın gidip bakcam bayiye
  13. X

Müşteri hizmetlerini aradığımda bayilerde olmadığı söylenmişti sizde var diyorsunuz demekki kargo ücreti almak için öyle demişler
  14. X

Kn ben şimdi ne desem seni yanlış yönlendirmiyim müşteri hizmetleri daha iyi bilir
  15. X

Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.
  16. X

online asistana sordum vergiler hariç şuan cayma bedelin 145 tl yazıyor ben tt bayisine gidiyom aga
  17. X

bana 190 tl dedi cayma ama ilk ay değişirmi yarın değişirmi bu bedel bilemem dedi kadın
  18. X

bende tt ye geçersem ne kadar cayma bedeli öederim dedim 190 tl dedi kadın 10 unda fatura başlıycak 10 undan önce geçerim umarım
  19. X

öyle bir şey varmı yeni turkcele geçtim 1733306223 baz istasyonuna yakınlıkla alakalı
Top Bottom